SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TATANGALAR SİVAS'IN ARKASINDA BAŞARILAR SİVAS (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22178)

talha58 01.02.2007 19:52

--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[B][COLOR="Indigo"]Alişen Kandil hangi takıma gitti acaba. Gerçekten kaliteli bir oyuncu idi. Ayrıca Gökhan Çalışal da bizim eski oyuncumuz. Sakarya kadrosuna katılan Evren de gerçekten kaliteli bir oyuncu. Sakarya'da iş yapar. [/COLOR][/B]

merkez_emre 01.02.2007 20:46

--->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=yigiter187;186419]benim kimseye,hiçbir takıma karşı kinim yok.bu siteye gelen her taraftara da saygımız vardır.ama siteden bu şekilde beni atmaları bana geröekten çok dokundu.onun için söyleme lüzumu gördüm.sakaryalı kardeş benim lafım sana değil.ama eğer bulabilirsen tatangalar.com da sivas-sakarya maç yorumlarına bak sen de geröekten ne kadar hoş olmayan sözler yazıldığını göreceksin.ben sana bişey demedim.kırıldıysan özür dilerim gerçekten[/QUOTE]

link at da görelim o zaman neler yazdıklarını ?

sivas altbolumune gelincede ben sildirdim altforumu !

Yiğiter 02.02.2007 12:34

-->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=lise_tayfa;186491]link at da görelim o zaman neler yazdıklarını ?

sivas altbolumune gelincede ben sildirdim altforumu ![/QUOTE]
kardeş yalan söylemiyom işte.şuan vaktim yok.5 te yola çıkacam.sivas-sakarya maçını radyodan veren sakarya radyosu yoktu.onlar da internetten sivas radyolarından maç dinlediler.ve maçı anlatan sipikerlre ve sivaslılara olmadık küfürler ettiler işte.
şimdi burda o küfürleri yazacak kadar seviyesiz değilim tövbe yarabbi ya.sanki yalan söylüyoz
:mad: :mad:

Yiğiter 02.02.2007 12:35

-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

sivasa geliyim ordan vaktim bo olur.eğer silmadilerse atarım linki

tatangaist 02.02.2007 16:43

[QUOTE=leblebi82;186477][B][COLOR="Indigo"]Alişen Kandil hangi takıma gitti acaba. Gerçekten kaliteli bir oyuncu idi. Ayrıca Gökhan Çalışal da bizim eski oyuncumuz. Sakarya kadrosuna katılan Evren de gerçekten kaliteli bir oyuncu. Sakarya'da iş yapar. [/COLOR][/B][/QUOTE]

Alişen iş yapamadı bizde,zaten futbol dışında bazı olaylarıda olmuştı onun.Şuan için kadrodışı ama herhangi bir takımla anlaşmadı bildiğim kadarıyla.Gökhan çok iyi niyetli bir futbolcu eğendiliği çaşışkanlığıyla Tatangaların hep sevdiği bir oyuncu olarak kaldı,ama kapasiteside belliydi..Evren takasına hem sevindik hem üzüldük.Tribün olarak çook sevdiğimiz bize bir çok maç kazandıran Rasim'i verdik.Evren de iyi oyuncu fakat Rasimi aramıyor değiliz.Şuan gerçekten iyi bir takım oluşturduk.Yedek kalacak oyuncular kimler olacak gerçekten Şaban hocanın işi çok zor..Bekleyip göreceğiz

talha58 02.02.2007 20:24

[QUOTE=tatangaist;186683]Alişen iş yapamadı bizde,zaten futbol dışında bazı olaylarıda olmuştı onun.Şuan için kadrodışı ama herhangi bir takımla anlaşmadı bildiğim kadarıyla.Gökhan çok iyi niyetli bir futbolcu eğendiliği çaşışkanlığıyla Tatangaların hep sevdiği bir oyuncu olarak kaldı,ama kapasiteside belliydi..Evren takasına hem sevindik hem üzüldük.Tribün olarak çook sevdiğimiz bize bir çok maç kazandıran Rasim'i verdik.Evren de iyi oyuncu fakat Rasimi aramıyor değiliz.Şuan gerçekten iyi bir takım oluşturduk.Yedek kalacak oyuncular kimler olacak gerçekten Şaban hocanın işi çok zor..Bekleyip göreceğiz[/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Şaban Hoca bence Sakarya için bir şans. Zor şartlarda takımı çıkardığında bırakılmaması lazımdı aslında[/COLOR][/B]

Engin58 02.02.2007 21:18

[B][COLOR="DarkSlateGray"]Saygi Deger Sakaryali kardeslerimiz sitemize hos geldiniz,Basimizin tacisiniz bizler tesekkür ederiz.Sevgi saygi hos görü dileklerimizi arz ederiz,Sivasspor***Sakaryaspor Kardesligi .Saygilarim ile...[/COLOR][/B]

tatangaist 03.02.2007 21:22

Teşekkür ederim.Hoşgördüm.Bizim Forumumuzada bütün sivaslı kardeşlerimi beklerim [url]www.tatangalar.com[/url]

zaralım 58 04.02.2007 17:35

öncelikle herkese selam.ben gebzede oturuyorum ve sakarya maçına gitmek istiyorum.ist,deki sivaslılar derneğinden gitcek olan varsa mesajlaşalım.
ZARALIM 58
SENİ SEVERİM YARADANDAN ÖTÜRÜ
SİVASAKARYA

YavuzTheYigido 06.02.2007 22:55

-->: --->: -->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm

[QUOTE=yigiter187;186611]kardeş yalan söylemiyom işte.şuan vaktim yok.5 te yola çıkacam.sivas-sakarya maçını radyodan veren sakarya radyosu yoktu.onlar da internetten sivas radyolarından maç dinlediler.ve maçı anlatan sipikerlre ve sivaslılara olmadık küfürler ettiler işte.
şimdi burda o küfürleri yazacak kadar seviyesiz değilim tövbe yarabbi ya.sanki yalan söylüyoz
:mad: :mad:[/QUOTE]

Arkadasa katiliyorum, ben de forumlara girmistim, Sivasfm spikeri Cangele isimli futbolcuyu yanlis telaffuz ediyor diye maymuna cevirmislerdi.Cok alay ettiler Sivassporumuzla. Rovans gunu geldi simdi nereye kacacaksin tatanga????

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.