![]() |
Cevap: Abdülkadir Kendini Buldu
[QUOTE=ROMANTİK KATİL;845095]Senin gibi ikinci lig futbolcusuna kurban olsunlar Abdulkadirim. İnsallah sezon sonu yuvana döner yeni teknik ekibimizle Sivasımıza katkıda bulunursun. Manisayıda bos gecmedin helal Abdulkadir..[/QUOTE]
Istedigin gerceklesti,Abdülkadir golünü atti,fakat durum su anda 1-1. |
[QUOTE=B.DUMANLI;845098]Istedigin gerceklesti,Abdülkadir golünü atti,fakat durum su anda 1-1.[/QUOTE]
Rakip 10 kişi reis ikinci yarıda samsunun macı alacagını düsünüyorum. Ama Abdulkadirin oyunu golleri beni mest ediyor. Bu cocugu yönetim transfer etti diye oynatmadı hocamız. Ama ALLAH işte. Abdulkadiri sevenler onun futboluna inananlar mutlu oluyor. Rıza hocada hak ettigi lafları yiyor. Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste demiştim. Cıkıyor işte bunlar. Samsunspor Manisaspor Macı bitti ilk gol Abdulkadirden Rıza hocaya geliyormus :D Abdulkadir Seni seviyoruz. |
Lütfen kabul edin,bazı futbolcuların kapasitesi Süper Lige göredir,bazılarının da Ptt 1.Lige göredir.Rıza Çalımbay Abdulkadir in Süper Lig seviyesinde antrenmanı kaldıramadığını belirtti.Bu oyuncu keşke Sivassporumuza faydalı olabilseydi ve takımımızda kalsaydı ama olmadı.Bu oyuncu her gol attığında haber de yapmayın lütfen
|
[QUOTE=mnt3;845157]Lütfen kabul edin,bazı futbolcuların kapasitesi Süper Lige göredir,bazılarının da Ptt 1.Lige göredir.Rıza Çalımbay Abdulkadir in Süper Lig seviyesinde antrenmanı kaldıramadığını belirtti.Bu oyuncu keşke Sivassporumuza faydalı olabilseydi ve takımımızda kalsaydı ama olmadı.Bu oyuncu her gol attığında haber de yapmayın lütfen[/QUOTE]
Abdülkadir Özgen hala hazirda Sivassporumuzun sözlesmeli futbolcusudur,buna mukabil Abdülkadirin olumlu yada olumsuz performansi Sivassporu ve Sivassporun taraftarini cok yakinen ilgilendirir. Abdülkadir suan samsunsporda cok iyibir performans sergiliyor ve unutmayalim,ki Ptt.1lig genel itibariyle fizik güce dayali ve topun sert oynandigi bir lig bunu maclarda gösterilen sari ve kirmizi kart istatikleri ortaya koyuyor,ve Abdülkadir bu ligin ikinci yarisinda 9 macta 7 gol atti ve 2 asisti var. Riza hocanin antreman,larla ilgili kiyaslamasini talihsiz bir aciklama olarak görüyorum,Ptt 1.lig maclarini yorumluyan spor yazarlari Abdülkadirin bu ligin üstünde bir futbolcu oldugunu hemen hemen her firsatta tekrarliyor bundan dolayi futbolcularimiza sahip cikalim ve onlara kücük kiyaslamalarla büyük zararlar vermeyelim Insallah Abdülkadir seneye Sivasin vazgecilmez oyuncusu olucak. |
adam harikaymışta haberimiz yokmuş. ama bi de şöyle düşünmek lazım orası bank asya .
|
Abdulkadir hem golbatiyor hem oyunda savasiyor. Sivasta oynayacak kalitede mi bilmem ama iyi futbolcu
|
[QUOTE=yorumyapıyombenya;845081]Nazar değmesin Abdülkadire şuan oynanan manisa maçında yine golunu attı[/QUOTE]
[B]Nasıl güzel bir gol attıysa Babacan topu filelere takılınca görebildi.:)[/B] |
[B]Beşiktaş'ın PAF takımındaki gelişiminden söz eder misin bize? Orada oldukça parlak günler geçirdiğini biliyoruz. [/B]
İlk sezonumda B genç takımında oynadım ve 49 gol attım. Ertesi sezon PAF takımda 26 maçta 28 gollük bir başarı elde ettim ama başka oyuncular A takıma çıkarken ben alınmadım. [B]Burası ilginç. A takımların ilk baktığı yerler kendi altyapılarıdır. Ancak sen o altyapının en parlak oyuncularından biri olmana rağmen yukarı çıkamadın. [/B] O sezon takımın başına Rıza Çalımbay gelmiş ve altyapı da ona bağlanmıştı. O dönemde altyapıda büyük bir revizyona gidildi ve ben kadroda yer almadım. Altyapı sorumlumuz Sinan Vardar'la görüştüm, bana Zeytinburnuspor'a kiralık olarak gönderileceğimi söyledi. Bu transferi istemesem de fazla seçeneğim yoktu. O dönemde çok sıkıntı yaşadım. Ama sonuçta beni bugünlere getiren de Beşiktaş'tır. Adem Büyükün Tam Saha dergisine verdigi reportajdan bir bölümü ekledim. Bu yaziyi okuyunca nedense aklima Abdulkadir geldi :) [URL="http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=17688"]Reportajin tamami burada[/URL] |
ABDULKADİR Sanlıurfa macınıda bos gecmedi. Ah Rıza Hoca ahhhhhhhh.
|
geriye düşen takımına beraberlik getirdi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:55. |