![]() |
Cevap: Kapasite 27 bine düştü!
[QUOTE=SivasSpor.Com;730771][url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/8/546.jpg[/img][/url]
Yaklaşık 4 yıl önce sözü verilen, ihalesi ancak 25 Ağustos'ta yapılacak olan yeni stadyumla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. 12 Haziran seçimlerinden kısa süre önce Sivas'a gelerek 33 bin kişilik stadyum yapılacağının müjdesini veren Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın daha sonra bu kapasiteyi 25 bin veya 27 bine düşürülmesini istediği belirtildi. 27 bin kişilik kapasite üzerinde yoğunlaşan Başbakan'ın, Mersin ve Diyarbakır'a yapılacak olan yeni statların kapasitelerini de aşağıya çektiği ifade edildi. Başbakan'ın buna gerekçe olarak, büyük statlarda gerekli akustik ortamın oluşmadığını, bu nedenle 25 bin veya 27 bin kişilik kapasitenin daha uygun olacağını söylediği ifade edildi. ARSA GENİŞLEDİ Öte yandan dünkü İl Genel Meclisi toplantısında Sivasspor'a yapılacak olan stadın bulunduğu alanın yetmediği, bu nedenle, İl Özel İdare'ye ait olan Tenis kortu, Gokart pisti ve halı saha'nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne verilmesi yönünde karar alındı. Ayrıca, yeni stat için 3 bin araçlık otoparkında yapılacağı öğrenildi. Hürdoğan[/QUOTE] ne diyim sanırım önümüzdeki10-15 yılda biter herhal.... |
[QUOTE=SivasSpor.Com;730771][url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/8/546.jpg[/img][/url]
Yaklaşık 4 yıl önce sözü verilen, ihalesi ancak 25 Ağustos'ta yapılacak olan yeni stadyumla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. 12 Haziran seçimlerinden kısa süre önce Sivas'a gelerek 33 bin kişilik stadyum yapılacağının müjdesini veren Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın daha sonra bu kapasiteyi 25 bin veya 27 bine düşürülmesini istediği belirtildi. 27 bin kişilik kapasite üzerinde yoğunlaşan Başbakan'ın, Mersin ve Diyarbakır'a yapılacak olan yeni statların kapasitelerini de aşağıya çektiği ifade edildi. Başbakan'ın buna gerekçe olarak, büyük statlarda gerekli akustik ortamın oluşmadığını, bu nedenle 25 bin veya 27 bin kişilik kapasitenin daha uygun olacağını söylediği ifade edildi. ARSA GENİŞLEDİ Öte yandan dünkü İl Genel Meclisi toplantısında Sivasspor'a yapılacak olan stadın bulunduğu alanın yetmediği, bu nedenle, İl Özel İdare'ye ait olan Tenis kortu, Gokart pisti ve halı saha'nın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne verilmesi yönünde karar alındı. Ayrıca, yeni stat için 3 bin araçlık otoparkında yapılacağı öğrenildi. Hürdoğan[/QUOTE] Haber dogruysa bu soruyu yöneltmek lazim: Bizim basbakan diktatörmü? Kurumlarin tartistigi ve sonunda her konuda anlastigi bir projeye, nasil olurda, basbakan bir talimat sayesinde el koyabilir, bunu anlamak benim icin zor. |
kapasite 25 bine duser bence
|
3 sene önce 33-35 bin kişilk
seçim önceleri 25 bin seçime 3 gün kala 33 bin kişilik seçim sonrası 27 bin kişilik ihale 25 bin temel 20 bin tribün temeli 15 bin iş bitince 10 bin olur |
17 000 lik stadı doldukta 30 000 ve üzerini mi dolduracağız bırakın ya allanızı severseniz.türkiyenin en kötü seyircisi bizde maça gelmezler tezarat yapmazlar varsa yoksa küfür çekirdek.gerçekçi olalım beyler 30000 bin lik stad bizim neyimize önce taraftar olalım.ben izmirde yaşıyom şu kötü bucanın yaptığı tezarat bile bizimkine 10 basar.seyirci var seyirci var.bizimmkisi tiyatro seyircisi....kusura bakmayın gerçek bu ve acıdır....
|
[QUOTE=mayhos58;732319]17 000 lik stadı doldukta 30 000 ve üzerini mi dolduracağız bırakın ya allanızı severseniz.türkiyenin en kötü seyircisi bizde maça gelmezler tezarat yapmazlar varsa yoksa küfür çekirdek.gerçekçi olalım beyler 30000 bin lik stad bizim neyimize önce taraftar olalım.ben izmirde yaşıyom şu kötü bucanın yaptığı tezarat bile bizimkine 10 basar.seyirci var seyirci var.bizimmkisi tiyatro seyircisi....kusura bakmayın gerçek bu ve acıdır....[/QUOTE]
turkiyede bizim gibi stad doduran yok kardes bilip bilmeden konusma o kadar da kotu degiliz |
halil kardeşim bak ben o stada çok gittim ve çok iyi bilirim seyirciyi(tiyatro seyircisini aratmaz) sen git te başka şehirlerde maç izle ne demek istediğimi anlarsın..
|
Su konu dogrudur bizim taraftar tiyatro seyircisidir..Ama Stadı doldururlar..Bence 30.000 kişilik stadda dolar...Yanliz anca 10.000 kişilik ses cıkar orasi ayri bir konu...
|
[QUOTE=kangallıwert;732472]Su konu dogrudur bizim taraftar tiyatro seyircisidir..Ama Stadı doldururlar..Bence 30.000 kişilik stadda dolar...Yanliz anca 10.000 kişilik ses cıkar orasi ayri bir konu...[/QUOTE]
[B]Doğru söylemişsiniz.Stad kapasitesi konusunda bugünlük düşünmemek gerekli.uzun vaadede düşünürsek ileriki yıllarsa stad daha iyi dolar ve daha canlı olur.Onun için sayın başbakanın[/B] 33.000 (35.000 demişti başta ama neyse bunada şükür.27.000 olmasında!!) [B]sözünü tutması gerekiyor[/B] |
[QUOTE=mayhos58;732471]halil kardeşim bak ben o stada çok gittim ve çok iyi bilirim seyirciyi(tiyatro seyircisini aratmaz) sen git te başka şehirlerde maç izle ne demek istediğimi anlarsın..[/QUOTE]
kardesim senin dediklerinden de dogruluk payi var ne diim:) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:29. |