![]() |
[QUOTE=gakgo58][B]bir maç kazanmakla sivaslı olmadığımız gibi....bir maç kaybetmekle sivaslılığımızı kaybedecek değiliz....
pazara kadar değil..mezara kadar sivaslıyız[/B][/QUOTE] [b]Evet Hakkı baba biz Pazara kadar değil mezara kadar Sivaslıyız...Fenerede haddini bildireceğiz...Sivasspor bu hafta maçın favorisidir...Eğer federasyon ve diğer güçler fenere yardım etmesse Sivas bu maçı rahat kazanır.. NOT :fenerbahçe ile oynayacağımız maçta lütfen futbol oyun kuralları geçerli olsun voleybol oyun kuralları ile oynamayalım...[/b] |
merahlanmayıng olur böyle vakalarrr.......
yeningce eyi gaybetdingmi kotümü? bütcemize gore oynuyoh bungada şükür |
arkadas lar yenmeyi de yenileyi de bilmemiz lazim!!
|
[QUOTE=kangalli_irfan_58_almanya]arkadas lar yenmeyi de yenileyi de bilmemiz lazim!![/QUOTE]
[b]Evet bu hafta yenilmemiz bu haftaki fener maçına daha iyi hazırlanmamıza sebeb olur...İnşallah bu hafta seyircimizin desteği ile bu maçı kazanırız...[/b] |
SAĞLIK OLSUN
Bir RİZESPORlu olarak kardeş takım SIVASSPORu aldığı başarılardan sonra canı gönülden kutluyorum.Biliyorsunuz Rizede oynan maç centilmenlik kuralları içerisinde cereyan etmiştir,zaten her iki şehirede bu yakışırdı.
Bazı arkadaşlar doğal olarak bu mağlubiyete üzülmüştürler,kendilerine hak veriyorum,bende istiyorum RİZESPOR hep yensin ama olmuyor,üstelik 3 yıldır ligin en iyi futbolunu oynadığı halde,ne yapalım bunun adı futbol. SIVASSPOR a baktığımızda gerçekten bu şehire yakışacak neticeler elde ediyor,benim arzum bu başarıyı gelecek 2 yılda gösterip ligde kalıcı olsun.Demek istediğim ilk yıl hiç bir kulübe ölçu olmadı,çok dikkatli olmak lazım gelecek yıl için. Birde bazı arkadaşlar RİZESPOR seyircinden sitem ederek konu açmışlar,bilirsiniz Rizede yaşayan birçok Sıvaslı vatandaşlarımız vardır eğer onlarla konuşacak olursanız alacağınız cevap:RİZESPOR taraftarı takım kötü oynadığı zaman kendi takımına hakaret eder,böyle acımasız bir tutumları vardır,yoksa rakip takım veya seyircisine hiçbir zaman zararı olacak hiçbir davranışta bulunmaz. Bu hafta feneri yeneceğinizi umarak SIVASSPOR a ligde daha büyük başarılar diliyorum. KALIN SAĞLICAKLA Not:bazı Sıvaslı yorumcu arkadaşlar bu foruma geçekten güzel yazılar yazarak sporun bir barış ve sevgi oyunu olduğunu ima ediyorlar,kendilerini bu centilmen tutumlarından ötürü kutluyorum. [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/2881/rzeyolu9hh.jpg[/IMG] |
rizeli kardeş yüreğine sağlık bize dostlukla yaklaşana biz her zaman dostça yaklaşırız umarım kötü günleri atlatıp iyi sonuçlar alırsınız bizimde önümüzde bir kaç haftalık zorlu periyod var ama biz yiğidolar olarak sivasımıza hep destek tam destek veriyoruz bu hafta feneri yeneceğimize inanıyoruz başarılar saygılar...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32. |