SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kayserililer Olay Çıkardı ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27744)

bigbarbaros 09.11.2009 07:38

Cevap: Kayserililer Olay Çıkardı !

Kayseri'ye yakışmadı ayıp ettiler

handsome5867 09.11.2009 07:53

hep böyledir bu kayseriler ..kayseriler akıllı olun..

shang 09.11.2009 08:46

bunların futbolla bi alakası yok oralara girip yada kendi stadlarına girip maç izlemeyi haketmiyor bunlar sporu kaldırmayan insanların işi yok stadlarda ama gel görki aynı şeyi dışarda yapsan suç stadta yapınca yanına kar kalıyor buda ne kadar garip bi durum anlam vermek mümkün değil...

hanedan58 09.11.2009 08:57

Ya kardeş takımımız kayseri hepsine mal edilmez bu yapılan lar ama yineden sivasın zayıf anında bir tekme de onların vurması çok ayıp oldu biz sivas stadında daha hicbir takım taraftarı koltukları kırmamıştı helal olsun size
ama suç bizim takımımızın kimseye diyecek bir lafımız yok

kapalıkale 09.11.2009 09:03

[QUOTE=Ezgi;580740]kayserispor taraftarını kınıyorum..fazla söze gerek yok..[/QUOTE]

kınanacak bişey yok sivasın polisinden kaynaklanıyo

ready 09.11.2009 09:44

[B]kimse masal anlatmasın yıllardır hep böyle olmuştur ayıdan post kayseriden dost olmazzzz[/B]

YARALI_AŞIK 09.11.2009 09:49

Bu derbi maç için buraya yapılan ve şuan için silinen tam 27 yorum vardır.

Argo kelimeler bu çirkinliklerden sonra olacaktır tabiiki. Yorumlara dokunulmamalı diye düşünüyorum.

KAÇ DEFA HATIRLATACAĞIZ BU BİR DERBİ!..

Kayseri/seri 09.11.2009 10:50

2 sene önce Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen bizim taraftarımızdı, şimdi Sivas kümeye diyende bizim taraftarımız.

Sivassporlular oturup biraz düşünsün, neden diye?

Bir arkadaş tipik Kayseri fırsatçılığı demiş. Yahu senin şampiyon olmak bana ne verecekte fırsatçılık gözetiyim. Sivas şampiyon olunca benim takımıma para mı verecek ? Aksine bu Anadolu takımları arasında ki rekabette benim takımım 1 adım geriye düşecek. Biz Anadolu takımıdır diye pankartımızı açmışız sen tutmuş fırsatçılık diyorsun, gerçekten saçmalamışsın.

Bülent Uygun'un antipatik hareket ve söylemleri size de bulaşmış.

Umarım düşmeşsiniz kümeye, haftaya Ankaraspor'u kesin yenersiniz.

davulcu 09.11.2009 11:00

kayserili arkadaşlar lütfen ortamı daha fazla germeyin

pover58 09.11.2009 11:29

ne gerek var şimdi buna ben tüm kayserililere asla mal edemem geçen yıl sivassporun maçlarını izliyen sivası destekliyen birçok kayserili biliyorum.bu adiler (olay çıkaranlar a diyorum.)hem galip hem deplasmanda olacaksın hemde sivas kümeye diyeceksin buna ne denir ********ligin en önde gideni denir yok böyle bişey insanlar sivas seyircisine kaba diyor görün kim kaba kim gerçek taraftar kim efendi.ayrıca kayseri sivas arasında bu tür olaylar hiç gerekli degil her iki taraf daha dikkatli olmalı bizim bir birimize her zaman ihtiyacımız var akıllı olmak lazım sivaslının sabrını çok zorlamayın çok yazık olur.hiç gerek yok.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:48.