SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivas'ta Bir Devir Kapanıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31976)

sivasdergi 25.05.2011 18:21

Cevap: Sivas'ta Bir Devir Kapanıyor

Valla ben Mehmet'in kendi kararı olduğunu sanmıyorum. Mehmet'e kalsa burada bitirmek ister bence. Bana kalsa bırakana kadar burda olsun ve sonrasında takımla ilgili bir göreve getirilsin.

burakkova 25.05.2011 18:42

zamanında galatasaray istiyorken vermeliydik bence.. iyi de para veriyorlardı.

young58 25.05.2011 18:50

[QUOTE=Besyo_cu;717100][B]Hilmi SEVER'in özel haberleri hemen hemen kesin gibidir. Bir çok transfer haberini herkesten önce duyurmuştur eğer bu haber doğruysa çok üzürülürüm. Mehmet YILDIZ gerçekten de Sivas ve Sivasspor ile özdeşleşmiş bir oyuncudur küçük bir çocuga sorsanız Sivasspor'dan kimi tanıyorsun diye direk Mehmet YILDIZ'der...

Yaşadığı ağır sakatlık onu çok etkiledi yavaş yavaş bu durumu altattı ve inanıyorum Rıza Hocanın antreman metoduyla yeni sezonda çok daha faydalı olacak. Mehmet'i hep yanlış kullandık 10 numara gibi oynatmaktan adama forvetliği unutturduk. Yanına aldıgımız forvet oyuncuları da hep vasat adamlardı Balili gibi süratli bir oyuncu koysaydık tekrar yanına çok daha faydalı olacaktı.

Ne olursa olsun Mehmet YILDIZ futbolu bırakana kadar bu takımda kalmalı, futbolu bıraktıktan sonrada kulüpte yer almalıdır.

Mehmet YILDIZ demek Sİvasspor demektir. Şiddetle KARŞIYIM BU TRANSFERE !!!

Haberi okuyunca moralım çok bozuldu İnşallah gerçekleşmez...[/B][/QUOTE]
yüzde yüz haklısın sivassporun herşeyi olan sivassporlu mehmet yıldız gitmemeli kesinlikle kalmalı ben mehmet yıldızı inanılmaz derecede çok seviyorum onun hastasıyım futbol oyun tarzına helede mehmet yıldız duy sesimiz seni seviyoruz sen bizim herşeyimizsin senin ki futbolcu ben inanmıyorum daha sivasda olmaz sen ayrısın kalmanı çok istiyoruz bizi bırakma eğer gidersende seni çok sevdiğimizi bir gün seni sivassporda futbolcu veya teknik ekipte görmeyi çok isteriz kral mehmet yıldız selamlar

tavatir 25.05.2011 19:24

Gemiyi en son kaptan terkeder. Mehmet Yıldız gitmeyecek inşallah.

mucahitbaba58 25.05.2011 20:11

[B]yaa taraftar olarak bu gonderme isine karsi cikalim hic kimse istemiyor mehmetin yildizimizin gitmesini o adamin nefesi yetiyor yeterki sahada olsun ne beklersek ondan bekliyoruz yine lutfen yonetime sesimizi duyuralim gitmesin mehmet o bizim futbolcumuz onu basarilarla gormek en yukseklerde gormek istiyoruz sampiyonluk kupasini ellerinde yuzundeki o gulucukle gormek istiyoruz[/B]

savaş2 25.05.2011 20:13

[QUOTE=MaXiMuM;718012]futbolda duygusallığa yer yoktur. zamanında azmı saç baş yoldurdu bizlere. bir zamanlar çok faydalıydı takıma ama artık zarar vermeye başlamıştı ( keita olayı) hizmetlerin için teşekkürler m.yıldız yolun açık olsun[/QUOTE]

+++güle güle kaptan sana başarılar diliyorum .sen sivassporumuzun he zaman yıldız ı olaraak kalacaksın..

akifesk 25.05.2011 20:31

miadı dolmuş topçuyu gönderirken düşünürsen kaybedersin. mehmet yııldız, uğur kavuk derhal gönderilmeli, bursa ya bakın ivankov, tandoğan i, keçeliyi, ergiçi, antep yabancılarını julıo cesar ı, kayseri kaptanı m. ereni hemen gönderdi. biz hala düşünüyoruz. gtmesı gereken o kadar adam varken !

kamışlı58 25.05.2011 20:56

bence kesinlikle kalmalı sivassporumuzla özdeşleşmiş bir oyuncuyu bırakmamamız lazım
****DEGERLERİNE SAHİP ÇIKMAYANLAR DEGER KAYBEDERLER****

----araştırmak lazım bülentin parmağ varmı:D

sivasdergi 25.05.2011 21:42

Bakın şimdi gördüğüm bir twitter mesajı ;

"mehmet yıldız... son 2 yılda ne yaptığına bakmadan direkt alırım. sivas max. 1 milyon euro ister. hiç oynamasa, edeceğin zarar kulübe koymaz"

akifesk 25.05.2011 22:51

beyler burası bir futbol klubü. mehmet yıldız çok iyi bir futbolcuydu. ama artık iyi değil. futbol da bugune bakılır. düne değil. bugun ıyı olan kalır. dun ıyıydım dıyemezsın. sedat ve abdurrahmanı ankaragücü yıllar önce kovdu. biz aldık. çok faydalarını gördük. bu futbolcularla lige başlarsan benım amacım lıgde kalmak demiş olursun. ve kümeye düşme tehlıkesi yaşarsın. bize gelen demir atıyor arkadaş. yenilenmesi lazım artık takımın. önüne gelen demir atmış kulube. mehmet yıldız, sedat, abdurrahman, u.kavuk, nas, hayrettin....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:56.