![]() |
Cevap: Sivasspor Store İnternette
[QUOTE=Kederli Yiğido;573726]Bilmiyorum ben zaten halen daha klan yaşamı sürüyorum :)[/QUOTE]
Klan, sözlüklerde "aralarında ya tek yanlı akrabalık bulunan ya da mutlaka biyolojik anlamda bir kandaşlık bulunmamakla birlikte, gruplarının simgesi olarak kabul edilen tek bir toteme bağlı kişiler grubu" olarak tanımlanır. Özellikle Afrika kıtasındaki kabilelerin büyük çoğunluğu klanlar halinde yaşarlar.Sanırım Muhsin Ertuğral'la bir tanışmışlığınız var.:D |
[QUOTE=Sivas Meydan;573727]Klan, sözlüklerde "aralarında ya tek yanlı akrabalık bulunan ya da mutlaka biyolojik anlamda bir kandaşlık bulunmamakla birlikte, gruplarının simgesi olarak kabul edilen tek bir toteme bağlı kişiler grubu" olarak tanımlanır. Özellikle Afrika kıtasındaki kabilelerin büyük çoğunluğu klanlar halinde yaşarlar.Sanırım Muhsin Ertuğral'la bir tanışmışlığınız var.:D[/QUOTE]
Aynı yamyam kabilesinde yaşamışlığımız var :) |
[B] sivassporumuzun bütün ürünlerini bir arada bulmak çok güzel isteyenin adresine kadar getirilecek artık ben şunu bulamıyorum bunu bulamıyorum mazereti ortadan kalkacaktır[/B]
|
cok güzel bir sey artik almanyadan türkiyeye ucmadanda sivas ürünlerimizi alarbiliriz:D
ama demin siteye bakdim biraz az ürün var gibi insallah siteyi gelecekde ürünler ile doldururlar !!!! |
[B][COLOR="DarkOrchid"]HAYIRLI OLSUN GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL BİR HABER AMA , AYRICA KARGO ÜCRETİMİ ÖDÜYECEZ YOKSA SADECE ÜRÜN FİYATINI MI ÖDÜYECEZ [U]BİLGİSİ OLAN YAZSIN[/U] !!!![/COLOR][/B]
|
hadi bakalım yavas yavas gelişmeye baslıyoruz seneye ŞAMPİYONUZ:D:D:D
|
kargo ücreti kesin olarak alınır,yani şehir içi olsa hayır dicem ama yurtdışı banko.
zaten yurtdışından internette sipariş verirken kargo ücretini çakıyorlar,peşin kesiyorlar. bu arada herşey güzelde,beden seçme şansı yok(var ama gözümden kaçtı belkide bilemiyorum),çok saçma ,neye göre sipariş vericez.Ben XL giyiyorum,bu yaz sivasta stadın altındaki mağazaya gelip tişört aldım XL ancak yıkayıncada küçüldü ve bi daha giyemedim malesef.Hem kalite sorunu hem size sorunu var malesef. Konuyu dağıtmayayım,kaliteyi bir yana bırakırsak acilen ürünleri sepete eklerken beden seçme şansıda eklensin.Birşey yapılacksa tam yapılsın(böyle bir seçenek varsa kuısura bakmayın,yazdıklarımı okumamış olun) |
üzerinde Atatürk resmi bulunan kravatlardan almak için girdin bulamadım daha doğrusu yok anlayacağınız yine Store sınıfta kaldı.
|
site yeni yapılanıyo arkadaşlar eksıklıkler olacaktır,biras sabırlı olmak lazım.
bi kaç ay önce niye internetten satış yok diyorduk eleştiriyorduk,bugun bu hızmete basladılar,zamanla eksıklıklerıde duzelteceklerdır.acımasız elestırmeyelım. |
Bencede su eksik bu neden yok demekden ziyade,sunlar olsa iyi olur gelistirir demek daha anlamli olur.ayrica bu konu üzerinde bilgi ve becerisi olan arkadaslar yapilmasi gerekenler ve eksiklerin giderilmesi noktasinda düsünce gelistirirse daha faydali olur diye düsünüyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:25. |