![]() |
Cevap: Müjde Sivasa 35.000 kisilik Stad yapiliyor.
İsteseniz de, istemesenizde...
Anlasanız da, anlamasanız da... Kıymetini bilseniz de, bilmesenizde... Ok yaydan çıkmıştır. Bu kulübe en az 30,000 kapasiteli bir stadyum yapılacaktır! Her alanda çağ atlayan Sivassporumuz, bu eksiğini de giderecektir. Her zaman söylüyorum bu kulüp Türkiye'nin Manchester United'ı olacak. Altyapı, üstyapı, kurumsallaşma, marka değerinin artması, yeni tesisler, yeni stadyum... Bir çoğu oldu, oluyor, olmaya da devam edecek! Küçük düşünenler... Siz ey küçükler, gölge etmeyin, başka ihsan istemeyiz! |
Çok Güzel Bir Haber..! :) Paylaşım İçin Tşk
|
guzel olur insallah avrupaya gidersek stadyum dolur ama gitmesek bile dolmasi lagzim cunku sivasspor yanliz kalmamak lagzim
|
Sivasspor gibi lider bir takıma da bu yakışır.Sivas bunları hak ediyor,bizlere düşen ise o stadı doldurarak Sivaslı ruhunu herkeze göstermek.
|
[B]Süper bir haber ama biz taraftarada bu stadı doldurmak düşüyor[/B]
|
modern bi stad olursa kimse korkmasın her maç dolacaktır,bu bir kültür ve alışkanlık meselesidir,ben yürekten inanıyorum stadın dolacağına..
|
[QUOTE=BOUN;453653]İsteseniz de, istemesenizde...
Anlasanız da, anlamasanız da... Kıymetini bilseniz de, bilmesenizde... Ok yaydan çıkmıştır. Bu kulübe en az 30,000 kapasiteli bir stadyum yapılacaktır! Her alanda çağ atlayan Sivassporumuz, bu eksiğini de giderecektir. Her zaman söylüyorum bu kulüp Türkiye'nin Manchester United'ı olacak. Altyapı, üstyapı, kurumsallaşma, marka değerinin artması, yeni tesisler, yeni stadyum... Bir çoğu oldu, oluyor, olmaya da devam edecek! Küçük düşünenler... Siz ey küçükler, gölge etmeyin, başka ihsan istemeyiz![/QUOTE] kardeş gerçekten duygularıma tercuman olmuşsun...teşekkürler... |
bence gereksiz biz 35 bin kişiyi ancak 3 büyüklerin maçında bile bulamayız. birde yeri hakkında bilgisi olan varmı.stad nereye yapılacakmış,eger uzak olursa 12 bin kişiyide bulamayız birarada,yetkililer umarım bunu düşünüyorlardır.
|
yapılsa bile o stadı kim dolduracak 14.000 kisilik stad dolmuyorki 35000 kişilik dolsun biz maca gidiyoz ama ne fayda
|
hayırlı olsun iyi olur inşallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:06. |