SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25410)

bgürsoy 15.05.2009 11:23

Cevap: ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır

en az 60bin kişi gelir demişsin.. inanmıyorum kim gelir? istanbuldaki sivaslıların ne kadarı vefalı ki? bence en fazla 30bin gelir..

izmirliyigido 15.05.2009 11:39

[QUOTE=bgürsoy;518530]en az 60bin kişi gelir demişsin.. inanmıyorum kim gelir? istanbuldaki sivaslıların ne kadarı vefalı ki? bence en fazla 30bin gelir..[/QUOTE]

Bence de çok gelen olmaz. Maçlar Salı veya Çarşamba günü, hafta içi oynanacak. O kadar yolu helede kış şartlarında kimse gitmez. 10 - 15 seyirciye oynar, O da o stadda komik kalır.

Bırakın Sivas'ta 18 bin kişiye oynasın, maç fiyatı da 50 bin TL olsun önemli değil. Kazanan Sivas olsun.

AYK

bgürsoy 15.05.2009 12:26

anlamadığım bu noktaya Sivas şehrinde Sivas halkıyla gelinmiş..bundan sonra neden İstanbul'a bırakıyoruz ki...? İstanbul'da futbol keyfi yaşayalım diye yüreğinde Sivas sevgisi olmayan hatta karşı tarafı desteklemeye bile giden Türk vatandaşlarımız olabilir... Allah aşkına kim seviyor bizi? orda bizi destekleyecek olan 10-15 bin özsivaslı var.. gerisi yalan..

Müfettiş58 15.05.2009 12:26

bence olimpiyatta olmasın maç rezil oluruz valla zaten adamlar her kes alay ediyor taraftarımızla birde halkaya bu eklenmesin güldüreceğimiz kadar güldürüyoruz insanları zaten

Müfettiş58 15.05.2009 12:31

[QUOTE=bgürsoy;518538]anlamadığım bu noktaya Sivas şehrinde Sivas halkıyla gelinmiş..bundan sonra neden İstanbul'a bırakıyoruz ki...? İstanbul'da futbol keyfi yaşayalım diye yüreğinde Sivas sevgisi olmayan hatta karşı tarafı desteklemeye bile giden Türk vatandaşlarımız olabilir... Allah aşkına kim seviyor bizi? orda bizi destekleyecek olan 10-15 bin özsivaslı var.. gerisi yalan..[/QUOTE]

10 bin gerçek sivaslı ya çıkar ya çıkmaz gardaş 7.000.000 ne sivaslısı ya adamlar özünden gopmuş heybeyi dürmeci keveni bilmeyen insanlar hey canını yediğimi valla ben bir gün maçta allah şahitim olsun sivas zara nasırlı mobilya mağazaları ve züccaciye ve mütahitlikle uğraşan çook iyi görüştüğüm tanıdığım 3 abi kardeş olan adamları inönü de sivas beşiktaş maçında gördüm yeminle beşiktaş formasıyla abi kardeş vede bu benim tanıdıklarım dan bir sivaslı ya tanımadığımız binlerce sivaslı beşiktaşı destekliyor ve anamıza bacımıza söğüyor yetmemiş gibi sivaslı kartallar sivas çarşı sivas gfb sivas ultra dernekler kuruyorlar sivasta ve geçenlerde cumhuriyet üniversitesinde panayır açmışlardı bir sergi gelde sivaslıyı sev valla ben hep sivaslılardan hemşerilerimden bu konuda zarar gördüm

oz.can 15.05.2009 13:48

Bu saçma ankete oy bile kullanmadım, ben tek başıma da izlesem ne maçı olursa olsun stat 4 Eylül'dür.[COLOR="Black"][B] Sayın vali ve yeni belediye başkanımız her şeyi başkandan beklemeyin yetişmes se diye bişeyi asla kabul edemeyiz işinizi gücünüzü bırakın stada ne yapılacaksa yapın. Yoksa yiğidolar size hiç unutamayacağınız bir ders verer, demedi demeyin...[/B][/COLOR]

SenSetik 15.05.2009 13:56

[QUOTE=Müfettiş58;518540]10 bin gerçek sivaslı ya çıkar ya çıkmaz gardaş 7.000.000 ne sivaslısı ya adamlar özünden gopmuş heybeyi dürmeci keveni bilmeyen insanlar hey canını yediğimi valla ben bir gün maçta allah şahitim olsun sivas zara nasırlı mobilya mağazaları ve züccaciye ve mütahitlikle uğraşan çook iyi görüştüğüm tanıdığım 3 abi kardeş olan adamları inönü de sivas beşiktaş maçında gördüm yeminle beşiktaş formasıyla abi kardeş vede bu benim tanıdıklarım dan bir sivaslı ya tanımadığımız binlerce sivaslı beşiktaşı destekliyor ve anamıza bacımıza söğüyor yetmemiş gibi sivaslı kartallar sivas çarşı sivas gfb sivas ultra dernekler kuruyorlar sivasta ve geçenlerde cumhuriyet üniversitesinde panayır açmışlardı bir sergi gelde sivaslıyı sev valla ben hep sivaslılardan hemşerilerimden bu konuda zarar gördüm[/QUOTE]

evet hocam ben bunu yıllardır söylüyorum...istanbulda yaşayan Sivaslıların birçoğu lafta kimseye Sivaslılığı bırakmaz ama iş icraata geldimmi kimse ortalıkta gözükmez...hele birde Sivasta yaşayıp istanbul takımlarını tutanalar yokmu ahhh...asıl beni parçalayan bu...:mad:

bgürsoy 15.05.2009 14:08

zamanla herşey yoluna girecek..sivasta istanbul takımlarını tutanlar azınlık durumuna düşecek..bundan sonra gelen nesil sivassporlu olacak.. yüreklerine sivas sevgisini işlediğimiz anda Sivasımız arzu edilen noktaya gelecek her konuda..ben babamdan böyle gördüm ve böyle devam edecek... herşey güzide şehrimiz Sivas için..

myway 15.05.2009 14:44

[B]Tromso de mac yapilabiliyorsa Sivasta da yapilabilmelidir....[/B]

sivaslıbaki 15.05.2009 15:11

Sivas'ta oynanırsa kendi paramla giderim :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:40.