![]() |
[QUOTE=LİS67_MERİÇ]GARDAŞ KENDİNİ BİRAZ TANIT ÖLE KURU KURU SELAMLA OLMUO...[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]olur olur meric kardesim... o benim yegenim... artik tanimis oldun... :D[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=M.Karahan]Selam Gardaslar
Adim Mustafa Karahan 1978 Sivas Merkez dogumluyum. 1991 yilinda Almanya´ya geldim. Almanyanin Dortmund sehrinde ikamet ediyorum. Ama bedenim burada olsada kalbim halen Sivas,ta yasiyor! Siteye emegi gecen arkadaslara candan TESEKKÜRLER!!!!!!![/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]sivasin hangi köyündensiniz.... benimde karahanli tanidiklarim varda ama wuppertalde... :D kestane kebap acele cevap :)[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
merhaba gardaslar ..
ben oktay geles 1967 sivas merkez alibaba dogumluyum 16 senedir almanya troisdorfda yasamaktayim bu siteyi yapan rüstü gardasa tesekkür ederim bizlere bu imkani sagladigi icin ellerine ve yüregini saglik yigido larada buradan kucak dolusu sevgiler SIVASSPORumuzada ikinci yarida basarilar |
Selam olsun tüm sivasspor taraftarlarına.
1985-1986 SEZONUNUN ESKİ YÖNETİCİSİ OLARAK, SİVASSPORUN BUGÜNKİ KONUMUNA NE KADAR ÖVGÜ YAZSAM,CÜMLELERİM YETERSİZ KALIR. BU KONUMA GELMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. DORTMUND-dan ESKİ YÖNETİCİ... Halis KORUCU. |
-->: Almanya`daki Yigidolar
Fuat Günes
29.04.1986 Almanya/ Ludwigshafen |
bende kendini gurbete adamis bir sivasliyim orta asyanin bozkirlarinda kazakistandayim.burada universitede son sinif ogrencisiyim .sivssporun bayragini burada dalgalandiriyorum.tum gurbatteku yigidolara selam turkistanli yigido
|
[QUOTE=resim58]sivaslibozo tam artist gibi foton var dogrusu :D[/QUOTE]
@ resim58 abi estafurullah ne artistligi, haddimize mi düsmüs...:) O sizin yani sivasspor.com ailesinin kendi Güzelligi, Üstad B.Said Nursi nin de dedigi gibi: [U]Güzel Gören güzel düsünür,güzel düsünen ise hayattan lezzet alir.[/U] Sivaslilarin birlik ve beraberligi olmasa cekilmez bu bu Gurbet ya ,neyse. Biz Sivasspor davamizda samimi oldukca yikacak bi güc göremiyorum bizi. Gerci hergün en azindan bi kac defa girdigim halde siteye daha yeni fark ettim yaziyi ,cevap vermekte biraz geciktigim icin Kusura bakma. El hasil vel kelam abi Sivasspor.com ailesinden aldigimiz cesaretle,yani Yigido olmanan verdigi Güzellik ve Delikanlililikla biz o pozlari veriyoruz....Sivasspor.com1 Saygilarimla Almanya /33790 Halle Westf. Yusuf Vesselam |
SİZE TEŞEŞKÜRLER ABİ BU SİTEYİ İYİKİ KURMUŞSUNUZZ...
|
Güzel Gören güzel düsünür,güzel düsünen ise hayattan lezzet alir.
|
adim murat ayyildiz 1988 almanyada dogdum.maalesef yazdan yaza sivasa gelebiliyorum sade.okula gidiyorum.ama canim hep sivasa gelmek istiyo.hergün aklim memleketde
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:13. |