SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor'da Transfer Çalışmaları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30863)

adres58 27.12.2010 21:42

Cevap: Sivasspor'da Transfer Çalışmaları

[QUOTE=AYDIN1985;678676]haklisin belki, ama ajanslara düsen haberlerde ne kadar dogru, oda tartisilir.[/QUOTE]

Tamam ama hiç değilse haberin odağı belli oluyor. Ajanslara da düşse haberin gerçekleşme payı da olmasa nihayetinde haber haberdir. Fakat Facebook a da her yazılanı haberdir diye buraya alıntı geçersek sitemizin bir ciddiyeti kalmaz diye düşünüyorum.

BOUN 27.12.2010 21:52

[QUOTE=eyuphulagu;678678]Arkadaşlar Pawlowskinin videosunu izledim...Yalnız bu arkadaş sağ kant mı oynuyor yoksa santrafor mu oynuyor anlayamadım..Bu oyuncu çok ofansif bir oyuncu...Adam defanstan çok forvet oynuyor sanki..Videoda hiç savunma yönünü göremedik...Umarım savunma yönüde iyidir..Gerçekten günümüz şartlarına göre çok ofansif bir bek...Bakalım Rıza hoca bo oyuncuyu nasıl kullanacak..G.Gönül tipinde bir oyuncu görünümü verdi;ama bu oyuncu sanki G.Gönülden de fazla ofansif oynuyor...Defansa ne zaman dönüyor çok merak ediyorum...Adam videoda sürekli gol arıyor ve golü düşünüyor;sürekli kaleye şut atıyor..İşin ilginç yanı sol tarfta da oynuyor sanki..Umarın savunma yönüde hücum yönü kadar iyidir..Allah bu oyuncunun önünde oynayan oyuncuya(M. Nas'a)yardım etsin..Çünkü bu oyuncu sürekli hücuma çıkıyorsa mutlaka önünde oynayan oyuncunun o hücuma çıktığında onun yerini doldurması gerekiyor...Sivasspor bu oyuncuyu almkala iyi mi yoksa kötü mü yaptı oynayınca anlayacağız...[/QUOTE]

Benim takip edebildiğim kadarıyla bu oyuncu sağ bek değil, yani Mehmet Nas'ın arkasında oynamayacak, tam olarak Mehmet Nas'ın yerinde oynayacak (tabii transfer gerçekse). Bir nevi iki yıl öncesinin Musa Aydın'ı diyebiliriz, son vuruşlarına bakılırsa ondan daha becerikli olduğu kesin. ;)

Djamoka 27.12.2010 22:00

[B][I]Biraz önce Rıza Hoca canlı yayında hiçbir oyuncuyla anlaşılmadığını yazdı... 2 Ocakta da kampa yeni transferlerin katılmasının çok zor olduğunu söyledi.

Geçmiş olsun....[/I][/B]

Djamoka 27.12.2010 22:09

[B][I]Rıza Hoca ayrıca Bilica konusunu da kesin olarak kapattıklarını da ekledi. Antalya'daki Pro Lisans kursunda Aykut Kocaman'la görüştüğünü ve Bilica'yı göndermeyeceklerini belirttiğini söyledi...[/I][/B]

ozledımeskıyı 27.12.2010 22:16

Rıza hoco 30 tane futbolcu belirledik demiş
işin garip tarafı biz 1 tanesini bile bilmiyoruz
hiç bir futbolcuyla net olarak anlaşılamamış ....:confused:

58temha 27.12.2010 22:29

Arkadaşlar Son Dakika ... Mecnun Başkan Pawlowski yi Transer Edemediklerini Açıkladı Oyuncunun Takımı Gelecekten Çok Şey Beklediklerini Ve İstedikleri Parayı Vermediğini Açıkladı Devamı Gelecek ...

YÖRÜKOĞLU 27.12.2010 22:30

su an icin %90 anlasılmıs tek topcu var oda Pawlowski'dir arkadaslar.baskanımızda isi imzaya dokmek icin Polonya da bulunmaktadır.onuncunun özellikleri gelecek olursak kesinlikle defansıf deil ofansif bir topcudur.arkadasımızın dedigi gibi Musa Aydın dan 1-2 gomlek ustun bir topcudur.ins bu transfer gerceklesir ama bu durumda da Mehmet Nas kadroda yer bulamayabilir.oyuncuyla ilgili bilgiler

[url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/szymon-paw%C5%82owski/leistungsdaten-verein/spieler_45848.html[/url]

YÖRÜKOĞLU 27.12.2010 22:31

[QUOTE=58temha;678692]Arkadaşlar Son Dakika ... Mecnun Başkan Pawlowski yi Transer Edemediklerini Açıkladı Oyuncunun Takımı Gelecekten Çok Şey Beklediklerini Ve İstedikleri Parayı Vermediğini Açıkladı Devamı Gelecek ...[/QUOTE]

buyur burdan yak :S:S:S

58temha 27.12.2010 22:31

Arkadaşlar Son Dakika ... Yıldırım Demirröen İle Görüşen Otyakmaz Tabatayı Transfer Ettiklerini Ve Eskişehirden Teklifi Geri Çevirdiklerini Söyledi Yıldırım Demirören Tabata İle Görüştük Ve Vedalaştıktan Sonra Tabatanın Sivas Kampına Katılacağı Söylendi

58temha 27.12.2010 22:34

Arkadaşlar Srt De Başkan Söyledi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48.