SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23384)

furky.b 28.01.2009 00:46

Cevap: Maçta IRKÇI Tezahurat ve Küfür

[QUOTE=Tarik_GS;468072]ben Galatasarayliyim... bu siteye 2005 senesinde üye oldum... ozamandan beri sivasi takip ediyorum... ve sampiyon olmanizi isterim... ama deplasmanda 15000 taraftarin önünde o selami yapmamali... birkez daha yapilan küfürler hic hos degil... kendi taraftarlarimiza cok tepkiliyim... malesef küfür bu ülkede hicbirzaman engelenmiyecek...[/QUOTE]

O Haraketi , Bulent Uyguna yapti ; Biraz Medyatik Ol ;) Takip Et..

Oyle Skor Taraftari Olma ;)

Tarik_GS 28.01.2009 00:48

neyse size iyi geceler... bi kupa maci icin aslinda cok yazik oldu... baska ülkelerde takimlar genc oyuncularini oynatirken bizim ülkemizde böyle üzücü olaylar oluyor malesef... ligde ve kupada basarilar...

guhertaslımusti 28.01.2009 00:55

ayrıca maçın sonunda bülent uygun'a da küfürler edildi..

Ertugrul 28.01.2009 01:01

[B][I]Gs'li arkadaşlar Küfürlerini, hakaretlerini ve ırkçı tavılarıı Filistin konusuna boş yere dayandırmasınlar, bu gün pankart için Stad Müdürü ile görüşmeye gittiğimizde görevlilerin bize beyanı ''[U] Filistinle alakalı değilse pankartınızı rahatça açabilirsiniz[/U]'' oldu. Gs'liler protestoyu önce kendi yönetimlerine yapsınlar. İnsani tavırdan uzak davranışları içinde özür dileme erdemini göstersinler. [/I][/B]

candayanmaz58 28.01.2009 01:05

[QUOTE=Tarik_GS;468103]neyse size iyi geceler... bi kupa maci icin aslinda cok yazik oldu... baska ülkelerde takimlar genc oyuncularini oynatirken bizim ülkemizde böyle üzücü olaylar oluyor malesef... ligde ve kupada basarilar[/QUOTE]

bu ve bunun gibi canlılar ajan gibi bu siteye giripte hastalık etkeni yaratmaya çalışmayın zira sivasspor kulübü zaten arkasına taraftar desteğini almadan kendi inancıyla şampiyonluğa koşuyor

must-y 28.01.2009 01:11

galatasaray taratarina YUHHHHH! bazi oyuncularina da YUHHH! bu takimin seyircisi her zaman boyle yapiyor sirf irkcilik degil takimlari kotu oynadiginda maci çirkinlestiriyorlar ben fransa dan yaziyorum ve bordeaux'ya karsi oynacaklari macta benden g.s. ye destek YOK. haydi arkaslar haydi SIVASlilar tff'e mail bombardimani yapalim hatta uefa ve fifa ya.

onlar filistin'e destek degiler , sporla (filistin-israil) ne ALAKA!
irkci galatasaray taraftarlari cahil taraftarlar size bir YUHHHHH!

BALILI sen bizim herseyimizsin bu performansa devam.

konartr58 28.01.2009 01:19

evet şimdi yüreklerine köz düştü.artık buzdan geçtiler.sivas gs nin elinden büyüklüğünü aldı.

mev58lüt 28.01.2009 01:28

Bugün Anladikki GS Cok Terbiyesiz Bir Küfücü ve Irkci Taraftari Varmis

GuNaY 28.01.2009 01:57

[QUOTE=D_Mrsic;468095]GUNAY ABI SITENIN GIRISINEDE BU KONUYLA ILGILI BI YAZI BI BILGILENDIRME KOYSAK DAHA IYI OLMAZMI ACABA. TEPKIMIZI DAHA YUKSEK BI SESLE ORTAYA KOYSAK OLMAZMI??? HAKKIMIZI ARIYORUZ SONUCTA. HUKUKUN BIZE VERDIGI HAKKIMIZI ARIYORUZ. ONUN ICIN HEPIMIZIN BIR OLMASI ORTAK HARAKET ETMESI GEREKIR DIYE DUSUNUYORUM. BU KONUYA DESTEK VERECEGINIZDEN EN UFAK SUPHEM YOK[/QUOTE]

[B]Tamam kardeş konuyu anasayfaya taşıdık. Herkesin gerekli ilgi ve desteği vereceğinden şüphemiz yok...[/B]

hursit0658 28.01.2009 02:08

evt inş tff bunu göz ardı etmez vee gerekilen ceza verilir inş şimdi gönderdim mail i inş gideceği yere gitmiştir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:48.