![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız özür diledi
[QUOTE=yorumcuyuz;660752]benim okuma problemim yok ama sende anlama problemi olabilir..! gözlerimde ALLAH'a şükür görüyo... her mesajında mehmet yıldıza atmıssın her mesajında onu kötülemiş yerden yere vurmussun belliki bir sorun var aranızda..!
sen mehmet yıldıza bu kadar atacağıa git yönetime at takviye yapmadıgı için takımı bu hale getirdiği için 3 kuruş para veripte adam gibi futbolcu almadığı için git yönetimi eleştir gardaş..! git fikret ünsal yok şunu alacağız yok bunu alacağız deyipte fıss çıkan transfeleri eleştir..![/QUOTE] ISTEDIGIM KISIYI ELESTIRIRIM, BURASI TARAFTAR FORUMU! BELLIKI TÜM YORUMLARI OKUMAMISSIN;-) NEYSE, SENLE UGRASACAK DEGILIM.. BEN MEHMET YILDIZIN NE FUTBOLUNU NEDE KENDISINI BEGENMIYORDUM BU OLAYDAN SONRADA HEPTEN GÖZÜMDEN DÜSTÜ, SEVMIYOR ARKADAS, BEGENMIYORUM, BEGENMEK ZORUNDADA DEGILIM! GECMISTE BIZE FAYDASI DOKUNMUS OLABILIR, AMA ÖYLE GECMISE BAKARSAK, OHOOO! UNUTMAYALIMKI BIZ SAMPIYONLUGA OYNARKEN M.YILDIZ TEK BASINDA DEGILDI SAHADA! BU KEITA OLAYINDAN SONRADA HEPTEN KINIYORUM ONU! YÖNETIMDE HOCADA MEHMETDE HEPSI BIZE ZARAR VERMEKTE BIZE YENI YILDIZLAR LAZIM! HA BIDE ARKADASIM, COK RAHATSIZ EDIYORSA SENI YAZDIKLARIM, ISMIMI GÖRDÜGÜN YERDE OKUMADAN GECERSIN, BUKADAR BASIT! HADI ALLAHA EMANETSIN, EYVALLAH HEMSERIM! |
Texas Kaba-dayısı Mehmet Sivasspor artık senin için bitmiştir.Düne kadar senin affedilmeni savunan en ateşli taraftar bendim.Olayın gerçek yüzünü öğrendikten sonra,senin bu takımdan biran önce gitmeni isteyen benim.Çünkü bu takıma senden bir fayda geleceğini sanmıyorum.Yanına o üç sokak kaba-dayısını da al git..Sanırım size birileri kucağını açacaktır.
|
BEN,SPORCUNUN ZEKİ,ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM.
M.KEMAL ATATÜRK. |
cumle alem sıvasspor dakı kavga rezaletını yazıyor buyuk sıvasspor camıasını kımre rezıl edemez.3-4 futbolcu bır olup adam dovuyor delıkanlılık bu mu
|
Bir an önce ayrıl git aramızdan, istemiyor seni bu taraftar Mehmet Yıldız !
Yaptıklarınla (Keita) , yapamadıklarınla artık yeter ! |
buca maçında gormeyi ümid ediyoz seni
zaten forvetimizde iş yok sen de olmazsan işimiz iyice iş ayrıca bu işte de bir hayır vardır hayrettin kadro dışı kaldıktan sonra daha bir canla başla oynamaya başladı sorumluluklar aldı senin sorumluluk alınca takımı te başına kurtaracağını biliyoruz tecrübelerle sabit |
Özrünü cebine koy!
|
beyler öyle ahkam kesmekle olmuyor affedilsin demeeyle işler düzelmiyor.bu takım 3, 4 de bölünmüş sizin haberiniz yok bu futbolcuların takım düşecekmiş umurlarında bile degil . memet bey bankadan buğün paraları poşetle taşıyor onun hiç umrunda degil sivasspor varsa yoksa yeni yaptırdıgı pansiyonu düşünüyor.bence afedilmesi bu takımın düşeceginin tam garantisi olur.ben olsam sivasspor formasını daha giydirmem onlara düşecekse böyle şerefimizle düşeriz afedilirse ben daha maçlara gitmediğim gibi televizyondan dahi izlemem.bir sefer affedersen daha disiplin saglıyamazın.allah başkanımıza sabır versin bunlar tam falakalık adamlar.
|
Futboluyla güne gelemiyecegini anladi,careyi Keita´ya vurmakda buldu.Su ana kadar oynanan maclarda basarisiz M.Yildiz, seni kadroya tekrar almak demek Sivasspor´da disiplinin yok olmasi demektir.Herve Tum ve Balili sayesinde sen M .Yildiz oldun.Bu gercegi neden kimse kabullenmiyor.
|
[QUOTE=aslanefe58;660622]mehmet yıldız sivasspor için bitmiştir arkadaşlar. bugün duyduğuma göre mehmet ve yanındaki 3 futbolcu daha keitayı öyle bi dövmüşlerki adamda ağız burun kalmamış. yönetim diğer üç futbolcuyu bilerek insanlardan gizliyor. ayıptır beee ayıptır...bu mu sizin delikanlılığınız bu mu adamlığınız. sokakta bile bi adamı dört adam dövse bunun adı namertliktir....yazıklar olsun size...sivasspor bu eşkıya kılıklı bülent artıklarından bi an önce kurtulmalıdır...zaten bank asyada bu delikanlıların!!!! hepsi bırakıp kaçar bu takımı....:mad::mad:[/QUOTE]
günler önce söylemiştik....sakalımızda var ama dinleyen olmadı. demek ki biz sivaslılara birbirimizin sözleri değilde illa medyanın yol göstermesi gerekiyor... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |