![]() |
Cevap: Kamil Güven Vermiyor..!
[QUOTE=keko 58;822551][B]
Kardesim sana katiliyorum.... eger bu Adami göndereceksin SEN DE GIT RIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yaninda UGUR ERMAN ENERAMO KADIR HAYRETIN da al ve git yeter yeter yeter :mad::mad: bizim takim da bisey var birbirine oynamiyorlar coookkkkk egositlik var ama gören yok!!!! simdiya kadar bizim Kadro da öyle bir oyncu var mi di???? yok!! ( efsane takim haric ) ve simdi kamile suc veriyorlar!!!! YAZIK SIVASSPORA YAZIK!!!! HOCA BIZE RESMEN DÜSÜRIYO AMA GÖREN YOK!!!!!! [/B][/QUOTE] Adamın yaptıgı asistlerin haddi hesabı yok. İleriki uç elemanları atamıyorsa kamilin ne sucu var. Her futbolcu her macta oynamak ister. Bana kalırsa böyle bişey yok. İstedigi zaman oynar istemedigi zaman oynamaz. Öyle birsey olduguna inanmıyorum, diyelimki böyle birsey varsada kendi ayıpları gene. Sivasspor yol gecen hanı degilki. Kesersin cezayı olur biter. Bu Rıza hocanın SİVASSPORU küme düsürme planının bir parcası. Nefret ettim artık futboldan bu hoca sayesinde. |
Cevap: Kamil Grosicki Gidiyormu?
[QUOTE=Morten58;822408][B]SON DAKiKA:
RIZA CALIMBAY HOCAMIZ az önce Sipas Vizyon Tv'de Canli Tel Baglantisina katildi: [/B] Ve Kamil Grosicki'yi devre arasinda gönderebiliriz , elini tasin altina koymuyor , isterse oynuyor istemezse oynamiyor , kendisine Güvenemiyorum dedi. Yüzde 99 % Devre arasinda gönderilecek.[/QUOTE] [B] GIDERSE COOOOKKKK AYIP!!!!!! CÜNKÜ GÖNDERECEK KISI YALNIS!!!! Hele Hoca diyor ki kendisine Güvenmiyorum......... HOCA SANA GÜVENMIYORUM GÖNDERECEK OYNCU SÖYLEYIM MI!! DUR SÖYLIYELIM..... 1 ERMAN = EGOIST!! 2 ENERAMO = ofsayit hastasi ve gol da atmasi bilmiyo!! 3 KADIR = 2. LIG OYNCU!! 4 UGUR = 3. LIG OYNCU!! 5 HAYRETTIN = ÖLÜ!!!! 6 ERHAN = 2. LIG OYNCU SIZ ÖNCE BUNLAI GÖNDERIN ONUN YERI KALITE OYNCU ALIN VE BAKIN NASIL TOP OYNIYORLAR!!!! YOK MIS ADM MAC SECIYO vs vs. Yazik bu Oyncuya eger giderse simdi söyliyecem!!! BU OYNCU GIDERSE LIG DE 2. YARI ALMANYA SIVASA GIDECEM VE RIZA EFENDI BIR KAC ÖRNEK VEREBILIRIM!!!! RIZA CACIK OLMAZZZZZ VE BANA GÖRE SIVASSLI DEYIL!!!!![/B] |
Bize öyle kenardan disardan güresen oyuncu lazim degil her mac elini tasin altina sokan biri olmali yoksa sisirme botla okyanus gecilmez buna tez elden care bulunmali yoksa zaman daraliyor küme yaklasiyor evdeki hesab carsiya uymuyor yönetim bunu iyi degerlendirmeli yoksa degirmende ügütülen bugday dan tohumluk olmuyor hesablar simdiden yapilmali sezon sonuna birakilmamali.
|
Ya hocam bırak allah aşkına sahada dolanan o kadar adamı kesmedin aylardır şimdi durup durup kamile mi patladın ligin en fazla orta yapan oyuncularından birinden bahsediyoruz o ortaların çoğunu gole çeviremeyen adamlar sorumluluk sahibi de grosicki mi değil?boş kalelere dağa taşa vuram erman grosickiden iyi mi şimdi? Eğer faturayı birilerine keseceksen grosicki o listenin en sonlarında olur hocam!
