SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vee Mehmet Yıldız Gitti !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)

merkez_emre 27.12.2008 23:09

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

[QUOTE=ertor58;453337]necatinin futbol hayatı neden bitsin real sociedad da forma giyiyor servetinde futbol hataı bitmişti bize gelince yeniden milli oldu. özgürcanla aydın da süper oyuncular. aydın gelecegin ardası.[/QUOTE]

ne olursa olsunlar genc yaslı..butun medya bılıyor kı sıvasspırun basarısının en buyuk nedenı kemikleşmiş kadrodur...bu kadronunda demır bası mehmettir...bu cok buyuk bır yanlısdır SAMPİYONLUK yolunda yapilan.....

Yiğiter 27.12.2008 23:09

[QUOTE=münihliyigido58;453343]onlar kaynak gösterdimi?
Sivasspor.com'dan okumak kolay.[/QUOTE]

Sen devletin kanalı olsan,Sivasspor.com gibi taraftar sitelerinden okuduğun haberi son dakika olarak geçer miydin?

ilker_8787 27.12.2008 23:10

[QUOTE=Yiğiter;453335]Sen de artık mutlu olursun olursun bay kewell;)[/QUOTE]

Herşeyden önce Sivaslıyım , Sivasspor'luyum...

fatihada58 27.12.2008 23:11

Yahu dünyanın en akıllı insanları futbol dehaları bizim başkanla teknik direktörmü? Sadece ikisimi anlıyo futboldan? Yani o kadar insan salak sadece ikisi akıllı öyle mi? Bence biraz istatistik bilimini inceleyin.Hem mehmetin geleceği açısından hem yukarda söylediklerim açısından...

ilker_8787 27.12.2008 23:11

Keşke Necati değil de Ümit Karan gelseydi :mad:

ertor58 27.12.2008 23:12

sivas takım oyunu oynuyor bu çark bu yüzden döner mehmetsizde döner ayrıca daha iyisinin gelmeyecegini kim biliyor?

KAOS 27.12.2008 23:12

Şu lig tarihine bir bakın allah aşkına,
Nerede Anadolu'da bir futbolcu azcık şekilleniyor hemen cuk İst takımlarına (hani her futbolcu ist oynamak isterya)
İst takımları bu güçleri ve aramızda bazılarında da olduğu gibi İst takımında oynama aşkının varlığı ile ftbolcu emiyor, kan emer gibi,
Bu süreç her geçen sene daha anadolu takımlarının alehine derinleşiyor.
Söylermisiniz bu tavırla bu gerçekle nasıl Anadolu takımlarından biri şampiyon olabilecek,

KAOS 27.12.2008 23:13

[QUOTE=ilker_8787;453346]Kardeş futbol bir endüstri oldu artık.
Yetiştir sat modeli.Yahut genç yaşta keşfet kelepir fiyata al - sat modeli.Bu çark ancak böyle döner.Başka türlü İstanbul takımlarına meydan okuyamazsın.
Ben İstanbul takımlarına çerez olma gururuma sindiremiyorum fakat şu an için buna karşı koyamazsın.Medya dahi onların elinde.Anlatabiliyormuyum.Yani bir Mehmet'i satma ya da satmama olayı değil.Derinlemesine düşünmek lazım...[/QUOTE]

Bende derinlemesine düşünüyorum, diyorum ki dur deme anı yaklaşıyordu,
kafamız yokmu kafalarımız yokmu bunu göremedik mi?
Böyle koyvermişlik yakışıyor mu?

ertor58 27.12.2008 23:14

kaos herkes neden ist takımlarında oynamak istiyor biliyormusun tamamen duygusal bende futbolcu olsam ist takımında oynamak isterdim anadoluda 1 alacağıma ist da 10 alırım. mehmet de yıllarca hizmet eeti daha fazla para kazanmak onunda hakkı bu kadar nankör olmayın. hayırlı olsun mehmete.

Yiğiter 27.12.2008 23:14

[QUOTE=ilker_8787;453346]Kardeş futbol bir endüstri oldu artık.
Yetiştir sat modeli.Yahut genç yaşta keşfet kelepir fiyata al - sat modeli.Bu çark ancak böyle döner.Başka türlü İstanbul takımlarına meydan okuyamazsın.
Ben İstanbul takımlarına çerez olma gururuma sindiremiyorum fakat şu an için buna karşı koyamazsın.Medya dahi onların elinde.Anlatabiliyormuyum.Yani bir Mehmet'i satma ya da satmama olayı değil.Derinlemesine düşünmek lazım...[/QUOTE]

Sen endustri diyorsun hala.
Yahu benim hayallerim satıldı.Her gece uyumadan önce tek düşündüğüm şeydi Sivassporumun şampiyonluğu.
Statdyum programında ana ekranda "2008-2009 yılı şampiyonu Sivasspor" yazsının yanıp yanıp söndüğü yazıyı görmeri hayal ettim hep,orta yuvarlakta Şampiyonlar Ligi bayrağının sallandığı,ve Şampiyonlar Ligi müziği altında maç izlemeyi hayal etim hep..

İşte bu hayallerim satıldı, mehmet değil..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37.