![]() |
Cevap: Fenerbahçe-Sivasspor Maçı Tahmini Ve Yoruml
fenerbahçe çok gol atıp çok gol yiyor büyük ihtimalle hem biz gol atarız hem fenerbahçe atar ama daha çok gol atan taraf biz oluruz inşallah :)
|
Efendim reelpolitiği bir kenara bırakalım, bizi coşturacak, bir kaç ay boyunca mutlu edecek, galibiyet gol videolarını bir kaç ay boyunca coşkuyla izletecek bir zafer istiyorum! ;)
Yapabiliriz! Obama'nın deyişiyle: ''Yes, we can'' ;) |
Haddimizi bilmeden oynarsak kaybederiz... Ama haddimizi bilerek defansımızı sağlam tutup orta sahada topa sahip olabilirsek bu maç bizim bu kadar basit maçın taktiksel yönü... Fenerbahçeyi gözümüzde büyütmememiz gerektğini ankaragücü maçında anladım ankaragücü yeniyorsa bizde yeneriz !!! AMA HADDİMİZİ BİLEREK OYNARSAK... ankaragücü haddini bilerek oynadı ve yendi...
Konyaya şansımız tutmuyordu yendik fenerede şansımız tutmuyor inşallah onuda yeneceğiz... |
[QUOTE=KaLeLi |44|;674424]Ligin en kötü takımını yendik o kadar büyük konuşmamak gerek. Bu deplasmandan puan çıkaracağımızı hiç sanmıyorum.
[B]Bana cevaplar geleceğinden eminim her yorumuma geldiği gibi.[/B][/QUOTE] kardeşim sana katılıyorum..aslında en kotu takım konya degıl ama çok abartılmaması gereken bır macı şans da yanımızda olunca aldık.5-1 karabuk galıbıyetıyle rehavete gıren bazı kesımler aslında takımımızın çok da iyi top oynadıgını zannedıp boş umut ışıkları yaktılar.ve gördukkı sivasta bazı futbolcular harıc adamların yurumeye hallerı yok.ve karabuk galibiyetını konya galibiyetını esas a alıp ligin suan kotude olsa durumu kalite açısından en ıyı takımı fenerbahceden puan yada puanlar almaktan bahseden bazı arkadaslarda var ne yazııkkı.ve en cok uzuldugumde futboldan anlamayan bazı vefasızların bulent uygun ile rıza hocayı aynı kefeye koymaları.çok yazık..bulent sayesınde bız bu ligteyız begenın begenmeyın...ve şuda benım şahsi fikrimdir fener macı çok pişmanlık duyacagımız bır mac olacak malesef...çok fark yıyecegımız bır mac :((( |
Sivas en kötü beraberlik alacak.
|
Futbol üç ihtimalli bir oyun elbetteki, eski günlerimizden ve gücümüzden oldukça uzaktayız, denge FB'den yana olsa da bir puan çıkarmamız sürpriz olmaz.
Başarılar diliyorum. |
[B][I]Mehmet Yıldız'ın bu hafta oynamayacak olması FB karşısında büyük bir eksiğimiz olarak gözüksede,Bu maçta puan veya puanlar alırız inşaallah.[/I][/B]
|
mehmet yıldız oynamadığı için mutluyum.. çünkü yobo lugano çakılı duran pivot santraforlara pek geçit vermiyorlar.. fenerbahçe baskılı oynayacağı için bu maçta erman cihan suarez gibi hareketli isimlere ihtiyacımız var.. özellikle suarez ve erman sağ kanada yakın oynarsa fenerbahçe sol beki caner çok etkisiz bi oyuncu o kanattan etkili olabiliriz gökhan gönül daha sağlam duruyor.. sedat da oynamıyor sanki ideal kadromuza mecburen de olsa ulaşıyoruz gibi bu maçta.. belki hayrettin ilk 11 başlayabilir bu hafta ama uzun bi sakatlıktan çıktı etkili olamaz onun yerine ivanovs la başlamamız daha iyi olur.. haddimizi bilerek çok fazla açılmadan dengeli ve kontratak oynamalıyız.. hızlı başlayalım dersek bi bakmışsınız dakika 10 2-0 mağlubuz... buradan çıkarılacak 1 puan altın değerinde.. ligin 2. yarısı çok daha zor geçecek devre arasında özellikle defans olmak üzere her mevkiye de en az 1 takviye gerekiyor.. malum son haftalarda lig ateş hattı oluyor..
|
EĞER inanarak çıkıp oynarlarsa galibiyet. maç duruma göre1-2 sıfır sivassporun lehine olur. ama inansınlar, apo gibi hakeme rağmen maç alınıyorsa ki alınıyor. bu maç niye olmasın? hakemlerin hepsise satılmış, namussuz değil sanırım . bu maç A L I N A C A K.
|
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30791[/url]
Bilet fiyatı 33 TL. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:23. |