SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28746)

Elbeyliliyiz 06.03.2010 20:00

Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları

[QUOTE=yigidoss;615095]Arkadaşlar hoca geldiğinden beri hep arkasında duralım destekleyelim dedim. Tamam hoca çok kötü taktik yok motive yok yanlış kadro kuruyor da şu an hoca değişikliğini bu takım kaldırmaz. Hoca kötü kötü de tek suç hocada mı böylesine ruhsuz böylesine ne yaptığını bilmez futbolcularda hiç mi suç yok. Hocaya istifa çağırısı yapan arkadaşlara şunu sormak istiyorum Niçin oyuncuları kucaklıyoruz da hocayı yerin dibine sokmak istiyoruz? Sahaya bakıyorum; Akın, Hayrettin,Sedat,Musa ve Yasin dışında bir şeyler yapmaya çalışan hiç kimse yok. Kim nerede oynuyor ne yapıyor. İbrahim Şahin denen zevat hiç mi bir ikili mücadeleden galip çıkılmaz o cüsseden de mi utanmıyorsun? Faruk Bayar insan bir tane mi olumlu top kullanmaz? Taider arkadaş hiç mi takım arkadaşlarınla iletişimin olmaz? Elrio hiç mi organizasyon fikrin olmaz? Uğur ayağında top tutmaktan aciz, Keita bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bal yapmaz arı gibi, Kamanan Allah rızası için hiç mi bir efor sarfetmezsin? Cihan bir var bir yok bir bakıyorsun hah diyorsun bu çocuk takımı toplayacak bir bakıyorsun saçmalıyor, Aubey tek görevinin topu kesmek olduğunu zannediyor.
Kusura bakmayın hocayı savunmuyorum ama bu ruhsuz topçuların başına Jose Maurinho gelse hiç bir halt edemez.

Benim tek sloganım

EN BÜYÜK SİVAS FUTBOLCULAR SAHTEKAR (taraftar demiyorum çünkü bir çoğu hak etmiyor),[/QUOTE]

ya kardes dedigin dogru bu teknik adamin isi ne topcularimizi mevkilerinde oynatmak ama becerimiyor bunu tüm türkiye biliyor takim ortada yok...

58_babacan_58 06.03.2010 20:13

[B][COLOR="Red"]HOCA ARTIK BIRAK BU LAFLARI,TAKIMA HİÇ BİER OLUMLU BİŞEY KAZANDIRAMADIN BUNUN SENDE FARKINDASIN BU TAKIM ATAK FUTBOL OYNAYAMIYOR NE BİÇİM BİR SİSTEM GETİRDİN BİZE YAW,TAKIM SADECE RAKİPTEN TOP KAPMAYA ÇABALIYOR,NE BİR GOL POZİSYONU ,NE BİR ORGANİZE ATAK HİÇ BİR ŞEY YAPTIĞIMIZ YOK SADECE TOP HEP RAKİPTE OLDUĞU İÇİN TOP KAPMACA OYNUYORUZ SAHADA,ARTIK ŞUNU ÇARESİNE BAK SADECE 10 MAÇIMIZ KALDI ALDIĞINIZ PARANIN YEDİĞİNİZ EKMEĞİN,ONURUNUZ,ŞEREFİNİZ,HAYSİYETİNİZ İÇİN NE YAPIN EDİN 10 MAÇIN 5'İNİ KAZANIN ARTIK.............[/COLOR][/B]

efendigardaş 06.03.2010 20:26

HİKMET KARAMAN-- MESUT BAKKAL-- SAMET AYBABA ŞU ANDA BOŞ OLAN HOCALAR YADA YENİ GELEN YILMAZ HOCAYLA LİGE DEVAM EDELİM MUHSİN HOCA KUSURA BAKMASIN HALA KENDİNİ AFRİKADA ZANNEDİYOR...***

Bestepeli-58 06.03.2010 20:35

ya hoca sus alahaşkına susss gerci bu senin sucun degil hoca bu alahın takadı bülenet uyguna küfredenler yorum yazmanızı bekliyorum bu takım bu liğin takımı degil düşmeli bunu bir sivaslı olarak sölüyorum seyrederken midem bulanıyor yav hoca hiçmi bişşey bilmiyon yav kaç kaybol defol cehenem ol yeterya utanmaz 22 macına cıktın bu takımın başında sen neyi iyi yaptın bana söyle defans yok forvet yok ortasaha yok bu topculardı şanpıyonluga oynayan sen küme düşürüyon hocalık farkı bu olmalı AH APTAL KAFAM AH GOOGLEDEN BULUNAN HOCA BU KADAR OLUR

sivastatlıbelam 06.03.2010 20:44

şu anda muhsin hocaya yard.antrenör geldi.geçenlerde.inşallah o bir şeyler yapar.yoksa bu hoca bende kuşkulara sebep oluyo.

