SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1 - 4 Bursaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34058)

Ferhat06 02.04.2012 14:01

Cevap: Bursa Maçı Saraçoğlunda

[QUOTE=ardahanlı;778040]Sivasspor bu senenin en zayıf halkası olarak görülüyordu sezon başında. Ama ligin en keyifli futbollarından birini oynayarak ve bir takım basit hata ve tecrübesizlikler nedeniyl ilk 4 şansını kullanamadı. Ben Sivassporu genel olarak değerlendirdiğimde çok başarılı buluyor ve tebrik ediyorum.

Bu seneyi taçlandırma adına Sivasspora kupa finali oynamak çok ama çok yakışır.......[/QUOTE]

Finali oynayacağız Allahın izniyle,bir de kupayı aldık mı tamamdır.

migroArmis 02.04.2012 21:45

Cevap: Kupa maçımız İstanbul'da

[QUOTE=tykinik58;777289]Biraz haksızlık var gibi geldi bana ama Şükrü Saraçoğlu Stadı olduğuna sevindim. İstanbul bize ve Antalya'ya uzak Bursa ve Eskişehir'e yakın. Bursa ve Eskişehir'den giden fazla olabilir. Umarım İstanbul'da ki Sivas'lılar beni yanıltır ve seyirci üstünlüğü sağlarız. Diğer grup için de F.Bahçe'ye uzak (çok iyi olmuş) Kayseri, Bolu ve Karabük için yakın umarım F.Bahçe elenir de Ziraat Türkiye Kupası ANADOLU kulüplerinin çekişmesine sahne olur. Hiç bir mazeretin ardına sığınmadan tur atlayacağız. Ben inanıyorum.[/QUOTE]

Şahsi fikrim yani Bursaspor adına bu maçın nereye verilirse verilsin benim için bir şey farketmeyeceği ve tahmin ediyorum taraftarımızın çoğununda benim gibi düşündüğü yönündedir..Maçın İstanbulda olması elbette Bursaspor adına avantajdır.Yanlız şunuda unutmamak gerekir ki Sivasspor adına en avantajlı oynanacak yerde İstanbuldur...Sivassporun Sivastan sonra en çok taraftar toplama ihtimali İstanbuldur (İstanbulda yaşayan Sivaslılar) Bu nedenle burada bir haksızlık yapıldığını düşünmüyorum...Ankara olsaydı Sivasa daha yakın olurdu belki ama bu seferde kardeş takımımız Ankaragücü seyircisi Bursaspora avantaj sağlardı..Uzun lafın kısası Şükrü Saraçoğlu stadı (gönlümden geçen İzmir olmasına karşı) bu maç için ''cuk'' diye oturmuş bir stadtır..

şarkışla 58 02.04.2012 22:10

Maç nerede olursa olsun bizim taraftarımız ilgi göstermeyecek ayrıca bizim takım taraftarsız oynamayı öğrenmiştir şimdiye kadar.Problem yok yani.SİVAS da dolmayan stad başka hiçbir yerde dolmaz.

musty_58 03.04.2012 11:33

Beyler biletler ne zaman satışa çıkar bilgisi veya tahmini olan varmıdır?

poolat58 03.04.2012 15:52

12 Nisan Perşembe:
20.30 Sivasspor-Bursaspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

Sivasspor taraftarları için ayrılan tribünler ve bilet fiyatları:

Maraton Tribünü: 20 TL

Türk Telekom Tribünü: 10 TL

Bursaspor taraftarları için ayrılan tribünler ve bilet fiyatları:

Fenerium Tribünü: 20 TL

Migros Tribünü: 10 TL

tavatir 03.04.2012 15:55

Bursa seyircisiyle karşılıklı iyi bir diyalog geliştirilebilir umarım maçta.

Salim58 03.04.2012 16:00

Maraton Tribünü: 20 TL

[B]Maçın günü ve saati güzel bilet fiyatlarıda güzel şimdi söz yiğidolarda.[/B]

musty_58 04.04.2012 15:17

[QUOTE=Salim58;778306]Maraton Tribünü: 20 TL

[B]Maçın günü ve saati güzel bilet fiyatlarıda güzel şimdi söz yiğidolarda.[/B][/QUOTE]

Aynen, fiyatlar da güzelmiş. Ben maçtayım

HOLYWOOD HOGAN 07.04.2012 23:52

ZTK/ Sivasspor-Bursaspor

[CENTER][B][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsbrs.jpg[/IMG]

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçımız.

Sivasspor-Bursaspor.

Tarih: 12.04.2012

Saat: 20:30

Stad: FB Şükrü Saracoğlu

Maçın Hakemi: Fırat Aydınus

Bilet Fiyatları: 10-20 TL[/B]

[B]Hakkımız olan ilk 4'e giremedik ancak ilk 8 hedefini basarıyla tamamladık.Haydi yiğidolar şimdi rakip Bursa...sözüm İstanbul'daki yiğidolara haydi Sivassporumuzu yalnız bırakmayın yiğidolar.....yapın gövde gösterinizi......;)[/B][/CENTER]

PRIMERA_58 08.04.2012 01:24

SÖZÜM TARAFTAR DERNEKLERİNE;

[B][/B] SÖZÜM İST. TARAFTARLAR DERNEĞİNE, ŞUNUN ŞURASINDA 5 GÜN KALDI, KUPADA FİNAL GİBİ MAÇ BURSALILAR MAÇIN YERİ BELLİ OLDUĞUNDAN BERİ ORGANİZASYONLAR PEŞİNDE, BİZİM TEK SAYILACAK TARAFTAR SİTESİNDE BİLE TIK YOK......
EĞER O STADA ENAZ BURSALILAR KADAR TARAFTAR GELMEZSE YAZIKLAR OLSUN..... SİVASLI OLDUĞUNU SÖYLERKEN MANGALDA KÜL BIRAKMAYANLAR SÖZÜM SİZE !!!! BU MEMLEKETE SEN SAHİP ÇIKMAZSAN ZATEN KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR... HÜKÜMET DALGASINI GEÇİYOR 3 SENEDİR STAD İÇİN BİR PARMAK BAL SÜRDÜ O YETTİ BENİM SAF İNSANIMA..... HADİ BURSA MAÇI TAM ZAMANI BAKALIM KAÇ PANKART AÇILACAK STAD İÇİN.... BİR DAHAKİ SEÇİM ÖNCESİDE TEMEL ATIYORUZ DERLER 3-5 SENE DAHA GEÇER.... BU SADECE SİVAS İÇİN BİR ÖRNEK... SİYASİ BİR PROPAGANDA KESİNLİKLE DEĞİL SÖYLEMLERİM. SEN SAHİP ÇIKMAZ İSEN KİMSE ÇIKMAZ....
SİVAS'IN TEK MARKASI OLARAK KALAN SİVASSPOR'A SAHİP ÇIK PERŞEMBE GÜNÜ AİLENİ, ATKINI BAYRAĞINI AL KADIKÖY'E GEL .... SADECE BURSA'YA DEĞİL TÜM TÜRKİYE'YE GÖSTER......
BEN ÖYLE YAPACAĞIM.....

İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEĞİ; BİRAZ GAYRET BİZİM İNSANI GAZLAMANSAN HİÇBİRŞEY YAPMAZ, BİRAZ ÜSTÜNÜZE DÜŞEN GÖREVİ LAYIKIYLA YAPIN......

SEVGİLER SAYGILAR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:54.