![]() |
Cevap: Trabzonspor 0-1 -ilk devre-
O.C. AHaber Spikeri!! "Ertugurul oyunu soguttuktan sonra topu gönderdi.."
|
Cevap: Trabzonspor 1-1 M.Sivasspor -ilk devre-
Ertuğrul ne yapmaya çalışıyorsun
|
Cevap: Trabzonspor - Sivasspor
[QUOTE=35gürün58;935789]Dilerim kalede Ertuğrul olur, dilerim İbrahim Toraman ilk 11 de olmaz..[/QUOTE]
Salak Ertuğrul kurtarışlarına refleksine güveniyordum , yanılttın beni yazıklar olsun salakça davranışına, İlk golde Toraman'ın hediyesi kafaya çıkmasa o top bizim lehimize taç olacaktı, hadi taç yaptırdın ayakta niye uyuyorsun adamlar tacı kullanmış bu daha yeni uyanıyor, pas veriyor rakibe... Toramn - Ertuğrul yaktınız bizi.. |
Cevap: Trabzonspor 2-2 M.Sivasspor -ilk devre-
Toroman'ı sağ bekte oynatmak kimin fikri merak ediyorum? Apo varken orada fantezi yapmanın mantığı nedir anlamış Değilim? Aatıf- Hakan, Toroman- Apo Değişikliği ile başlarsak kazanmamız zor olmaz gibime geliyor.
|
45 dakikada 5 tane arkasindan adam kacirdi toraman. rakip yuklenirse daha cok kacirir acil cozum bulunmasi gerekiyor.ikinci yariyada aatifla baslarsak mactan galip ayrilabiliriz diye dusunuyorum.
|
***17 lik toraman yüzünden cok basit goller yiyiyoruz,sergen hocam artık halı sahadan dene
|
Su Batuhan'a nasıl sabredebilir insan bilmiyorum İbrahim ve Ertuğrulun yaptığı hatalar ne kadar kötü ise bir o kadar Batuhan kötü 10 kisi oynuyoruz resmen yazık boyle delicesine oturmuş mac seyrediyoruz. 2-2 skor var bakıyorsun ama yinede umutlanamiyorsun pimi çekilmiş bombalarımız var ne zaman nerde hata yapacagını bilmediğimiz :((( deli olacammmmmmm
|
[B]bakın yazıyorum 2.yarı toroman çıkıp sağ beke apo girerse ve ortaya atıf alınırsa maçta herşey olur tabi ertuğrul mallık yapmayacak adam gibi kalede duracak..daha erken ama eğer elersek herkes hökümet meydanına gelsin[/B]
|
Ertugrul aynen devam et.
Kayseri gecen sene niye düstü simdi anladim. Mersin macindan sonra ayni seyi yapmaz diyordum amma bu tam MAL cikti. |
Toplasan 1 km koşmadan mac bitiren adam Batuhan kim var bunun arkasında kadroda yer buluyo bu adam
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:31. |