kadirakin58 06.03.2010 20:48

bence teknik direktörlüğe derhal samet aybaba getirilmeli. Muhsin hoca türkiye futbolunun t'sini bilmiyor. kendisi çok beyefendi, karakterli. Ancak beyefendi diye kimse sivasa vali olamayacaksa, kimse de sadece beyefendi diye sivasspor'a teknik direktör olamaz. Derhan samet aybaba teknik direktörlüğe getirilsin ve yönetim yaptığı yanlıştan dönsün.

sandal5877 06.03.2010 21:02

aslına bunun böyle olacagı baştan belliydi taki Bülent hocanın gitmesinden
sen elindeki deyere sahip cıkama sonra bu ligde hiç çalışmamış bir hoca getir olacak iş deyil..bu takımın kurtuluşu yine Bülent hocadadır..
şimdi bazı kendini bilmezler cıkıp yine bizleri bülent yalakası ilan edebilir ama taaa baştan basbas bagırdıgımız şeyler bu gün karşımıza çıktı..bülent hoca olsaydı inanın bundan daha cok puan alırık birde transfer zamanı vardı.. inşallah takım eskiden kalma üç beş oynarda bu takım düşmez hocanın zerre kadar faydası yok takıma...

vedat58 06.03.2010 21:06

her zaman söyledim ve söylemeye devam edecegim sivassporda iki veya üc mac iyi oynayan futbolcu yok diye , bir kac futbolcu haric hepsi mac kötü oynar bir mac gaz verir tekrar 5 mac oynamazlar , bunlar futbolcumu yaaa, bunlarin diger futbolculardan ne eksigi var bilen varmi ? bizim futbolcular ikinci lig futbolcusu bile olamaz bir kaci haric hepsi ücüncü lig futbolcusu , sunlara futbolcu diye para veriyorlar , bizim köydeki gencler bunlardan daha iyi kosuyor , ayni mahalle takimigibi bunlar, aldiklari paralar haram olsun bu neyaaa? seneye bnlarin hepsi gönderilmeli hic birtanesi elde tutulmamamli , bunlar gittikleri takimlari batirir, bunlar bu futbolla seneye bir kac futbolcumuz haric hic birini süper lig takimlari almaz , ancak ikinci ucuncu ligden isterler , heralde bizim futbolculai rahatlik tepti bide paraya doymuslar galiba , aldiklari paralar haram olsun

A.Turan Korkmaz 06.03.2010 21:11

[QUOTE=jaguar19;615016]Sivasspor düşmez.
Ankaraspor ve denizlispor kesin düşüyor.
Dİyarbakırın ise seyircisi değişmeyeceğine göre onlar da düşer.

Dua etsinler ki bu takımlar berbat.yoksa gidişat kötüydü.[/QUOTE]

Kalan maçlarımız: Antalya (D),G.Birliği,G.antep(D),G.saray,
Kayserispor(D),Ankaraspor,Beşiktaş(D),Kasımpaşa,Eskişehirspor(D),Ankaragücü.
Sevgili kardeşim, ben burada bir tek Ankaraspordan alacağımız 3 puanı görüyorum.24+3=27 puanla ligde mi kalacaksın.Bu oyunla yukarda yazdığım takımlardan hangisinden puan alabilirsin? Takımımız göz göre göre kümeye gidiyor ve elden birşey gelmiyor. Bugün Maraton tribününde çaresizlik vardı.

akkuzu 06.03.2010 21:18

2 şeyi anlayamıyorum
1-Bu takımda Murat sözgelmezle sedat neden birlikte oynatılmaz ikiside yıllarca birlikte oynamış birbirlerini tanıyorlar hata yapmaları diğer ikililere göre daha az.
2-Agbetu en iyi form tuttuğu zaman oynayacağı yerde neden 3-4 haftadır takımda yok
hocam bu iki sorunun cevabını ver,her hafta takım kadrosunda 4-5 oyuncu değiştirilmez istikrar adına hiç bir şey yok yazık bu takım küme düşer,acaba 2.yarı alınan adamlardan yinemi bülent sorumlu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11.