SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral : Bursa Çok İyi Takım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28684)

sivastatlıbelam 28.02.2010 16:12

Cevap: Ertuğral : Bursa Çok İyi Takım

bursanın iyi bir takım olduğunu biliyoruz da.değerli hocam artık takımı daha fazla çalıştırın.futbolculrın koşmaya hayrı yoktu.

fglnsdf 28.02.2010 16:25

ARTIK HER MACDA BURSAYA YENILECEGIZ BUNDAN SONRA. KENDIMIZI KÜCÜMSÜYORUZ. :mad:

karyola 28.02.2010 16:38

artık netlik kazandı ilk 6-7 takıma karşı puan alamıyoruz.biz ancak son 5-6 takımdan puan alabiliyoz takımın kapasitesi bu.:mad::mad:

calipso 28.02.2010 16:58

İBB gençlerbirliği kasımpaşa ankaragücünü yenip 12 puan alamazsak bunlardan sivasın işi bitmiş demektir. bu arada gençler- agücü sabaha kadar maç yapsalar a.gücü maçı laırdı, şikenin bu kadarı olur açık ve nettir benim için

H_Turan 28.02.2010 21:39

[QUOTE=calipso;613538]İBB gençlerbirliği kasımpaşa ankaragücünü yenip 12 puan alamazsak bunlardan sivasın işi bitmiş demektir. bu arada gençler- agücü sabaha kadar maç yapsalar a.gücü maçı laırdı, şikenin bu kadarı olur açık ve nettir benim için[/QUOTE]

Gençlerbirliği-ankaragücü maçları genelde öyle olur biri düşmeye oynuyrsa aralarında anlaşırlar

emin kara 28.02.2010 22:48

ya hoca geldi geleli takımda ne degişti ben göremedim varsa bana anlatın bekki görmemiş olbilirim hoca bu böyle gitmemeli takımın düzelmesi için ne gerekiyorsa vakit gec olmadan yapın yoksa bu ligde kalmamız çok çok çok zor bunu anla artık

bilalakca 28.02.2010 22:54

evet arkadaslar rakipler nedense iyi oynuyor yanniz bizim takimizda iyi bir
oyun seyrediyor
bizim takimdan ancak iyi bir seyirci takim olur
belki turkiye ve avrupada en iyi seyirci takim oluruz
neden rakibe ve topa basmiyoruz adamlari rahat oynatiyoruz hocaya kimse sormazmi yinede insallah ligde kaliriz

yoLLcu_ 28.02.2010 23:21

hocamız dalga geçiyo bizimle ikinci yarı 7-8 tane futbolcu aldı nerde bunlar hepsi türkiyenin yıldızı olacak diyodu nerde bu adamlar takımda hırs yok maç 10-0 olsa futbolcuların umrunda degil
hocamız türkiye ligini ne sanıyo anlamak imkansız 3 ligden herhangi bi takımı çıkarın en az bizim kadar mücadele eder ayıp ya takımda hırs ve savaşma yok

calipso 01.03.2010 00:10

hoca bahaneleri düzmeye başladı ,, "benim takımım kötü ruhsuz oynamıyor ben napıyım adamlar sivas için canını dişine takmıyor açıkcası sivas umurlarında değil geçirdikleri haftalara bakıyorlar sezon sonunda sivastan kaçmaya bakıyorlar" demiyor...diyemiyor!!!! yönetim desen ortada yok başkan var gibi yok gibi arada bir ekrana girip sonra çıkıyor...verem ettiniz taraftarı artık yeter ya :mad:

tekdoktirin 01.03.2010 02:20

SIFIR FITBOL HOCA ARTIK TAKIMI ATEŞLE BÖYLE SIVAS SPOR OLMAZ OLAMAZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:34.