SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24074)

LosTie58 28.02.2009 20:10

Cevap: Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor

Ya bi'de noluyoki bi' bu maç olsa neyse.Son 3 maçtır kötü oynuyoruz böyle nereye kadar.Maçta ilk kornerimizi 92. dkda attık düşünün ya off..

etzel1967 28.02.2009 20:10

galibiyetin baş sorumlusu elbette bülen hoca, bu doğru...ama bu takımı düşme hattından kurtarıp iki sezon üst üste zirveye oynatan da bülent hoca...ayrıca mehmet, musa, sezer gibi oyuncular anormal derece de formsuz...en az 6-7 maçtır formsuzlar...üstüne bir de tumun eksikliği gelince mağlubiyet kaçınılmaz oldu...tumun sivassporun oyun düzeninde ne kadar önemli olduğunu umarım herkes anlamıştır...

madımak58 28.02.2009 20:11

attığımız 2 gole bile sevinmeye zamanımız olmadı :mad::mad::mad:

ferhat_58_oğuz 28.02.2009 20:12

arkadaşlar bu maçın tek hatalı ismi imparatorumuz canımız ciğerimiz bülent uygundur fenerbahçe gibi kendi evinde 60 bin seyirciyle oynayan takıma karşı bu kadarda açık futbol oynanmaz ayrıca alexi bu kadar rahat oynatırsan olacağı bu defansımız yol geçen hanı gibiydi ama ilk yarıdaki olumlu futboldan memnunum kupa maçında umuyorumki her iki maçıda alırız imparator bülent hoca bence buğünki maçı iyi etüt etmiştir ama lütfen eleştirilerinizi düzeyli yapın ne yönetim ne bülent hoca nede futbolcular maç satacak kadar alçak insanlar değiller tüm futbolcuların iyi niyetli oyunlarından dolayı kutluyorum ve ekliyorum lütfen biraz daha çok inanın

Cley 28.02.2009 20:12

[QUOTE=adıge26;484458]Bazı maclarda hakem yardımcı olamıyor da diyebilrsin[/QUOTE]

[B]Biz es es ile kendi evimizde 100 maç yapsak 99 unu kazanırız 1 i berabere biter belki. git kendi ayarındaki takımların sitesine gir. ya da Fenerbahcenin sitelerine gir tebrik et onları.[/B]

Agcalli 28.02.2009 20:12

[QUOTE=etzel1967;484455]sivasın maçı satması için bir tane mantıklı sebep söyler misin??? bir tane söyle kabul edeyim ben de...takım lider kardeşim ve yense bir rakibini saf dışı edecek, bu durumda olan hangi takım maç satar...senin sivasa fenerin yalakası diyen trabzon taraftarından ne farkın kaldı şimdi??? evet kötü oynadık, berbattık ve yenildik...kupa maçında görürüm sizleri...bakalım ne olacak...BEN MEZARA KADAR SİVASLIYIM...siz daha ilk durakta otobüsten indiniz...taraftarlığınızı sorgulayın...[/QUOTE]

Kardeşim anlamıyor musun ? ben mi anlatamıyorum.. Musa diyorum 50 cm gerisinde Uğur var ve topa çıkmıyor Uğur boral skoru 1-1 yapıyor.. Bülent hocanın kızı fener tirbünlerinde maçı izliyor.. Sen nasıl bu taraftardan maça gelmesini takımı beklemesin beklersin..

bhdr5858 28.02.2009 20:12

nasıl bir iş bu ya bülent hoca gereği yapmadı 2-1 1-0 niye geriye çekilmiyoruz acaba?

esentepeli58 28.02.2009 20:12

yinede helal olsun sivasspor biz hep seninleyiz?

etzel1967 28.02.2009 20:12

[QUOTE=Agcalli;484459]Senin diğer takımında Fener herhalde.. eğer maçı tv canlı izlediysen ve hala sivas maçı satmadı diyorsan var bunda bir iş.. Biz Sivassporu satmıyoruz.. Biz bizi hiçe sayıp bu takımı böyle sahaya süren kişilere öfkemiz..[/QUOTE]
ben öz be öz sivaslıyım...5 yaşından beri tek takımım sivas...ağzından çıkanı kulağın duysun...millete çamur atma...

Agcalli 28.02.2009 20:12

Sebep mi eğer şurda sivas maçı alsaydı Fenerbahçede yer yerinden oynardı.. Al sana sebep daha başka şey söylemeye gerek var mı ??

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:37.