![]() |
Cevap: İzmirli Yiğidolar Manisa'ya
Bizim insanimiz ancak Sivas'lilar kahvehanesi,Sivas'lilar (koylerine kadar) dernegi acip orada cay icmesini bilir. Ondan cok sasirmiyorum. Zaten kitlemiz belliydi ve az bucuk dagildi bu kitle.
Hala Buca,Hatay,Eski Izmir Sivas'lidir denilsin, benim gozumde Bir minubus dolduramayacak kadar Sivas'li vardir Izmir'de! |
neyse şimdi o kadar tartışmaya gerek yok ama ben manisa maçında çok kişinin olacağını tahmin ediyorum...tüm yiğidolara iyi hafta sonları..
|
Tüm egedeki yigidolar,Sivasspor´u desteklerlerde fakat o Bülent Yildirim ´ín bu maca verilmesi migdeyi bulandiran cinsten.Hakkimizda hayirlisi.
|
[QUOTE=Salim58;775257][B][I]Ali dayımı bu maç için Ankara'dan Manisa'ya yolladım.Ali dayım bu maçta benim yokluğumu aratmayacak.:)[/I][/B][/QUOTE]
Ali dayım son hazırlıklarını yapmış hem maça gelecek yiğidoları bekliyor hemde bu maçı bekliyor.. |
[QUOTE=izmirliyigido;776440]Yok canım otobüs, minibüs falan yok. Adamların hepside biliyor gidiş dönüş 12,50 TL ama kimse gelmiyor. Herkes kendi imkanı ile gelecek. Artık karışmıyorum. Onur kardeşimiz dün öğleden beri gece yarılarına kadar burada, facebookta yazmaktan, yayınlamaktan haber vermekten bıkmadı yazdı ama geleceğim diyen sadece 1 kişi.
O yüzden organizasyon İPTAL OLDU !... Hepinizi çok seviyorum. Gidenlerin yolu açık olsun !... .[/QUOTE] Abi siz yine bugün akşama kadar iptal etmeyin istersiniz çünkü faceden yazanlar falan var belki çıkar akşama kadar minübüs taraftar |
Manisa'da görüşürüz.
|
[QUOTE=GuVeN;776484]Manisa'da görüşürüz.[/QUOTE]
[B]Güven'im İşine yarayabilir benim makinayı götürmeyi unutma.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;776485][B]Güven'im İşine yarayabilir benim makinayı götürmeyi unutma.:)[/B][/QUOTE]
Merak etme abi, götürürüm. Senden de ızını aldık nasılsa :) |
"Arkadaşlar Manisaspor maçı için İzmir'den araç kaldırma organizasyonu,heryerde sayımızla övünüp,iş icraata gelince 15-20 kişi bir araya gelmediğimiz için iptal olmuştur "
Kaynak : Sivasspor , Facebook Sayfasi. [url]http://www.facebook.com/Sivassporum[/url] |
Saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın, sonra da maçı kaçırdık demeyin.. :D :D
. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32. |