SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36871)

MaXiMuM 01.09.2013 10:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Bir maçta takımı göklere çıkartıp, ertesi hafta alınan bir mağlubiyette takımı küme düşürenler, gülüyorum sizlere. Hele mini sohbette yazılanları gördükçe .......

Takımın tamamına yakını yeni, yeni bir hoca ve uygulamak istediği sistem, Sivasspor'un yıllarca oynadığı futbolla tamamen farklı. Bilgisayarda takım kurup oynamaya benzemez bu , çok bilmiş ulemalar !!!

Sağduyulu ve artniyetsiz taraftarlarımız çok iyi biliyor ki, bu takımın ilacı zaman.
Sabır, sabır, sabır....[/B]

ccey 01.09.2013 10:09

Arkadaşlar istatiklere bakınca sonuç çıkıyor ve son yılların koşu rekorunu kırmış belkide en iyi maçını oynamış. Birazda şanslıydı o kadar geçer bunlar

savaş2 01.09.2013 10:10

***işte eskişehir 11 ***takımızın haftada en az bir yazırlık macı oynaması gerekir.

korcan

apo , karamurat ,ümit ,ziya

cicinho ,hakan ,kadir mehdi

burhan -şeşo

HALIL 01.09.2013 10:12

bu tur vakalara alistik artik :(

MaXiMuM 01.09.2013 10:12

Borjan'ın her zamanki yan toplardaki çıkış hatası bu maçtada gösterdi. Karşıdan gelen toplarda çok iyi ama maalesef yan top zaafiyeti devam ediyor.
Ziya, emenike karşısında resmen tren oldu. Geçen yıl ki ziya yok.
Manuel da costa, 3 'te 3 yaparak yine bir sarı kart gördü. Uyarılmalı.
Utaka'ya biraz daha sabır gösterilmesinden yanayım bende. Dikiş tutmazsa eğer, devre arası iyi bir forvet alınmalı.

cengo64 01.09.2013 10:32

Bazı yorumcu arkadaslar son derece sakin devre arası hele bir olsun bakalım diyorlar.Arkadaslar takke düştü kel göründü kafada hala takke var gibi yapalım olmaz, acil önlem alınmalı.Carlos da defans mefhumu gelişmemiş diyecem güleceksiniz ama 3 mactır gördüğüm bu.Bu defansla bu iş olmaz.Bu zihniyetle bu iş olmaz yani.Defans yapamiyorsunuz,ilerde basamıyorsunuz.Haa atak versiyonları olarak fena sayılmazsınız.Bu zihniyetle Avusturya liğini forse edebilirsiniz belki ama Türkiye liği için bir hüsran olur bu.Acil önlem.Ne devre arası.

Dua 01.09.2013 10:45

1. Unutmayalim Fenerbahce evinde Galatasarayi da 6:0 yenmistir.
2. Utakadan Forvet olmaz, bunu kac defa söyledik. Adamin bir sezonda attigi en fazla Gol 8.
3. Roborte Carlos neden oyuncu degistirmyor.
4. Hakan Arslan neden oyuna girmedi.
5. Utakaya 90 dakika nasil tahammül ettiniz.
6. Borjan artik biraz dinkendirilmeli.

CMYOCILGINYİDO 01.09.2013 10:51

Maçın en kötüsü ziya, kadir, boryan, adem,

Utaka berbatın ötesi eneramo dan daha mal çıktı.

En iyisi hakemdi ona 10 veriyom hemde yıldızlı on ben öyle hakemin taaaa anasını.....

Ziya senin ileride ne işin var gidiyon geri gelemiyon

Cincino çok beğendim.

kursad1981 01.09.2013 10:52

takımımızda kaleci ve forvet eksılklıgı her gecen hafta daha da belırgınlesıyor.borjan oynadıkça hatalı goller yememımız takımın kaderi oldu adeta yedek kulubesınde skora katkı verecek oyuncu olmayışı da bır dıger eksıgımız

erhan 10 01.09.2013 11:04

Dünkü en büyük hatamız defans çizgisi-orta saha-forvet hattında aşırı bir kopukluk olması ve oyunu kanatlara açacak Adem ve Kadir'in çok çok ağır kalmasıydı.Hakan Arslan bu takımda ilk 11 oynamalı antrenmanlarda da başarılı formda neden oynatmıyor anlamıyorum.Ziya tam bir handikap ileriye neredeyse hiç çıkamadı çıkınca da dengemiz bozuldu.Utaka hazır değil ve bu Utaka net söylüyorum Ahmet Aras'la oynar.Bizzat izliyorum antrenmanlarda şaşırtıcı derecede yetenekli son izlediğim antrenmanda 2 gol attı ki usta işi.Aatıf eski formunda değil ama düzelecek.Burhan-Cicinho-Mehdi'nin pas alışverişi bize golleri getirdi.Mehdi,gerçekten topu ayağına yapıştıran ve ayağı iyi top yapan bir oyuncu.Ümit Kurt Emenike'yi kovalamaktan kendi kademesine giremedi çok yoruldu.
Kısacası bizim şanımıza yakışmayacak bir mağlubiyet ancak Eskişehir maçıyla şahlanabiliriz.Takviye olmazsa Sivasspor ilk 10'a zor girer.Formda bir forvete ihtiyaç var.Dünkü maçta Utaka değil de daha atik oynayan bir forvetimiz olsa çok daha fazla pozisyona girerdik.Ben umudumu kaybetmedim bazen hataları görmek de galibiyettir.Camia olarak daha 3.haftada karamsar olmayalım.Bu takım 2 takviyeyle çok büyük işler yapabilir...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:06.