![]() |
--->: SS.com 4. İftar Buluşması
hey maaşalah günay mekana sığamayacağız galiba biz bu gidişle ? ? ?
|
[QUOTE=omercoskun;406224]hey maaşalah günay mekana sığamayacağız galiba biz bu gidişle ? ? ?[/QUOTE]
[B]Bende ondan korkmaya başladım :D :D[/B] |
[B][QUOTE=GuNaY;406233][B]Bende ondan korkmaya başladım :D :D[/B][/QUOTE]
Osman abi zararın neresinden dönersek dönelim kardır.Bence geç olmadan yeri değiştirelim :D:D [/B] |
[B]İSTERSENİZ ANADOLU YAKASINDA "[COLOR="Red"]KIRMIZI BEYAZ KÖFTE PİYAZ ET LOKANTASI[/COLOR]" VAR ORAYI AYARLAYALIM...YERİ BÜYÜKTÜR YANİ[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;406237][B]
Osman abi zararın neresinden dönersek dönelim kardır.Bence geç olmadan yeri değiştirelim :D:D [/B][/QUOTE] [B]Olmadı sokağa masa atarız, tüm kaldırım bizim olur :D :D[/B] |
[B][QUOTE=GuNaY;406347][B]Olmadı sokağa masa atarız, tüm kaldırım bizim olur :D :D[/B][/QUOTE]
Osman abi olabilir emma,belediye sokağı meşgul ediyorsun diye ceza yazmasın ? D::D :)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;406350][B]
Osman abi olabilir emma,belediye sokağı meşgul ediyorsun diye ceza yazmasın ? D::D :)[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][B]Mustafa SARIGÜLE SİVAS DE akan sular durur merak etme kardeş masa bile getirir [/B][/COLOR] hatta davet bile edelim ne dersiniz:):):) |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;406416][COLOR="DarkGreen"][B]Mustafa SARIGÜLE SİVAS DE akan sular durur merak etme kardeş
masa bile getirir [/B][/COLOR] hatta davet bile edelim ne dersiniz:):):)[/QUOTE] [B]EDELİM ABİ GÜZEL OLUR GELİR BENCE...BU ORGANİZASYONDA GÜZEL OLACAK GALİBA DERNEK YÖN. TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN.[/B] |
iNŞ GÜZEL BİR ORGANİZSAZYON OLUR.
|
kısmet olursa bende aranızda olucam ARİF BOZKURT
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00. |