![]() |
--->: 2. Halı Saha Maçı
[QUOTE=RüStü ElmaS;395442]Öncelikle Ahmetturan kardeşime bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Sitede sürekli görüşüyoruz fakat Sivas' ta kendisiyle tanıştım, çok candan ve iyi bir genç olduğu her halinden belli oluyordu. Bu güzel organizasyonun dostluk ve kardeşlik içerisinde geçeceğine inanıyorum. Haydi Yiğidolar güzel bir organize olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Fotoğraflarınızıda bizlerle paylaşırsanız, en az bizde oynamış kadar seviniriz. İyi eğlenceler.[/QUOTE] abicim bu güzel dileklerin için seni kutluyorum. |
Öncelikle Kesın Gelecek Arkadaslar
Sızlerden Kesın Cevap Beklıyoruz.. 2.Halı Saha Organızasyonumuzda Hep Bırlıkte Bır Mutlu Gun Gecırmek Sitedekı Dostlugumuzu Sahaya Yansıtmaktır.. En Az Yaş Grubu ``16-50`` Dir.. Bu Konuya Saygı Gosterecegınızden Hıc Suphemız Yoktur... Ve Takımları Acıklıyorumm.. Sımdıye Kadar Gelecegız Kesın Olan Arkadaslar.. Sunlar... [B][COLOR="Red"]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe 1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı 7:kewwel 8:serkan MaVi TakIm ŞöYLe 1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:furkancfc 5:ATGEÇMEZLİ 6:azgeç 7:onur 8:burçak[/COLOR][/B] Ikı takımada az kaldı TARIH: SAAT: GUNU: YAYINLANACAKTIR.. Msn:Lunatic_Heart_58@hotmail.c om LiSTeDe DeĞiŞiKLiK OlMuŞtUr. Sitemizin İyimi İyi Modaretörleri Siz Yazdıkca Düzenliyeceklerdir.. Sımdıden Bu Organızasyona Katılan Arkadaslara Tesekkur Ederız.. Sevgıler Ve Saygılarla.. Bız Bır Sivasspor.Com Ailesiyiz.. Güncelleme: 29.07.2008 Saat 22:00 [COLOR="Red"][I]LİSTE TAMAMLANDI ARKADASLAR YEDEKTE GELMEK ISTEYEN VARSA GELSIN SAKATLIK OLURSA GELIRSINIZ CUMARTESI AKSAMI YAYINLANACAKTIR SAAT TARIHI GUNU [/I][/COLOR] |
Biraz yaşlandık ama yinede anlarız işte futboldan
|
[QUOTE=RüStü ElmaS;395442]Öncelikle Ahmetturan kardeşime bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Sitede sürekli görüşüyoruz fakat Sivas' ta kendisiyle tanıştım, çok candan ve iyi bir genç olduğu her halinden belli oluyordu. Bu güzel organizasyonun dostluk ve kardeşlik içerisinde geçeceğine inanıyorum. Haydi Yiğidolar güzel bir organize olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Fotoğraflarınızıda bizlerle paylaşırsanız, en az bizde oynamış kadar seviniriz. İyi eğlenceler.[/QUOTE] [B]Allah Razı Olsun Abıcım Tesekkur Ederım Bızımkı Bır Sevda Yolu Uzun Bıtmez Sıtemızde Basarılar Dılerız Gorurusuz Konuyu Guncellermıısn Sana Zahmet[/B] |
