SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Michael Eneramo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31073)

58akif34 24.01.2011 21:49

Cevap: Sivas için parasına kıydı

acaba ne kadar dogru bılemıyorum aslında bılenlerın bır acıklama yapması lazım su kadar paraya aldık söyle oldu böyle oldu ama benı pek ılgılendırmıyor ıyı oynayacagına ınandıgım bır futbolcu ınsallah ıyı yerlerde hep bareber basarılı sonuclar alacagız

efendigardaş 24.01.2011 22:00

İyi topçu olduğu belli kafası radar gibi herkesi izliyo topu istiyor ..Bize faydalı olacaktır***

essahtan yiğido 24.01.2011 22:20

[QUOTE=mevrik58;686538]İyi güzel olmuş da ne işimize yaradı...Sadece maddi durumdan kazandırdı...Bize manevi durumdan kazandıran bir oyuncu gelmesi lazım,zaten adam çok yavaş.[/QUOTE]

yani sana helal olsun ne diyeyim..eneramo 76,dakıkada oyuna gırıyor sadece 15 dk fılan oynuyor..hemde ilk kez..sen adamı beğenmıyorsun cok yavas fılan dıyorsun.pes yani

HALIL 25.01.2011 00:29

Cevap: Michael Eneramo

ilk defa bir transfer beni bu kadar heyecanladirdi eneramo emenike ve martins in karisimi adeta hem guclu hem hizli bence ligin basinda gelseydi 12. olurduk vede gol krali olurdu bu adam nukleerr bomba ister inanin ister inanmayin tunus tunus olali boyle oyuncu gormemis bin ali den sonra adamlara ikinci darbeyi sivas yapmis :D

hemen youtube gidin michael enramo yazin futbol solenini izleyin nasil fenerbahcenin alexi varsa bizim de eneramomuz var ahhh bide 10 numara alsak

avare 25.01.2011 00:57

golcu ne kadar iyi olursa olsun önemli olan onu o pozisyona sokabilmek defanstan topu bam gum cikarirsak olmaz takim olarak topun bizde kalma yuzdesini yukseltmemiz ve organize bisekilde atak yapmamiz gerekiyor bu da tamamen orta saha oyuncularina bagli en son GS macna bakarak bu bölgede acil biseyler yapilmasi gerek, inaniyorum Riza hocanin ve yonetimin bir bildigi vardir guvenim sonsuz bide Cihan a daha fazla sans verilse takima faydali olacagina inaniyorum

yiğidobaytar58 25.01.2011 05:06

tunusta ki iç savaş olmasa bu oyuncu zor gelirdi...yani bir nevi mecbur kaldı gelmeye...umarım kamanan gibi mutsuz olmaz şehirde maçlara odaklanır.....

58_SEMİH_58 30.01.2011 18:17

[B]Boş transfer olmayacagını Gs ve Antalya maçında gösterdi.İleriki haftalarda daha iyi olacak.Trabzon'a patlayacagını düşünüyorum[/B]

Caner POLAT 30.01.2011 18:25

[B][COLOR="Green"]Uyum sürecini aşarsa çok yararlı olacağa benziyor.[/COLOR][/B]

ShabbatShalom 30.01.2011 19:33

[B]Takıma ısınsa tek bile götürebilir takımı.[/B]

abdullahmkaya 30.01.2011 19:39

[B]Favori Adamım Bu Sivasta Ama Şuan İsteneni Veremedi Sanki :confused:[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:32.