![]() |
Cevap: Maçın Ardından
Hocam açılan pankarta bizlerde teşekkür ettik.
keşke herşey maç içerisinde kalsa bu çirkefler maç dışında taşkınlık yapmasalardı diyeceğim ama karekter meselesi. Bunların zoru başka komşu kızını hanımın çifliğini geçtim ıhhhh ıhhhh Gayserinin rövanşını bile alamamışlardır.:) |
Cevap: Çalımbay: İki takım da kazanmak için oynadı
[QUOTE=nightmare58;849465]Kayseri'nin diğer taraftar gruplarından ziyade kardeşlik tohumları atmış olan bu güzel davranışı sergileyen ve iyi niyet taşıyan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Umarım "KARDEŞLİĞİN BAŞLANGICI" olur.[/QUOTE]
Benim çok güzel Kayserili dostlarım ,arkadaşlarım var.Bunlardan birisi Rahmetli M.Yazıcıoğlu'nun da yakın dostu olan Ebubekir Kurban diye gazeteci-yazar dostum.Dün maçdaydı ve maça girerken bana tlf açdı ;dua ediyorum inşallah Sivasspor yener,dedi. Sivası ve bizi, bizim kadar seven Kayserili dostlar,arkadaşlar var.O yüzden Sivas deyince orda bir duracaksın. |
Neden kayseride bu olaylar oluyor ic anadoluda kendisine bizi rakip görüyor anadoluda yigido sevdasi yükselerek devam ederken kayseri bize rakip tek takim büyük takimlarin kavgasida kendi aralarinda görmek lagzim tabiki yanlis bunlar fikirsiz kuru kalabalik bunu yapanlar confused:
|
[B][I][CENTER][LEFT]Güzel bir pazar günü güzel vakit geçirmek için, özlediğimiz takımımıza destek vermek için tutmuştuk stadın yolunu. Kimi çocuğu ile kimi eşiyle güzellik katmıştı bu güzel güne, her şey güzelken birde sivastan gelecek taraftar grupları daha da güzellik katar hoş bi atmosfer ve tatlı bi coşku olur diye umut ederken ne yazıkki bu umudumuzu boşa çıkardı o sözüm ona taraftar(!) grupları. stada girer girmez daha takımımızı alkışlamadan tezahürat yapmadan küfre başladılar rakibe onca bayana çoluk çocuğa aldırış etmeden. yani onca güzelliği bertaraf ettiler, onlar küfür ettiler kayserili hem cinsleri karşılık verdiler 90 dakika boyunca, sonunda çıkışta bekleyin dediler akıllarınca erkeklik ederek ve bekleyenleri 58 plakalı araçlara saldırttılar.
Ne hakkınız var arkadaşım benim arabama zarar vermeye, ne hakkınız var maç keyfimizin içine etmeye, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya, ne hakkınız var o iğrenç küfürleri kusmaya, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya polislere dahi, ne hakkınız var maçtan sonra soğukta insanları çoluk çocuğu o stadda mahsur bırakmaya o çocuk sizce bir daha maça gelmek ister mi, o istese babası bir daha getirir mi, ne hakkınız var genç gönüllerden maç keyfini silmeye yazıklar olsun sizlere zihniyetinize. BÖYLE MAÇ İZLEYECEKSENİZ, BÖYLE KÜFÜR KUSACAKSANIZ, TEMSİL ETMEYİN SİVASIMI, GELMEYİN KAYSERİYE, GİTMEYİN DEPLASMANA...![/LEFT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=ol iz vel;849505][B][I][CENTER][LEFT]Güzel bir pazar günü güzel vakit geçirmek için, özlediğimiz takımımıza destek vermek için tutmuştuk stadın yolunu. Kimi çocuğu ile kimi eşiyle güzellik katmıştı bu güzel güne, her şey güzelken birde sivastan gelecek taraftar grupları daha da güzellik katar hoş bi atmosfer ve tatlı bi coşku olur diye umut ederken ne yazıkki bu umudumuzu boşa çıkardı o sözüm ona taraftar(!) grupları. stada girer girmez daha takımımızı alkışlamadan tezahürat yapmadan küfre başladılar rakibe onca bayana çoluk çocuğa aldırış etmeden. yani onca güzelliği bertaraf ettiler, onlar küfür ettiler kayserili hem cinsleri karşılık verdiler 90 dakika boyunca, sonunda çıkışta bekleyin dediler akıllarınca erkeklik ederek ve bekleyenleri 58 plakalı araçlara saldırttılar.
Ne hakkınız var arkadaşım benim arabama zarar vermeye, ne hakkınız var maç keyfimizin içine etmeye, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya, ne hakkınız var o iğrenç küfürleri kusmaya, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya polislere dahi, ne hakkınız var maçtan sonra soğukta insanları çoluk çocuğu o stadda mahsur bırakmaya o çocuk sizce bir daha maça gelmek ister mi, o istese babası bir daha getirir mi, ne hakkınız var genç gönüllerden maç keyfini silmeye yazıklar olsun sizlere zihniyetinize. BÖYLE MAÇ İZLEYECEKSENİZ, BÖYLE KÜFÜR KUSACAKSANIZ, TEMSİL ETMEYİN SİVASIMI, GELMEYİN KAYSERİYE, GİTMEYİN DEPLASMANA...![/LEFT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Ellerine saglik cok güzel yazmissin. Asil suc o genclerde degil, onlari besleyen, akil hocalarinda ve buna canak tutan yönetimlerde. Gazete köselerine ve televizyon ekranlarina cikarttiklari amigolarda. Kendi koltuklarini saglama almak icin bu yaratiklari besliyorlar. |
Biz hep diyoruz 40 sivasli oldu 40 sivasli katliam oldu. Peki 2 tane kayserili cocuk nasil òlduler. Orasini da bir sormak lazim
|
[QUOTE=58fatihcan;849512]Biz hep diyoruz 40 sivasli oldu 40 sivasli katliam oldu. Peki 2 tane kayserili cocuk nasil òlduler. Orasini da bir sormak lazim[/QUOTE]
bu 2 kayserili çocuk ne zaman , nasıl öldü. |
[QUOTE=ol iz vel;849505][B][I][CENTER][LEFT]Güzel bir pazar günü güzel vakit geçirmek için, özlediğimiz takımımıza destek vermek için tutmuştuk stadın yolunu. Kimi çocuğu ile kimi eşiyle güzellik katmıştı bu güzel güne, her şey güzelken birde sivastan gelecek taraftar grupları daha da güzellik katar hoş bi atmosfer ve tatlı bi coşku olur diye umut ederken ne yazıkki bu umudumuzu boşa çıkardı o sözüm ona taraftar(!) grupları. stada girer girmez daha takımımızı alkışlamadan tezahürat yapmadan küfre başladılar rakibe onca bayana çoluk çocuğa aldırış etmeden. yani onca güzelliği bertaraf ettiler, onlar küfür ettiler kayserili hem cinsleri karşılık verdiler 90 dakika boyunca, sonunda çıkışta bekleyin dediler akıllarınca erkeklik ederek ve bekleyenleri 58 plakalı araçlara saldırttılar.
