![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
çok zevkli bir maç izledik 65 e kadar erciyesin pozisyonu bile yok ondan sora bizim orta saha oyundan düşünce zorlandık ama 2.gol rahatlattı.3haftadır gol yemiyoruz bu bizim için sevindirici.carlos hakanı oynatmamakta ısrarlı sanırım gerçekten yazık oluyor orta sahada dinamik bir futbolcu ademden daha fazla iş yapar diye düşünüyorum üstelik duran toplarda da etkiliği olan bir futbolcu ama yazık oluyor.maçın en kötü 2 adamı vardı kadir ve burhan büyük düşüş var bu 2 futbolcuda
|
oyunumuz mükemmel paslaşmamız mükemmel. seyrederken mutlu oluyor insan. hele o eksantrik paslaşmalar varya bitiriyor beni. teşekkürler futbolcu kardeşlerim. teşekkürler carkos. futbolun güzelliğini bizlere gösterdiğiniz için teşekkürler. gol yollaRINDA SIKINTI var biraz çok gol pozisyonuna giriyoruz atamıyoruz. sadece buna önlem alınsa iyi olur. bu yaşıma kadar böyle izleyene zevk veren mutlu eden bir sivasspor görmedim. helal olsun size çocuklar.
|
Çok güzel bir maçtı. Bütün futbolcular da iyiydi kötü diyebileceğimiz yoktu. Hızlı paslaşıyoruz, iyi paslaşıyoruz. Gol atabiliyoruz daha ne olsun!
|
[B]İyi iyi galibiyet aldıkça para giriyor kulübün kasasına :D
İnşallah lig sonunda 18 galibiyeti görürüz[/B] |
Hakem mükemmel yönetti.Çirkef Flemix'in yaptığı artisliğin cezasını da kesti.O pozisyonda yan hakemin uyarısı üzerine kırmızı verdiğine göre o kadar artisliğin üzerine bir de küfür etti tahminimce.
|
[QUOTE=Ferhat06;881864]Hakem mükemmel yönetti.Çirkef Flemix'in yaptığı artisliğin cezasını da kesti.O pozisyonda yan hakemin uyarısı üzerine kırmızı verdiğine göre o kadar artisliğin üzerine bir de küfür etti tahminimce.[/QUOTE]
[B]Gardaş tarafsız olmak gerekirse , hakemin 2 önemli hatası var. Erciyesin attığı gol ofsayt değil, Navratil Fleminkse dirsek vuruyor, kırmızıyı Navratil yese kimse bir şey diyemez.[/B] |
[FONT="Arial Narrow"][B]Maçta göze çarpanlar[/B] : Cabbarin eliyle attigi gol :D
[B]Maçın en iyisi kimdi[/B] : Basta Ümit, Adem ve Aatif olmak üzere hepsi cok iyiydi [B]Maçın en kötüsü kimdi[/B] : Kadir ve Hakem [B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler[/B] : Erciyeslilere daha fazla kart göstermeliydi, bir cok pozisyonda karti cebinde birakti [B]Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz[/B] : Degisiklikleri gec yapmis gibi gözüksede sonucta ise yaradi[/FONT] |
[QUOTE=58g0kberk58;881829]Arkadaslarin yorumlari hepsi birbirinden degerli katilmamak elde degil. Ben nacizane tek bir elestiri getirmek istiyorum kadirin yerine hakan arslana bir kez olsun sans verilebilir bence daha kotu oynamicaktir. Hersey yolunda gidiyor artik ufak hatalarida giderip deplasman maclarindada 3 puanlari almaliyiz[/QUOTE]
[B]agzina saglik gardasim iste budur Hoca neden görmiyo anlamiyorum :rolleyes: Hakan Arslan girdi ve az kalsaydi assist yapti Kadir kosiyo kosiyo kosiyo kosiyo baska bisey yapamiyo keske erken ciksaydi....:rolleyes: Dün gene gördük KADIR DE CACIK OLMAZ BIZE GÖRE OYNU DEYIL!!!! keske Mehdi daha erken girseydi ama neyse insallah kisa zamaninda Hoca bunu da düzeltecek...... Mac güzeldi ama sonuc beni mutlu etmedi cünkü ilk yari TEK SIVASSPOR oynadi güzel oyun ve passlar yaptilar ama gene cok Gol kaciriyorlar bunlarla bi düzelsin ve bize kimse Tutmaz!!! 2. yari baya düsük vardi ve biraz daha erken oyncu deysikleri yapabilirdi.... Sonuc olarak iyi Yoldayis ve dün gene gördük Kale de Kocan kalsin!!! Tebrikler Atif ama yine de artistlik yaptin bunu bi düzelt birzaz takim olarak Oyna kisi olarak deyil !!! tsk. Hocam SAMPIYON SIVASSPOR....:) Bunu da söylemem lazim.... Keske dün macida Taraftara hep öyle olsun Tsk. gidenleri...... Baya ses verdiler bunu duyunca icim de eski zamani hatirladi hep öyle olun :) KIRIMIZIII BEYAZZZ..... ISTE TARAFTAR ISTE SAMPIYON :) Not: Mac dan sonra kücük bir Reportag vardi bilmiyorum kim seyreti ama Aydin Karabulutu cok iyi seyler söyledi bunu da Kamile gecer bakan kisi beni anlar.:) [/B] |
[QUOTE=HALIL;881818]bende'de ayni sorun lgtv sart oldu link blunmuyor dogru duzgun[/QUOTE]
SİVASSPOR TARAFTAR PAKETİ AYLIK 20 LİRA TAVSİYE EDERİM |
[QUOTE=Besyo_cu;881753][B]Böyle bir takım, bu kadar az seyirciyle oynuyorsa maçı değerlendirmeyi bırakıp gelmeyenlerin Sivassporluluğu değerlendirilmeli...[/B][/QUOTE]
Söyleyelim yeni stadı 20 bine çeksinler. Durum vahim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:26. |