SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertugral : Hedef Alt Yapı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27496)

hiko58 09.10.2009 09:01

Cevap: Ertugral : Hedef Alt Yapı

kimisi afrikayı küçümsüyor bir çuval una futbolcu veriliyor diyor. yahu ben 4 çuval un veriyorum bana iyi bir futbolcu alsın o sözü yazan süper zekalı şahıs. kimisi hocanın tipine takmış tipi bozuk diyor. kimisi hiç tanımadığı halde küfür ediyor. kimisi yalancılıkla suçluyor. yahu bir sivaslıya böyle aptalca konuşmak yakışırmı ya. bu adam bizi temsil edecek. bu adam sivassporun başına gelecek. üstelik beğenmesenizde kariyer sahibi bir adam. etiketi var. üçüncü lig oyuncusu olarak gelip teknik direktör olmuyor. hoca bu hoca. teknik direktör. lisanslı. diplomalı. uzun yıllardır çalışan birisi.birikimleri olan birisi. deneyimleri olan birisi.kıçının pisliğini temizleyemeyenler hemen söz sahibi oluyor. yazıklar olsun.

hiko58 09.10.2009 09:11

birde futbol bilgimizi eleştiren arkadaşlara şunuda söyleyeyim. ben bülent uygunun fenerbahçeye nasıl geldiğini nasıl forvet olduğunu fenerbahçede nasıl sakaryalılar gurubunu kurduklarını nasılhizip olduklarını gayet iyi bilenlerdenim. belki yaşınız benden büyüktür belki küçüktür. ama futbolu iyi takip ederim .kimin ne olduğunuda gayet iyi bilirim.

Kederli Yiğido 09.10.2009 09:13

[QUOTE=hiko58;572006]kimisi afrikayı küçümsüyor bir çuval una futbolcu veriliyor diyor. yahu ben 4 çuval un veriyorum bana iyi bir futbolcu alsın o sözü yazan süper zekalı şahıs. kimisi hocanın tipine takmış tipi bozuk diyor. kimisi hiç tanımadığı halde küfür ediyor. kimisi yalancılıkla suçluyor. yahu bir sivaslıya böyle aptalca konuşmak yakışırmı ya. bu adam bizi temsil edecek. bu adam sivassporun başına gelecek. üstelik beğenmesenizde kariyer sahibi bir adam. etiketi var. üçüncü lig oyuncusu olarak gelip teknik direktör olmuyor. hoca bu hoca. teknik direktör. lisanslı. diplomalı. uzun yıllardır çalışan birisi.birikimleri olan birisi. deneyimleri olan birisi.kıçının pisliğini temizleyemeyenler hemen söz sahibi oluyor. yazıklar olsun.[/QUOTE]

Yahu atıp tutuyorsun

Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana.

hiko58 09.10.2009 09:29

[QUOTE=Kederli Yiğido;572012]Yahu atıp tutuyorsun

Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana.[/QUOTE]

senin ne kadar bilinçli olduğun yazdığın çocukça yazılardan anlaşılıyor. sen futbolu değil sadece bülent uygunu tanıyorsun. senin futbol hayatının tek idolü büülent uygun yazılarda gösterdiğin duruş bu. üzgünüm ama bu böyle. belki yaşının verdiği heyecan olabilir ama kendini aşmalısın.

ready 09.10.2009 10:00

[B]ulan arkadaş ne bülent uygunmuş adam gitti halen tartışması yapılıyor kafaya oynadıgı zaman takımın iskeletini boz sonrada yönetiminin önünü açmak için istifa ettim diyorsun bunu da uzakda yaşayan sivaslılar işi gücü klavye de yorum yapmak olan sivassporda neler oldugunu bilmeyen taraftarlarda bunu yutuyor geç bunları bülent efendi geç senin bir hesabın olmadan sen bi işlere kalkmazsın[/B]

cabuker 09.10.2009 10:12

Kim Bülent Uygun u Sivassporun üzerinde görüyor ise yolu açık olsun. şunu bilesiniz ki sivasspor bülent uygun dan da mecnun odyakmazdan da büyüktür. daha niceleri gelip gidecek bu kulübe. taraftarsan senin görevin destek vermek kardeşim. daha hocayı tanımadan ne yapacağını bilmeden ve görmeden başladınız veryansın a bi sabredin bakalım
Güzel Olacak Güzellll

ayna26 09.10.2009 10:17

Sayın yiğidolar, öncelikle yeni hocamız hayırlı uğurlu olur diyorum.Yukarıdaki yorumları okuyunca çok ama çok şaşırdım.Hoca açıklama yapmış ya da yapmamış, elde somut bir sonuç olmadığı halde başarılı ya da başarısız olur diye ahkam kesmek ne kadar yanlış ya.Kişileri başarıya götüren etkenlerin en önemlisi çevresel desteklerdir.taraftar bir takımın bel kemiğidir.taraftar olmazsa takımın olması neyi ifade eder ki.takıma sahip çıkalım, yeni hocaya da en iyi desteği gösterelim.zaman her şeyin gösstergesi olacaktır unutmayın.bence farklı bir coğrafyada çalışmış bir hocanın bizim takıma farklı bir hava getireceğini düşünüyorum.geleneksel futbol anlayışının bu farklı hoca ile değişime uğrayacağı ve geçmişle geleceği bütünleştirerek başarıyı beraberind egetireceği kanaatini taşıyorum.
Bu arada lütfen insanlar birbirlerinin fikirlerine saygılı olsun, kırıcı olmadan fikirleri tartışalım, telkin ve önerilere açık olalım.kolaylıklar diliyorum herkese...
hayırlı cumalar...

emre41 09.10.2009 11:10

[QUOTE=Kederli Yiğido;572012]Yahu atıp tutuyorsun

Tüm dünyayı dolaşıp futbolcu izliyorum ben. Sen neyin bilgiçliğini taslıyorsun bana.[/QUOTE]

Çok komik arkadaşlar var yahu. Ben de izliyorum ama tv'den:))))
Bir de playstation'dan:)))))
Yahu gardaş seni getireydik takımın başına. İzler izler dururdun işte. Sıkalım sıkalım da ufak sıkalım yav.

emre41 09.10.2009 11:11

[QUOTE=ready;572030][B]ulan arkadaş ne bülent uygunmuş adam gitti halen tartışması yapılıyor kafaya oynadıgı zaman takımın iskeletini boz sonrada yönetiminin önünü açmak için istifa ettim diyorsun bunu da uzakda yaşayan sivaslılar işi gücü klavye de yorum yapmak olan sivassporda neler oldugunu bilmeyen taraftarlarda bunu yutuyor geç bunları bülent efendi geç senin bir hesabın olmadan sen bi işlere kalkmazsın[/B][/QUOTE]

Hele şükür uygunun gerçek yüzünü gömrenler de var. katılıyorum yazılanlara..

Kederli Yiğido 09.10.2009 11:25

[QUOTE=emre41;572059]Çok komik arkadaşlar var yahu. Ben de izliyorum ama tv'den:))))
Bir de playstation'dan:)))))
Yahu gardaş seni getireydik takımın başına. İzler izler dururdun işte. Sıkalım sıkalım da ufak sıkalım yav.[/QUOTE]

Benim işim var merek etme. Teknik kısım benim alanım değil.
Ben yeni yetenekleri keşfediyorum. Siz rahat olun...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:04.