![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
hakem ıyıydı kamıl oynadı zaman pozısyon buluyoz yoksa olmuyor
|
bu macda en buyuk tebrik edilecek insan kuskusuz riza calimbaydir belkide butun oyuncular es es karsisinda bir puani bile alacagindan umudu yoktu ama oyle bir insan vardiki maci iyi analiz eden helal olsun dedirten riza hocamiz
bugunun basarisini riza hocaya borcluyuz kadire gelince kadir talihsiz bir gundeydi suclamaya gerek yok kendisi dersini daha iyi alacagini bilir ona guvenim sonsuz insallah daha iyi yerlere gelecegiz |
jaa ilk basta cok kötü oynadik ama SIVASSPOR YI-KIL-MAZ !!!!!!! ;)
|
YA HER HAFTA SOYLUYORUM ATİLLA BANKASYADA YEDEK KALECİ BOŞ YEERE 2 puan bıraktık ama RIZA HOCA SAOLASİN VAROLASİN
|
[QUOTE=AmiRaLL;760609]YA HER HAFTA SOYLUYORUM ATİLLA BANKASYADA YEDEK KALECİ BOŞ YEERE 2 puan bıraktık ama RIZA HOCA SAOLASİN VAROLASİN[/QUOTE]
[I][B]ATİLLA ÇOK İYİ BİR KALECİ DEMİYORUM AMA GOL POZİSYONUNDA YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY YOKTU. HAKSIZLIK ETMEYELİM.[/B][/I] |
Yav olmuş bitmiş artık Kadire yüklenmeyi bırakın her oyuncu hata yapar kaleci borjan en az 8 puanımızı yedi groscki penaltı kaçırdı bu kadar konuşmadınız bu çocuk yıllardır bu takımda forma giyoyor takım için elinden geleni yapıyor herkes kadir ortasahanın dinamosu diyor fakat bir maçta hata yaptı kırmızı kart gördü diye oyuncuya bu kadar yüklenmenin anlamı yok!!:mad:
|
[B][I]Turan59 nickli sevgili abimizin,
Golümüzü atan Pedriel ve 2. yarı yaptığı hamlelerle maçı bize çeviren Rıza hocamızın hakkındaki bu günkü görüşlerini merak ediyorum.. Evet Turan abi....[/I][/B] |
Kadir hakkında yazılanlar da çok ağır arkadaşlar. Kadiri bu maç olarak değerlendirmeyelim bence, çünkü orta sahadaki en iyi ve en dinamo futbolcumuz o. evet bu maçta hata yaptı ama Allah dan deplasmanda bir puan alabildik. Umarım bundan sonraki çıkacağı maçlarda böyle acemilikler yapmaz.
|
[QUOTE=MaXiMuM;760613][B][I]Turan59 nickli sevgili abimizin,
Golümüzü atan Pedriel ve 2. yarı yaptığı hamlelerle maçı bize çeviren Rıza hocamızın hakkındaki bu günkü görüşlerini merak ediyorum.. Evet Turan abi....[/I][/B][/QUOTE] Turan emmiiii nerdesinnn :D :D Cevap hakkı doğdu sana :D |
Butun sucu Kadir'e atamayiz arkadaslar, ama yinede bence bi ceza kesilmesi gerekiyor ikinci sari karti hic gereksiz yere gordu, Bence en takimin en iyisi sonradan oyuna giren kaleye tek sut atma sansi bulan vede onu gol yapan Pedriel'dir. Ama bence bugun takimda kotu oynayan kimse yoktu sadece Kadir biraz tokezledi oda zaten, 40 dk felan oynadi. Bide ben burdan Navratil'e gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum, cunki duydugum kadariyla birkac disi yerinden cikmis.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44. |