SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kupada Rakibimiz Kayserispor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38795)

asinancetin583 18.02.2015 07:36

Cevap: Kupada Rakibimiz Kayserispor

Biz kayseride yaşıyoruz ve arabamızın arkasındaki Sivasspor bayrakları bizler için tedirginlik sebebi. Dip dibe bu iki şehrin dost olması şart resmen. Umarım tez zamanda zeytin dalları uzatılır.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

aozdemir 18.02.2015 08:28

[B]güçlü bağları olan iki şehiriz kayseriyle.düşmanlıkla bir yere varılmaz düşmanlık kimseyi mutlu da etmez. bakın konyada güzel bir atmosfer oldu hepimiz mutlu olduk. neden kayseriyle de aynı şey olmasın. o yüzden kardeşliği ön plana çıkaran bu açıklamalar çok sevindirici. taraftarlarımızın da çok duyarlı olması lazım.[/B]

Soyözen 18.02.2015 08:38

[QUOTE=Rallim58;937135]Kayserispor'un Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın da tepkisi bu meyandadır...

Hurma yaptığı açıklamada; Türkiye Ziraat Kupası çeyrek finalinde Medicana Sivasspor'la eşleşmelerini, "Dost ve kardeş kentin takımıyla yapacağımız maçta kim kazanırsa üzüleni olmaz" diye değerlendirdi...

Sorumluluk bilincinde olan, her alandaki tüm yöneticileri kutluyorum...[/QUOTE]

Evet, aslında kulüpler arasındaki bu gerginlik yönetimler düzeyinde zaten çözüldü uzunca bir süredir. Ama bunu taraftarlar arasına indirgeme görevi bize düşüyor. Bu maçlarda oluşacak dostane bir atmosfer iki şehir için de çok iyi olacaktır. Bu yönde nasıl bir çalışma yapılabilir onu bilmiyorum ama husumete bir son vermek gerek diye düşünüyorum.

Rallim58 18.02.2015 08:56

[QUOTE=Soyözen;937144]Evet, aslında kulüpler arasındaki bu gerginlik yönetimler düzeyinde zaten çözüldü uzunca bir süredir. Ama bunu taraftarlar arasına indirgeme görevi bize düşüyor. Bu maçlarda oluşacak dostane bir atmosfer iki şehir için de çok iyi olacaktır. Bu yönde nasıl bir çalışma yapılabilir onu bilmiyorum ama husumete bir son vermek gerek diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Hocam çok ama çok haklısınız, olay aslında çok da basit ama işte bu basiti yapmak çok zor...

Biz tribünüz diyenlerden oluşan, tribünlerin sevilen simalarından temsilcileri bir araya getirip, görüşmek konuşmak, anlaşmak zor mu? Çok kolay ama bir o kadar da çok zor...

onur0634 18.02.2015 09:33

[QUOTE=Soyözen;937144]Evet, aslında kulüpler arasındaki bu gerginlik yönetimler düzeyinde zaten çözüldü uzunca bir süredir. Ama bunu taraftarlar arasına indirgeme görevi bize düşüyor. Bu maçlarda oluşacak dostane bir atmosfer iki şehir için de çok iyi olacaktır. Bu yönde nasıl bir çalışma yapılabilir onu bilmiyorum ama husumete bir son vermek gerek diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Ayıdan post..!!Gayserliden dost olmaz bilesiniz ki kayseri küme düşmeden önceki sezonların birinde burda oynamıştık ve kendi sahamızda 5-0 yenilmemize rağmen kayserili oyuncuları alkışlamamıza rağmen aynı sezonun 2nci devre maçında onlar bize karşı aynı tutumu sergilemeyip olay çıkarmışlardı yine...O yüzden bunlardan dost olmaz...

onur0634 18.02.2015 09:44

Kayseri trabzonun köpeği olmuştur...Trabzon kafilesini güllerle çiçeklerle karşılayan camia sivasspora karşı ne kadar samimi olabilir ki...??

aozdemir 18.02.2015 09:47

onur kardeş hoş olmayan tabirler kullanıyorsun. bunlar bize yakışmaz. biz dostluk elini uzatalım bakalım karşılığı ne olacak.

onur0634 18.02.2015 09:54

Zamanında en hoş tabirleri kullandık en barış dolu mesajları gönderdik burdaki maçta 5-0 yenilmemize rağmen oyuncularını alkışladık ve en ufak bi taşkınlık yaratmadık.Ancak onlar bize karşı aynı duruşu sergileyemedi maçın sonucu ne olursa olsun sonuca bakmaksızın olay çıkardılar hakaret küfür ettiler hatta soyunma odasına giderken koridorda oyuncularmızı yumruklayıp darp ettiler bunlar unutulmaz kardeş...Fakat bizde bunlara karşı aynı tutumu sergileyelim demiyorum yanlış anlaşılma olmasın...Biz normal bir takımla oynuyormuş gibi çıkalım ve olaysız bi şekilde mücadele edelim takımımızı destekleyelim...Ama hiçbir zaman bunlarla dost olmayalım...Dostluk kardeşlik istiyorsanız eğer Elazığsporu örnek alın bence...

aozdemir 18.02.2015 10:15

niye dost olmayalım. kayseride yaşayan çok fazla sivaslı var. arada güçlü bir bağ oluşmuş. maçlarda bazı kişilerin dengesiz tavırları niye bizi düşmanlığa sevk ediyor.

ReFRaCToRY 18.02.2015 10:17

Kayseri'nin tribünlerinde barınan ve çoğu madde bağımlısı olan tribün grupları varken bu dostluk mesajları sadece yöneticileri arasında kalır. Fazla söze gerek yok hep beraber bekleyip Sivas'taki maçta Kayseri tribünlerini izleyip göreceğiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:36.