Sızlerden Kesın Cevap Beklıyoruz.. 2.Halı Saha Organızasyonumuzda Hep Bırlıkte Bır Mutlu Gun Gecırmek Sitedekı Dostlugumuzu Sahaya Yansıtmaktır.. En Az Yaş Grubu ``16-50`` Dir.. Bu Konuya Saygı Gosterecegınızden Hıc Suphemız Yoktur... Ve Takımları Acıklıyorumm.. Sımdıye Kadar Gelecegız Kesın Olan Arkadaslar.. Sunlar... [B][COLOR="Red"]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe 1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı 7:kewwel 8:serkan MaVi TakIm ŞöYLe 1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:furkancfc 5:ATGEÇMEZLİ 6:azgeç 7:berk 8:burçak[/COLOR][/B] Ikı takımada az kaldı TARIH: SAAT: GUNU: YAYINLANACAKTIR.. Msn:Lunatic_Heart_58@hotmail.c om LiSTeDe DeĞiŞiKLiK OlMuŞtUr. Sitemizin İyimi İyi Modaretörleri Siz Yazdıkca Düzenliyeceklerdir.. Sımdıden Bu Organızasyona Katılan Arkadaslara Tesekkur Ederız.. Sevgıler Ve Saygılarla.. Bız Bır Sivasspor.Com Ailesiyiz.. Güncelleme: 29.07.2008 Saat 22:00 [COLOR="Red"][I]LİSTE TAMAMLANDI ARKADASLAR YEDEKTE GELMEK ISTEYEN VARSA GELSIN SAKATLIK OLURSA GELIRSINIZ CUMARTESI AKSAMI YAYINLANACAKTIR SAAT TARIHI GUNU [/I][/COLOR] HALI SAHA MACI ICIN KALPLER ATIYORR RUSTU ABI KONUYU GUNCELLERMISIN |
iyi oynayan ve dostluk kazansın.
|
ya bende katilmak ve oynamak istiyom benim adimi da yazin mavi takima beni alin... ama önce tarihi ayarlayin ben sivsda olurum ve oynamak istiyom bana bi haber edin lütfen...
|
[QUOTE=özsivasli1903;395460]ya bende katilmak ve oynamak istiyom benim adimi da yazin mavi takima beni alin... ama önce tarihi ayarlayin ben sivsda olurum ve oynamak istiyom bana bi haber edin lütfen...[/QUOTE]
kardeş takım tam.Ama sen genede ahmet abiye sor. |
ah gardaşlar ah bi gelebilsem katılmak isterdim size
|
Sızlerden Kesın Cevap Beklıyoruz.. 2.Halı Saha Organızasyonumuzda Hep Bırlıkte Bır Mutlu Gun Gecırmek Sitedekı Dostlugumuzu Sahaya Yansıtmaktır.. En Az Yaş Grubu ``16-50`` Dir.. Bu Konuya Saygı Gosterecegınızden Hıc Suphemız Yoktur... Ve Takımları Acıklıyorumm.. Sımdıye Kadar Gelecegız Kesın Olan Arkadaslar.. Sunlar... [B][COLOR="Red"]KıRMıZı TaKıM ŞöYLe 1:AhMeTTuRaN90 2:YiĞiDoGeNÇLİK 3:MesutReiS 4:ABDULLAH DUMAN 5:Falçata_58 6:kırmızıbeyazlı 7:kewwel 8: MaVi TakIm ŞöYLe 1:Alibey58 2:FaTiHYeNiYaPaN 3:izmirligardaş58 4:furkancfc 5:ATGEÇMEZLİ 6:azgeç 7:onur 8:[/COLOR][/B] Ikı takımada az kaldı TARIH: SAAT: GUNU: YAYINLANACAKTIR.. Msn:Lunatic_Heart_58@hotmail.c om LiSTeDe DeĞiŞiKLiK OlMuŞtUr. Sitemizin İyimi İyi Modaretörleri Siz Yazdıkca Düzenliyeceklerdir.. Sımdıden Bu Organızasyona Katılan Arkadaslara Tesekkur Ederız.. Sevgıler Ve Saygılarla.. Bız Bır Sivasspor.Com Ailesiyiz.. Güncelleme: 29.07.2008 Saat 22:00 [COLOR="Red"][I]LİSTE TAMAMLANDI ARKADASLAR YEDEKTE GELMEK ISTEYEN VARSA GELSIN SAKATLIK OLURSA GELIRSINIZ CUMARTESI AKSAMI YAYINLANACAKTIR SAAT TARIHI GUNU [/I][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:34. |