Ne hakkınız var arkadaşım benim arabama zarar vermeye, ne hakkınız var maç keyfimizin içine etmeye, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya, ne hakkınız var o iğrenç küfürleri kusmaya, ne hakkınız var herkese lanet okutmaya polislere dahi, ne hakkınız var maçtan sonra soğukta insanları çoluk çocuğu o stadda mahsur bırakmaya o çocuk sizce bir daha maça gelmek ister mi, o istese babası bir daha getirir mi, ne hakkınız var genç gönüllerden maç keyfini silmeye yazıklar olsun sizlere zihniyetinize. BÖYLE MAÇ İZLEYECEKSENİZ, BÖYLE KÜFÜR KUSACAKSANIZ, TEMSİL ETMEYİN SİVASIMI, GELMEYİN KAYSERİYE, GİTMEYİN DEPLASMANA...![/LEFT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] hayatında 1 veya 2. kez maça gittiğin belli usta senin. bir kere hiç olay çıkmasada, biz o stadtan 1 saat geç çıkarılmak zorundayız. çünkü kural bu, deplasman takımları 1 saat geç bırakılır. ikincisi maçtan önce senin dediğin gibi iyilik timsali pembe ülke, harikalar diyarı olan ortam yoktu taraftar grupları gelmeden önce, daha maça gelirken tramvayda laf atmalar sataşmalar tahrik etmeler gayserililer tarafından başlamıştı. babası yaşındakine saygısızlık yapanlar mı dersin, bayan yiğidolara laf atmalar mı dersin ne köpeklik arasan var. haa ayrıca geçen seneki maçta bizimkiler hiç tahrik etmediği halde maçtan sonra durakta suçu olsun olmasın çocuk yaşlı demeden üzerinde kırmızı beyaz olan her insana tekme tokat saldıran da yine bu senin iyilik melekleri gayserili köpeklerdi. yav yapmayın Allah aşkına hırsızın hiçmi suçu yok yani..işte biz bundan kaybediyoruz biz herkesi kendimiz gibi misafirperver sanıyoruz..sivasa gelen hiçbir rakip takım taraftarına bu şekilde mamele yapılmadı yapılmazda. çünkü biz misafirimize nasıl davranmamız gerektiğini biliriz. ama bunlar biz altan aldıkça üzerimize geliyorlar. hersene daha da pislik saldırılar yapıyorlar. bu kadar poliyannacı olma yani... |
Onlarca deplasmana gidiyoruz.. Hangi şehirde arabanızın camları kırılıp hurdaya çevriliyor..Kayseri ve Trabzon'dan başka..
Kimse kimseyi kandırmasın.. Pembe tablolar çizipte Andersenden masallar anlatmayın.. O masalları cocuklara anlatın.. Sivas'a gelen hangi takım taraftarının canına veya malına geçin zarar vermeyi yan gözle bile bakılmamıştır.. Birde birileri çıkıp fantom düşmanlığı gibi deyimlere takılıp kalmasın.. Gerisi laf-ı güzaf |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;849524]Onlarca deplasmana gidiyoruz.. Hangi şehirde arabanızın camları kırılıp hurdaya çevriliyor..Kayseri ve Trabzon'dan başka..
Kimse kimseyi kandırmasın.. Pembe tablolar çizipte Andersenden masallar anlatmayın.. O masalları cocuklara anlatın.. Sivas'a gelen hangi takım taraftarının canına veya malına geçin zarar vermeyi yan gözle bile bakılmamıştır.. Birde birileri çıkıp fantom düşmanlığı gibi deyimlere takılıp kalmasın.. Gerisi laf-ı güzaf[/QUOTE] Daha öncede yazdim fanatik fanatiktir, holigan holigandir. Benim fanatigim iyi digerinki kötü diye birsey yok. Olayi Trabzon, Kayseri macina indirgemek gerek yok. Engelli basket macinda bile bu ülkede olaylar cikiyor. Daha gecen hafta Genclerbirligi macinda Fuat Capa kendisine edilen küfürlerden sikayet etmedi mi? Kim etti o küfürleri ben mi? Türkiye'de taraftarlik dedin mi stada gideceksin, 90 dakika bagiracaksin, hakemi etki altina almaya calisacaksin, rakip taraftarlara satasacaksin, küfür edeceksin, hakme **ne hakem diye bagiracaksin. Türkiye'de stadyumlar desarj olma yeri olmus. Isin kötüsüde yönetimler bu gelismeye canak tutuyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:27. |