![]() |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
[QUOTE=YigidooSivas58;902781]Bende sizin gibi dusunuyorum[/QUOTE]
ben tam aksını düşünüyorum taraftar destegı olursa utaka ve fatıh kıran oynarsa atıf gününde olursa aydın bencıl oynamazsa mehdı bıreysel yeteneklernı ortaya koyarsa bu mac hertürlü bızım |
Atıff Şeyşu ile yine forvet olarak çıkarsak bu işin pek kanaır tarafı olmaz.yahu bu carlos atıftan forvet olmayacgını hala neden göremiyor.anlamış dğeilim.adam forvet olarak iş yapamıyor.gol atamıyor.madem atıf gol atamıyor forvet olarak o zaman en iyisi forvete Cihanı koy.hiç değilse rakibin 2 stoperi onun başını bekler ve kanatlar daha rahat eder.yoksa işimiz çok zor.atıftan FORVET olmaz.kaç maçtır herkes gördü Carlos Göremedi yeter artık ya
|
GÜN kurtuluş vaşı kadar önemli dir bu mahlukatlar sıvas tan çıkmamalı
|
Trabzonda Colman oynayabiliyormuş,güzel bir gelişme.Bol bol yan pas,suya sabuna dokunmaz.Bu adam yıllardır bu ligde nasıl top oynar hayret.Hiçbir özelliği olmayan bir yabancı.
|
[QUOTE=Ferhat06;902836]Trabzonda Colman oynayabiliyormuş,güzel bir gelişme.Bol bol yan pas,suya sabuna dokunmaz.Bu adam yıllardır bu ligde nasıl top oynar hayret.Hiçbir özelliği olmayan bir yabancı.[/QUOTE]
Colman´in oyniyabiliyor olmasi kadroya giriyor anlamina gelmez. |
[QUOTE=B.DUMANLI;902840]Colman´in oyniyabiliyor olmasi kadroya giriyor anlamina gelmez.[/QUOTE]
Mutlaka öyle ama adamda lazlar ne keramet bulduysa oynatırlar.İyi de ederler 1 kişi eksik oynarlar. |
[QUOTE=Ferhat06;902846]Mutlaka öyle ama adamda lazlar ne keramet bulduysa oynatırlar.İyi de ederler 1 kişi eksik oynarlar.[/QUOTE]
colmani begenmiyorsunda suan bizde colman gibi iyi pas yapan orta sahamiz varmi ? Yanlis anlasilmasin ben zerre kadar sevmem ts yi ve colmani lakin bizde varmi onun gibi orta saha ? |
Millet forumda tepki göstercek diye kimse gerçekleri doğru dürüst yazamamış. Sivasimizin kadrosu eksik... trabzon fener maçından sonra taraftarina en iyi cevabi bu maçta verebilir. Takimi takim yapan şey ortak oyundur... 25 maçtir ayni 11le oynadigimiz icin hazirda alismis bir yedek oyuncu yok takimda... cicinhoya bagli bir oyun sistemimiz vardi kadirde bu oyunun anahtarlarindan biriydi... ta ki diger takimlar bu durumu çozene kadar... simdi bu trabzon maçı sivasisporun kulup anlaminda yeterliliginin bir gostergesi olacak... ve ben bu maçın bizim acimizdan iyi gostergeeler sunacagini dusunmuyorum.bu hafta kadrodisi vb tedbirler alinmis olsaydi bugun icim daha rahat olacakti ve takimimin kazanacagini cok net soyleyebilirdim ama bizim takimimiz hicbir tedbir karari vermedi. Demekki herkes halinden memnun o zaman ben de rahatca soyleyeyim Sivasspor sahasinda 6 yerse kimse şaaşirmasin !!! Hakkimizda hayirlisi 1_0 olsun bizim olsun insallah ...
|
[QUOTE=hoğuz;902877]Millet forumda tepki göstercek diye kimse gerçekleri doğru dürüst yazamamış. Sivasimizin kadrosu eksik... trabzon fener maçından sonra taraftarina en iyi cevabi bu maçta verebilir. Takimi takim yapan şey ortak oyundur... 25 maçtir ayni 11le oynadigimiz icin hazirda alismis bir yedek oyuncu yok takimda... cicinhoya bagli bir oyun sistemimiz vardi kadirde bu oyunun anahtarlarindan biriydi... ta ki diger takimlar bu durumu çozene kadar... simdi bu trabzon maçı sivasisporun kulup anlaminda yeterliliginin bir gostergesi olacak... ve ben bu maçın bizim acimizdan iyi gostergeeler sunacagini dusunmuyorum.bu hafta kadrodisi vb tedbirler alinmis olsaydi bugun icim daha rahat olacakti ve takimimin kazanacagini cok net soyleyebilirdim ama bizim takimimiz hicbir tedbir karari vermedi. Demekki herkes halinden memnun o zaman ben de rahatca soyleyeyim Sivasspor sahasinda 6 yerse kimse şaaşirmasin !!! Hakkimizda hayirlisi 1_0 olsun bizim olsun insallah ...[/QUOTE]
Insallah kazaniriz gardas lakin bu seferde kaybedersek cok kötü seyler olabilir taraftarlarimizsinirlenir ggercekten |
buradaki ts maçları hep farklı olmuştur. ben iyimser bakmak istiyorum maça. bu maçı alıp yerimizi perçinleştireceğimize inanıyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46. |