|
[B]Ne oldu Rıza efendi Grosicki'nin seni kurtarmasını mı bekliyordun.Tek başına maçları kazandırsın benimde futboldan anlamadığım ortaya çıkmasın diyordun herhalde.Grosicki daha ne yapacak her maç senin ilkel futbol anlayışına rağmen %100lük asistler yapıyor.Kendi beceriksizliğini futbolculara mal etme.2 yıldır takıma defans yapmayı öğretemedin,korner kullanmayı öğretemedin,organize atak nasıl yapılır öğretemedin suçlu futbolcular oldu öyle mi.Altında yanan ateşe benzin dökme bu takımdan birisi gidecekse bu kişi sensin.[/B]
|
Oynatmasını bilmedikten sonra kamil de oynayamaz hiç kimse de. ne oldu da birden böyle bişey çıktı. son maçlarda kendini toparlamaya başlamıştı grosicki. hiç öyle oynamam havaları falan yoktu. kesin şahsi bir sorunu vardır rıza beyin. biz doğasını gönderdikya zoruna gitti. o da suçu kamile yıkacak şimdi.
|
rıza hoca sen gitmeye gidecen gider ayak takımı da dağıtıp gitme kadromuz fena değil. bırakta bu işten anlayan bir adam gelsin ve bu kadroyla neler yapılabileceğini göstersin. senin egolarını tatmin etmek için kıvançtan olduk cihan yılmazdan olduk bide grosickiden olmayalım.
|
Cevap: Kamil Grosicki Gidiyormu?
[QUOTE=keko 58;822555][B]
GIDERSE COOOOKKKK AYIP!!!!!! CÜNKÜ GÖNDERECEK KISI YALNIS!!!! Hele Hoca diyor ki kendisine Güvenmiyorum......... HOCA SANA GÜVENMIYORUM GÖNDERECEK OYNCU SÖYLEYIM MI!! DUR SÖYLIYELIM..... 1 ERMAN = EGOIST!! 2 ENERAMO = ofsayit hastasi ve gol da atmasi bilmiyo!! 3 KADIR = 2. LIG OYNCU!! 4 UGUR = 3. LIG OYNCU!! 5 HAYRETTIN = ÖLÜ!!!! 6 ERHAN = 2. LIG OYNCU SIZ ÖNCE BUNLAI GÖNDERIN ONUN YERI KALITE OYNCU ALIN VE BAKIN NASIL TOP OYNIYORLAR!!!! YOK MIS ADM MAC SECIYO vs vs. Yazik bu Oyncuya eger giderse simdi söyliyecem!!! BU OYNCU GIDERSE LIG DE 2. YARI ALMANYA SIVASA GIDECEM VE RIZA EFENDI BIR KAC ÖRNEK VEREBILIRIM!!!! RIZA CACIK OLMAZZZZZ VE BANA GÖRE SIVASSLI DEYIL!!!!![/B][/QUOTE] sen galiba kamilin menajerisin..kimseye ağlama adam ortada.. |
Kaç maçtır Kamil kadar top oynayan var mı takımda ? Manevi oğulların Erman,Kadir,Eneramo top mu oynuyor Rıza Hoca ! Grosicki günah keçisi ilan ediliyor ! Elazığ maçında inşAllah yeniliriz de bazı değişiklikler olur artık.
|
Kamil Güven vermiyor, Eneramo sözleşme uzatmıyor, Bednar zaten kaçtı, Faty takıma uyum sağlayamadı, Sandro şehre ısınamadı, Rada beklediğimiz gibi çıkmadı, Cerny bir türlü düzelmedi, Borjan sürekli uyarılmasına rağmen sürekli hatalı çıkış yapıyor, Pedriel ilk 11 oyuncusu değil, Rıza Hoca bahaneyi birakta Navratil harici anlaştığın bir tane yabancı oyuncu göster sürekli bir bahane buluyorsun, Kamil'i yedek tuta tuta küstürdün iyi oynarken sürekli oyundan çıkartıp 90 dk oynatmadın. Takımı küçültüp sıradan bir takım haline getirmekse amacın hızla ilerliyorsun devam et
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22. |