![]() |
[QUOTE=twity_58][COLOR="Red"][B][FONT="Arial Black"]KISKANANLAR CATLASIN KISKANANLAR CATLASINN
ABICIM VALLA ALEMIM BEN YAA :D[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] [b]evet bencede engüzel 2.imza emmi kızının imzası olmus Gakko58 benimde dedem benide hatırlat kız :) en güzel imza tabiki benim imzam ...[/b] |
[B]ewet sayın arkadaşlar bu topiç gösteriyor ki üyelerimiz çok yaratıcı..twity58,ağca58 ve süper_sivas'ı tebrik ediyorum güzel projeler yarattılar...[/B]
[COLOR=BLUE]NOT:hakkı abı twity58(KUBRA) gibi bir torun bulunmaz..bak senin için imza bile tasarlamış..artık doğum gününde güzel bir hediye yakışır senin torununa..[/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][B]ewet sayın arkadaşlar bu topiç gösteriyor ki üyelerimiz çok yaratıcı..twity58,ağca58 ve süper_sivas'ı tebrik ediyorum güzel projeler yarattılar...[/B]
[COLOR=BLUE]NOT:hakkı abı twity58(KUBRA) gibi bir torun bulunmaz..bak senin için imza bile tasarlamış..artık doğum gününde güzel bir hediye yakışır senin torununa..[/COLOR][/QUOTE] evet ama sonuc aynı en guzel ımza ONUR BUYUKDERE nın not:hatırlattıgın için tesekkurler abım benım..benım doum gunume 3 gun varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D |
onuraaaaaaaaaaaaa
[QUOTE=esenyurtlu_nail]ONUR GARDAŞ İMZAM YOKTA PARMAK BAS SAK OLMAZMI[/QUOTE]
abi sen ne isteren yakışır onur kardeşm imzaların en iyisine layık cünkü sivaslı |
kaptan nın imzasını tek gecerim
|
[QUOTE=twity_58]evet ama sonuc aynı en guzel ımza ONUR BUYUKDERE nın
not:hatırlattıgın için tesekkurler abım benım..benım doum gunume 3 gun varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D[/QUOTE] [COLOR=BLUE]O SENİN GÜZELLİĞİN KÜBRA..SEN YARATICILIĞINI KONUŞTURDUN..TEBRİKLER..[/COLOR] |
eimin58 ve süpersivas sizlerin imzalarınız bence en anlamlıları....
|
gerçi burda imzadan çok dede muhabbeti geçmiş yani bazı sahışlar kendi aralaarında muhabbet etmişler..ister sitemez insan okudukça sıkılıyor bu sahıslar arsındaki muhabbeti...bu topice birdaha bakmamak üzerere byeee..
|
oldu gözlerim doldu...
[QUOTE=agca58]gerçi burda imzadan çok dede muhabbeti geçmiş yani bazı sahışlar kendi aralaarında muhabbet etmişler..ister sitemez insan okudukça sıkılıyor bu sahıslar arsındaki muhabbeti...bu topice birdaha bakmamak üzerere byeee..[/QUOTE]
[b]haydaaaaaaaa kardeş nerden çıktı şimdi bu laflar ..adı üstünde topiç eğlence topiği..başka ne yapılabilirdi ki...[/b] |
[b]devrem seni tebrik ederim senin imzan bir numara nede olsa benim devremsin
AY YILDIZLAR ÜZERİNE KIZIL HAÇLAR GELEMEZ... KUDURSA DA TÜM ÇAKALLAR BİR YİĞİDO İLE BAŞ EDEMEZ... [/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |