![]() |
Cevap: Sivasspor - Bursaspor
bizim iddiamızın kalmadığını düşünüyorum
As kadro ile maça çıkarsak fb maçı öncesi intihar olur resmen Lig maçı daha önemli bir noktaya geldi artık Biz yensek de diğer maçın sonucu ne olursa olsun eskişehirde oynayacağımız son maçı kazanmamız zor görünüyor Yedekleri ve yeni transferleri görme fırsatı olarak değerlendirelim bu maçı Bu gruptan çıkmamız hayalden öteye gitmez hiç olmazsa bursa bu gruptan çıksın Tek isteğim akhisarın bu gruptan çıkmaması |
Sabah Özlüce Tesisleri'nde bir çalışma yapan yeşil beyazlılar, Yenişehir'den saat 16.00'da THY'ye ait özel bir uçakla Sivas'a gitti.
[B]Teknik direktör Christoph Daum, Sivasspor maç kadrosuna şu futbolcuları aldı:[/B] "İbrahim Öztürk, Batuhan Altıntaş, Enes Ünal, Serdar Aziz, Harun Tekin, Michael Basser, Fernando Belluschi, Yasin Pehlivan, Şener Özbayraklı, Jose Fernandao, Renato Caja, Şamil Çinaz, Stanislav Sestak, Bekir Yılmaz, Oğuz Han Aynaoğlu, Sebastien Frey, Sercan Yıldırım, Ozan Tufan, Okan Kocuk" |
[B]Ne olursa olsun "YiGiDOLAR HER MACI KAZANMAK iCiN SAHAYA CIKAR"
Bugünde Manisa`dan beraberlik cikarsa dahada Motive olur yigitlerimiz.[/B] |
Manisa 2 maci yener sivasda 2 maci yenerse akhisarla biz beraber cikiyoruz ama zor fb macida riske atilamaz bence yedekler cikmali ama ozaman da 6-0 yenilmis bir bursa tum hirsiyla oynar diye dusunuyorum
|
Yedeklerle çıkalım hiç olmazsa onlarda alışırlar. Ve inanıyorum yedeklerle kazanacağız. Kaleye yeni transfer Mahmut Bezgin, sağbeke Abdurrahman, forvet Aykut geçsin.
Maçın skoruna gelince 2-1 alırız diye atıyorum. |
[QUOTE=PATRON 58;897027]utaka insallah iyileşmiştir iyileşip oynasın çok önemli bi futbolcu ama kıymetini bilmiyoruz[/QUOTE]
Bunu bende merak edip dün John Utaka konusunda sordum aldığım yanıtlar; [QUOTE=34MUAMMER58;896903][b]dün bu soruyu nail abiye sordum ,antranmandaymış omuzundan sakatlanmış,kulüp doktoru yakından ilgileniyormuş sakatlığı hafiflemiş,tahminen 1 2 hafta sonra maçlara çıkabilirmiş, [/b][/QUOTE] [QUOTE=bahbaba58;896934]Utaka biraz olsun kendini toparlamış gibi daha çok koşan bir utaka izleyeceğiz sakatlığı atlattıktan sonra...[/QUOTE] |
[B]Akhisar-Eskisehir macinin berabere bitmesiyle, matematiksel olarak Gruptan Lider olarak cimamiz mümkün.[/B]
|
ınsallah sekatlık kart cezası olmaz
|
[B]SİVASSPOR ister aslarla ister yedeklerle çıksın bursayı yenecek güçtedir,sivasdaki maçlarda bursaya pek yenilmiyoruz ,akhisar -eskişehir maçının berabere bitmesiyle sivassporun umudu çoğalmıştır,gruptan çıkmanın şifresi 2 galibiyettir,iyi bir forvetimiz olsaydı şimdi lider bile olabilirdik [/b]
|
Kupada Akhisarspor ve Eskişehirspor'un berabere kalması bize yaradı. Kupada yarıfinal artık kendi elimizde . Oynayacağımız iki maçı da alırsak çıkarız.
Yarınki maç büyük önem taşıyor tabii. Haftasonu oynanacak FB maçından dolayı taraftarımızın yarınki kupa maçımıza ilgisinin ne derece olacağını bilemiyorum. Maçın saatinin güzel olması seyirci sayımızı artıracaktır. Daha ilginci haftaya Çarşamba veya Perşembe Eskişehirsporla deplasmanda önce kupa maçı yapacağız, sonra 3 gün sonra aynı takımla lig maçı yapacağız. Yarınki maçı alırsak , inşallah, yarın akşam maçtan sonra çok başka şeyler konuşuyor olabiliriz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:09. |