![]() |
--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA
[QUOTE=YuNuSPaSa58;404024]Walla artık iştende şöyLe izin aLırım:D: Benim tuzLada halam war onLara iftara gidiyoz:DPatronda hemen izin werir İns.[/QUOTE]
yav müdür bir dakkada bukadar yalanı nereye sığdırıyon:Dneyse senle maçta görüşürüz kanka:D stat arkamızdan ağlamazsa adımı değiştiririm:D |
[QUOTE=GuNaY;403823][B]Maça geleceklerin listesi
1= Recep YÜKSEL 2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan 14= yiğido_furkan 15= İbrahim Gün[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B][COLOR="Purple"]Maça kesin gelecek arkadaşlar en geç CUMA akşamına kadar lütfen bize bildirin [/COLOR] [/B][/COLOR] |
[B]Maça geleceklerin listesi
1= Recep YÜKSEL 2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan 14= yiğido_furkan 15= İbrahim Gün 16= lisemustafa[/B] |
STADDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.OMUZ OMUZA AYNI YERE DESTEK İNŞALLAH.
|
[QUOTE=GuNaY;404399][B]Maça geleceklerin listesi
1= Recep YÜKSEL 2= Emre YÜKSEL 3= Osman GÜNAY 4= Ömer COŞKUN 5= Murat SARILAR 6= Adem GÖZE 7= Hayri Mustafa POLAT 8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR) 9= Muhammed Ali SERHAT 10= Eyüphan AYDIN 11= Liseli Mustafa 12= sebahttin ABİ 13= Veli Bircan 14= yiğido_furkan 15= İbrahim Gün 16= lisemustafa[/B][/QUOTE] İstanbuldan 16 kişinin gitmesi rezillik demek.Sivaslılık bu degil haydi yigidolar maça buarada VELİ BİRCAN YANİ Veli abi giresuna gitti bilginize.istderi seviyoruz... |
[QUOTE=davulcu;404189]yav müdür bir dakkada bukadar yalanı nereye sığdırıyon:Dneyse senle maçta görüşürüz kanka:D stat arkamızdan ağlamazsa adımı değiştiririm:D[/QUOTE]
MantıkLı düşününce oLuyor...:D:D:D:D |
[QUOTE=MarmarA;404028]RAMAZAN AYIN 1 İNDE GARDAŞ.İNSANLARA YANLIŞ BİLGİ OLAMASIN.
DİŞİM AĞRIYOR DE İZİN İSTE.YADA KULAĞIM AĞRIYOR DE[/QUOTE] Maşallah:D Yalanında daniskası:D:D DİŞİM AĞRIYOR,KULAĞIM AĞRIYOR... ßen izini aLdım ßile.. dedim İşim war:D:D oda hemen hesap soruyo:D ßende dedim sen Kimsin Lan ßana hesap soruyon:D:D:D:D:p Oda tamam aßi kızma git git dedi:D |
ben burdayım.kafanızdan uydurmayın giresun a gitmedim.maça iki arkadaş geliyoruz...
|
[QUOTE=zarali_sansar;404412]ben burdayım.kafanızdan uydurmayın giresun a gitmedim.maça iki arkadaş geliyoruz...[/QUOTE]
[B]Asparagas haber yani, tamam Veli kızma, ajanslara böyle düşmüş haber ne yapalım :D :D[/B] |
[B]Vakit daralıyor,heyecan oldukça artıyor.Sivasspor hayırlısıyla maçı kazanıp yüzümüzü güldürüyor.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:46. |