![]() |
Cevap: RAKİP BELLİ OLDU!
[B]Atu-com.dan bir kaç üyenin eşleşme için yorumu;[/B]
Can SAYIN sivas bizi eler acik ve net soyluyorum disli rakiplere karsi sansimiz cok cok az bu oyun ile elminster hayırlısı olsun. sivasspor maçı izlenmeye değer olacak. ligte iddiası süren takım sivasspor kupa maçında da elinden geleni bırakmayacaktır kanaatindeyim... lacivert FB sarı zor bir eşleşme olduğu kesin.hafife alınacak bir rakip değil sivas.bunu ligde de görüyoruz.ama inşallah daha çok çabalayarak eleriz sivası.kimse de uçmasın şöyle yaparız böyle yeneriz diye.kesinlikle zor maçlar olacak 1907_revolution_FB keşke besiktas la oynasaydik ama neyse caneryu sivasın "bizimkine" yaptığına taciz değil başka bir şey derler doguefe37 Kadıköy´de gol yemeden alınacak her türlü galibiyette turu atlarız. Gol yersek işimiz gerçekten zorlaşır. FB_bonjovi kahretsin 8taş çıkmadı beee ottomanfb1234 inşallah eleriz ancak şuanki form durumları söz konusu olunca gerçekten zor bir kura çektik 8jk yine ballı bir kura çekti Murat Uslu Hadi hayirlisi... Iyi takim... Umarim istenilen seviyede oluruz o zamana kadar... sero94 kupayı alırız gibime geliyor(gerçi çıkacak son takım olarak istiyordum sivası ama...) onurcetin yine ayarlanmış bir fikstür.. keşke 8jk çıksaydı da finalde sivasla karşılaşsaydık nofear1907 Bu Sivas´tı di mi bizim karıya yan bakan :D birdy çok ama çok zor iki maç.hayırlısı bakalım kerem emre Tam tahmin ettiğim gibi‚ umarım Sivas´ı Sivas´ta penaltılara da götürmeden eleriz .. |
cinconu perişan ettiğiniz gibi inşallah fenevbahceyide yerle bir edersiniz
Allah yardımcınız olsun:) |
KUPAYA UZANMAYA HİÇ BU KADAR YAKLAŞMAMIŞTIK RAKİP KİM OLURSA OLSUN FARKETMEYECEK Tİ YİĞİDOLARIN BU YOLA BAŞ KOYDUĞUNA İNANIYORUM
Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının kura çekimi bugün İstanbul Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirildi. [B]FENERBAHÇE-SİVASSPOR ANKARASPOR-BEŞİKTAŞ[/B] Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak yarı finalde ilk karşılaşmalar 4 Mart Çarşamba, rövanşları ise 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak ve finalistler belli olacak. Maç tarihleri federasyon tarafından bir gün önce veya sonrasına alınabilecek.[/QUOTE] |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="RoyalBlue"]Sivassporumuz için bu saatten sonra rakibin kim olduğu farketmez.....Sonuç 1. lik...[/COLOR][/B][/FONT]
|
[QUOTE=albina58;479779][B]Atu-com.dan bir kaç üyenin eşleşme için yorumu;[/B]
Can SAYIN sivas bizi eler acik ve net soyluyorum disli rakiplere karsi sansimiz cok cok az bu oyun ile elminster hayırlısı olsun. sivasspor maçı izlenmeye değer olacak. ligte iddiası süren takım sivasspor kupa maçında da elinden geleni bırakmayacaktır kanaatindeyim... lacivert FB sarı zor bir eşleşme olduğu kesin.hafife alınacak bir rakip değil sivas.bunu ligde de görüyoruz.ama inşallah daha çok çabalayarak eleriz sivası.kimse de uçmasın şöyle yaparız böyle yeneriz diye.kesinlikle zor maçlar olacak 1907_revolution_FB keşke besiktas la oynasaydik ama neyse caneryu sivasın "bizimkine" yaptığına taciz değil başka bir şey derler doguefe37 Kadıköy´de gol yemeden alınacak her türlü galibiyette turu atlarız. Gol yersek işimiz gerçekten zorlaşır. FB_bonjovi kahretsin 8taş çıkmadı beee ottomanfb1234 inşallah eleriz ancak şuanki form durumları söz konusu olunca gerçekten zor bir kura çektik 8jk yine ballı bir kura çekti Murat Uslu Hadi hayirlisi... Iyi takim... Umarim istenilen seviyede oluruz o zamana kadar... sero94 kupayı alırız gibime geliyor(gerçi çıkacak son takım olarak istiyordum sivası ama...) onurcetin yine ayarlanmış bir fikstür.. keşke 8jk çıksaydı da finalde sivasla karşılaşsaydık nofear1907 Bu Sivas´tı di mi bizim karıya yan bakan :D birdy çok ama çok zor iki maç.hayırlısı bakalım kerem emre Tam tahmin ettiğim gibi‚ umarım Sivas´ı Sivas´ta penaltılara da götürmeden eleriz ..[/QUOTE] Ey büyük Allah'ım !... Sen nelere kadirsin? Bugünleri de gördük ya, büyük takımın taraftarları bizden korkar hale gelmiş. Bunu sağlayan başkanımıza, hocalarımıza ve futbolcularımıza çok teşekkürler. AYK |
[QUOTE=izmirliyigido;479802]Ey büyük Allah'ım !... Sen nelere kadirsin?
Bugünleri de gördük ya, büyük takımın taraftarları bizden korkar hale gelmiş. Bunu sağlayan başkanımıza, hocalarımıza ve futbolcularımıza çok teşekkürler. AYK[/QUOTE] Aynen katılıyorum. Bilinci ve azimli çalışmanın meyveleri bunlar ilerde daha çok adımızdan söz ettirceğimize eminim. Ama bu yönetim ve Bülent hocamızın kalması ile bunlar gerçekleşebilir |
[B]rakip fener oldu ama onunda havasını alacağız,,,,,,,,,,[/B]
|
G.Saray da kura da biz çıktığımız da eleriz diyordu. 3 atarız, 5 atarız diyordu. Ama hava attıkları 3 maçta belli oldu. 0-2, 1-1 ve 2-4 lük sonuçlarla şimdi başka kapılarda ağlıyorlar. Hatırlatayım dedim.
Aragones bavulunu hazırlasın bence. :D AYK |
Fener olmasi hic bir seyi deyismez....2 kupada bizim bu sezon.
|
fenerbahçelilerin başlarına gelecekten haberleri var tutuşmuştur aziz yıldırım... biz yinede takım olarak rehavete kapılmadan temkinli bir şekilde yere sağlam basarak maç saatini beklemeliyiz tabiki zaten hocamızın futbolcularımızı bu doğrultu da bomba gibi hazırlayacağından şüphemiz yok
İNANCIN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ ÇANAKKALE'DİR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53. |