![]() |
Cevap: Galatasaray 2 - 1 Sivasspor
Bülent Uygun Zihniyetiyle Sivasspor'da seneyede bir şey olmaz
2 yarı kadroya bak...Musa,m.Yıldız(hala sahada),muhammed Ali.... Kamanan ise niye hep ikinci tercih anlamıyorum... Petkoviç'inde seneye bu kadroda olmaması lazım oda showman'liğe başladı.attığı degajların hepsi rakip futbolcularda.zaman çalarak iş yapıyorum zannediyor. Bu takımda tek bir adam var oda [B]Bilica[/B] |
besiktasin sampiyonlugu hayirli olsun..
|
allah razı olsun fenerbahce tek kardeş sensin
|
Arda gol atiyor şampiyon olmuş gibi seviniyor, ligi 5. sırada bitirdiler gercekten büyük başarı
|
[B] Gönül isterdiki Sivas kazansin, Bjk yenilsin...
hic degilse 2. olalim ama Gs´e yenilmeden.. Bunada sükür ediyor, üzülmüyorum :)[/B] |
insallah bu sene mehmet yildiz gider adam resmen galatasaray icin oynadi , dün rüyamda skorlari bana söylediler tabi ters olarak , bidahaki seneye iddia oynucam , bu bende devamli oluyor ne diyelim sivasimiz icin hayirlisi olsun , insallah iyi transferler yapilir ve kötü olanlar gönderilir
|
ULAN NE RUYAYDI BE GORMESI BI DERT RUYANIN HUSRANLA BITMESI BI DERT HANGISINE YANALIM BILEMEM AMA HER NE OLURSA OLSUN KIZDIK ELESTIRDIK YUCELTTIK ALKISLADIK BIR SEZONU BITIRDIK OMOURDEN BIR SEZON DAHA GECTI AMMA HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAGIM BIR ANI OLARAK KALACAK NASIP DEGILMIS BIZE SAMPIYONLUK VE ARTIK BUNDAN SONRASINA BAKALIM INSALLAH YINE YASARIZ BU DUYGULARI umarim herkes bundan bir ders cikarir
YUREKTE YANGIN VAR BU GECE GONULLERDESIN SIVASIM HECE HECE SENIN SEVDAN BAMBASKA DOYUM OLMAZ BU ASKA............ |
SİVASSPORUMUZ ŞAMPİYON OLAMASADA, ŞAMPİYONLAR LİGİNE KATILMA ŞANŞI ELDE ETTİ. HAYIRLI OLSUN HEPİMİZ İÇİN.
|
gitttiiiiiiiii be ulan yine bir hafta onbes gun yanarim diyecem ama artik yaz boyunca yanacaz her yenilgiden sonra bir hafta sarhos gibiydim simdi sampiyonluk gitti hemse en sevmedgim takima kadrosuyla yonetimiyle taraftariyla cirkef bi takim sampiyon oldu trabzon olsa sampiyon bu kadar koymazdi
|
ikinci olduk buda cok iyi bekle bizi avrupa
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:48. |