![]() |
Cevap: K.Erciyesspor - Sivasspor
Takımım amatörde olsa başka takıma oy kullanmam, maçı kaybetme olasılığımız yüksek olsa da ben Sivassporuma güveniyorum..
|
Moraller Kocaman bir 0 ama, Hoca kendine ve takıma hep beraber düştük el ele verip kalkacağız şimdi birlik zamanı herkes bir birinin elinden tutup kalkalım derse, eskisi gibi takım oyunu, yardımlaşma, mücadele, futbolun 90 dk olduğunu, Yiğidoların geriden gelip oynadıkları oyunla çok maçı çevirdiklerinide hatırlayarak geride kalan maçlarıda alacaklarına Tüm Sivassporlulara da takımımıza tam destek vermelerini dileyerek alınacak ilk adım erciyes galibiyetiyle mutluluklar dilerim.
|
Bazi arkadaslar kume dusmekten bahsediyor. Kalan haftalarda 3 4 puan alsak yeter bize. O kadar da salak degiliz heralde. Alamiyorsak duselim zaten.
|
bu bizim çıkış maçımız olacak takıma güveniyorum
|
utaka iyileşmiş heralde fanatiğe göre mehdi ve ümit sakat sadece.Aydında 2.Grosicki oldu ilk yarıdaki Aydından eser yok kulübede bekletilmeli.Atif solda başlar orta sahamız adem-kadir-hakan-sağdada burhanla başlarsak çok iyi olur.
defans ise ziya-ahmet-abdurrahman dereli-ziya kalede ise korcan bu kadroyla çıkarsak deplasmandan en kötü 1 puanla döneriz. |
***bu mac da aşagıdaki defans ağırlıklı kadromuzu sahaya çıkarırsak belki bir puan kapabiliriz Erciyes'de.
işte yarınki macın 11 miz , inşlh macı 2-1 alırız. -----------korcan------------- -apo--navratil--ümit--Ziya- - ------ adem--kadir----------- -cicinho -- şeşo-------- ---------burhan--cihan------------ yedek-nihat-hakan,aydın,mehdi |
[QUOTE=savaş2;903762]***bu mac da aşagıdaki defans ağırlıklı kadromuzu sahaya çıkarırsak belki bir puan kapabiliriz Erciyes'de.
işte yarınki macın 11 miz , inşlh macı 2-1 alırız. -----------korcan------------- -apo--navratil--ümit--Ziya- - ------ adem--kadir----------- -cicinho -- şeşo-------- ---------burhan--cihan------------ yedek-nihat-hakan,aydın,mehdi[/QUOTE] üstad maç yarın değil pazar günü Cicinho kart cezalısı bu kadro ile çıkarsak 3-0 hükmen :) |
[QUOTE=yigidinho;903621]Bazi arkadaslar kume dusmekten bahsediyor. Kalan haftalarda 3 4 puan alsak yeter bize. O kadar da salak degiliz heralde. Alamiyorsak duselim zaten.[/QUOTE]
Ne kume dusmesi hocam matamatiksel olarak sampiyon bile olabiliriz karamsarkiga kapilmayin hemen avrupaya kesin gidicez |
Takımı burda karsılıyıp elimizden geldigince morel vermeye calısacagız. Karsılamada aslen Sivaslı olan Kayseri milletvekili İsmail Tamerde olacaktır.
|
4.1 bıter .sıvas yener
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30. |