![]() |
Cevap: TSL/Konyaspor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yoru
Zor bir maç Geçen sene 2-0 yenildik ve hep bize ters gelen takım İnşallah yeneceğiz.
|
sivasın bize şansı hiç tutmuyor. geçen yılda lider gelip 2. dönmüştü. bir yandan sivas şampiyon olsun istiyorum, bir yandan düşmeyelim. böyle karışık bi şey işte almamız gerek alacağız inş..! gençlerbirliğini yenmiş olsak bizim için daha farklı olacaktı. şampiyonluk yolunda bizden sonra :) başarılar sivasspor kalbimiz sizinle.
|
[QUOTE=MuRaT_KS;502604]sivasın bize şansı hiç tutmuyor. geçen yılda lider gelip 2. dönmüştü. bir yandan sivas şampiyon olsun istiyorum, bir yandan düşmeyelim. böyle karışık bi şey işte almamız gerek alacağız inş..! gençlerbirliğini yenmiş olsak bizim için daha farklı olacaktı. şampiyonluk yolunda bizden sonra :) başarılar sivasspor kalbimiz sizinle.[/QUOTE]
Tşkler kardeşim , 2 eniştem konyalı severim konyalılarıda onlarında bize olan duygularının sevgiden ibaret olduğunu hissediyorum. Gönlüm bu sezon kötü oynayan ve kadrosunda göze batan hiçbir futbolcu olmayan ve son izlenen g.birliği maçından sonra yeneceğimizi iyice inandığım ve istediğim bir maç olacak. Konyaspor'a bizden sonraki maçlarında başarılar... |
Sivas bu maçı alır Konya düşmez ........okadar...........
|
herşeyin bir ilki vardır ;)
.......... |
Su istasyon caddesine mi olur. havuzamı olur yazı yazalım lütfen. Tvlerde sdat boş dendikçe kafama ağrılar giriyor.
|
Öncelikli mevlana kendinden sevgiler arkadaşlar.
Gördümki bazı arkadaşlar gecen seneden bazı kinleri hala beslemekte yok sevmiyorum yok şu yok bu. Ama şunu unutmayın Knoyaspor taraftarları olarak öncelikle sizin şampiyon olmanızı anadolu kulüplerinin daha başarılı hale gelmesini canı gönülden istiyorum. Asla sözde değil dir bizim isteklerimiz. Ama gecen senede olduğu gibi liderlikten indirdiğimiz sivası bu senede çok kötü oynamamıza nazaran İnşallah Allahın izniyle puansız sivasa göndereceğimize inanıyorum. futbolculara güvenmiyorum ama taraftar baskısıyla bu ruhsuzlara kazandıracağız başka çıkar yolu yok Sivaslı arkadaşlar. İyi oynayan kazansın |
[QUOTE=konyahooligans;502737]Öncelikli mevlana kendinden sevgiler arkadaşlar.
Gördümki bazı arkadaşlar gecen seneden bazı kinleri hala beslemekte yok sevmiyorum yok şu yok bu. Ama şunu unutmayın Knoyaspor taraftarları olarak öncelikle sizin şampiyon olmanızı anadolu kulüplerinin daha başarılı hale gelmesini canı gönülden istiyorum. Asla sözde değil dir bizim isteklerimiz. Ama gecen senede olduğu gibi liderlikten indirdiğimiz sivası bu senede çok kötü oynamamıza nazaran İnşallah Allahın izniyle puansız sivasa göndereceğimize inanıyorum. futbolculara güvenmiyorum ama taraftar baskısıyla bu ruhsuzlara kazandıracağız başka çıkar yolu yok Sivaslı arkadaşlar. İyi oynayan kazansın[/QUOTE] Geçen seneki maçta misafirperverliğinizi gördük teşekkürlerimizi bildirdik.Anadolu takımlarının arasını bozmaya çalışan provakatörlere aldırmayın. |
[QUOTE=konyahooligans;502737]Öncelikli mevlana kendinden sevgiler arkadaşlar.
Gördümki bazı arkadaşlar gecen seneden bazı kinleri hala beslemekte yok sevmiyorum yok şu yok bu. Ama şunu unutmayın Knoyaspor taraftarları olarak öncelikle sizin şampiyon olmanızı anadolu kulüplerinin daha başarılı hale gelmesini canı gönülden istiyorum. Asla sözde değil dir bizim isteklerimiz. Ama gecen senede olduğu gibi liderlikten indirdiğimiz sivası bu senede çok kötü oynamamıza nazaran İnşallah Allahın izniyle puansız sivasa göndereceğimize inanıyorum. futbolculara güvenmiyorum ama taraftar baskısıyla bu ruhsuzlara kazandıracağız başka çıkar yolu yok Sivaslı arkadaşlar. İyi oynayan kazansın[/QUOTE] Konyaspor'un düşmesini hiç istemem,hatta bence düşmezde zaten Konya'dan önce düşmesi gereken çok takım var bu ligde.Ama bu maçı inşallah Sivasspor'um alacak ve Konya'da ki şanssızlığınıda kıracak.Konya'ya Sivas'ımla olan maçı hariç diğer maçlarında başarılar ((: |
[B]bu maç sivasspor için daha kolay bi maç olacaktır..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:14. |