![]() |
Cevap: TSL / Kasımpaşa - SİVASSPOR
[B]Skor ne olursa olsun bu maçı alacağız[/B]
|
Kamanan domuz gribi şüphesiyle hastahaneye kaldırılmış,maç kadrosundan çıkarılmış maalesef.
|
muco swarmalarimi hazirla sivas maci farkli alacak ona gore;) maci neden lig tv vermiyor
|
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN TÜM ANADOLU ÇOCUKLARININ UMUTLAR BİTİYOR
|
Kamananın hastalanmıs olması kötü oldu,kazanırız dıyodum ama gol atacak adam kalmadıgından bu dakıkadan sonra en ıyı sey beraberlık malesef:(
bu kadar aksılık bu kadar terslık ust uste gelmez arkadas,ya bı devemı kesıyolar napıyolar bılmıyorumkı bu kadarıda olmaz:(yazdan berı sakatlıklardı hekemlerdı,sansızlıklardı hersey mı ters gıder anlamak ımkansız:mad: |
[QUOTE=Abdullah DuMaN;585897][B]Skor ne olursa olsun bu maçı alacağız[/B][/QUOTE]
[B]biraz fazla bağır abdullah yolla bize bi üç puan. 15 gün sonra bende sana yollarım.[/B] |
Cevap: TSL / Kasımpaşa - Sivasspor
[QUOTE=effenberg;585219]Kasimpasa son haftalar cok forumda ama genelikle istanbul takimlarindan 3 puan alan takimlar bir hafta sonra yeniliyor...
Bundan dolayi ben enaz 1 puan bekliyorum 3 de olabilir demedi demeyin.:D[/QUOTE] iyi tahmin etmisim 1 puan almayi. |
Kasımpasa Macı Son Derce Onemlı Rakıbımız Formda BIr Takım Ama Takım Olarak Oynarsak Yenemıyecegımız Takım Yok TSL De
|
[QUOTE=bonuce123;600445]Kasımpasa Macı Son Derce Onemlı Rakıbımız Formda BIr Takım Ama Takım Olarak Oynarsak Yenemıyecegımız Takım Yok TSL De[/QUOTE]
arkadaş sen ligi ne taraftan takip ediyorsun:D:D:D:D |
[QUOTE=bonuce123;600445]Kasımpasa Macı Son Derce Onemlı Rakıbımız Formda BIr Takım Ama Takım Olarak Oynarsak Yenemıyecegımız Takım Yok TSL De[/QUOTE]
[B]Gülmekten yıkıldım Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın emi :D:D:D:D Uykudan kalkmış önüne gelen ilk konuyu açmış yorum yapmış:D:D:D[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:31. |