![]() |
GELİBOLU ADLI BELGESEL FİLMİ 18 MARTTA SİNEMALARDA......
EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ... |
[quote=Kaptan_58GENCLiK]GELİBOLU ADLI BELGESEL FİLMİ 18 MARTTA SİNEMALARDA......
EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ...[/quote] GARDAŞIM AGZINA SAĞLIK << [color=red][b]ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ[/b][/color]>> |
BU EZANLAR Kİ ŞAHADETLERİ DİNİN TEMELİ........
EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ... |
[b]BU AZİZ VATAN İÇİN CAN VEREN ŞEHİTLERİ DÜŞÜN... DÜŞMANDAN KORKUP KAÇMAMAK İÇİN KENDİ AYAKLARINI PALASKAYLA BİRBİRLERİNE BAĞLAYAN KAHRAMAN MEHMETÇİĞİ BİR DÜŞÜN. OĞULLARINI KINALAYIP KINALI KUZULARIM VATANA FEDA OLSUN DİYEN ŞEHİT ANALARINI BİR DÜŞÜN... KOCA MERMİYİ TEK BAŞINA KALDIRAN SEYİD ONBAŞIYI BİR DÜŞÜN 26 TÜRK YAPIMI MAYINLA DÜNYANIN EN GÜÇLÜ DONANMASINI ÇANAKKALEYE GÖMEN NUSRET MAYIN GEMİSİNİ KAHRAMAN MEHMETÇİĞİ BİR DÜŞÜN... HER TARAFTAN MERMİ YAĞARKEN BİLE İMANINDAN VAZGEÇMEYEN SİPERİNDE NAMAZ KILAN MEHMETİ BİR DÜŞÜN.... DÜŞÜN VE ARTIK VATANINI KIYMETİNİ BİL..[/b]
[color=blue][b]EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ...[/b][/color] |
[size=2][b][i]ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ....[/i][/b][/size]
|
NE MUTLU TÜRKÜM D0YENE
|
[size=2][color=red][i][b]UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!![/b][/i][/color][/size]
[size=2][color=darkred][i][b]EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ[/b][/i][/color][/size] |
[b]Er Mektubu
O elinde tuttuğun zarf, Bir ihanet anında örülmüştür. Ve zarfın içindeki kağıt, Er mektubudur görülmüştür. Doğum günüm bu gün 3 Aralık Ve şafak karanlık... Bu mektubu sana yazıyorum anne! Dün sevdiğimle ayrıldık. Son mektubuymuş bana yazdığı, Bir daha yazmayacakmış. Demek sevda ayrılığa bir ay dayanırmış Ve asker ocağında terk edilmekte varmış Bu mektubu sana yazıyorum anne Bu gün doğum günüm 3 aralık Ve şafak karanlık. 3-5 nöbetindeydim dün gece. Bir şarjörün boşluğunda içtim son sigaramı Ve yorgan gibi üstümü örttü kar siperde. Sabaha karşı biraz içim geçmiş Hayalin gözümün önüne geldi anne. Kızkardeşimide verdiğinden beri sevdiğine Bir ben bir de sen kaldın geriye Üzülme anne üşümüyorum Bekliyorum elim tetikte, Bekliyorum memleketi ve seni, Ve artık beklemiyorum beni beklemeyen sevdiğimi Beklemiyorum yüreğimi ve aşkımı Soğuk siperde yalnız bırakan sevgiyi Ve bekliyorum anne elim tetikte, Eğer girerse menzile vurup öldüreceğim Hem aşkı hem sevgiyi Geçen gece karakolu bastılat Kurşunlar yağmur gibi yağdı üzerimize Garip gelecek belki sana ama Ortalık bayram yeri gibi oldu anne Biliyormusun o an hiç korkmuyorsun. Herkes kendini bir sipere atıyor Ve gecenin karanlığında kurşun yerine Işıl ışıl yıldızlar yağıyor sanki üzerimize ölüm bile aklımıza gelmiyor anne... Canlar canlar gidiyor anne! Gidiyor canlar! Ve kimbilir ne zaman bahar...[/b] |
[quote=Kaptan_58GENCLiK][size=2][color=red][i][b]UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!![/b][/i][/color][/size]
[size=2][color=darkred][i][b]EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ[/b][/i][/color][/size][/quote]SELAM EY TÜRK OGLU |
[size=2][color=red][i][b]SUSMASIN EY MİLLETİM BAYRAKSIZDA AR OLMAZ, SUSAR İSE YİĞİTLER VATAN BİZE YAR OLMAZ!!!![/b][/i][/color][/size]
[i][b][size=2][color=blue]VATAN 58 MEKAN 34[/color][/size][/b][/i] [size=2][color=darkblue][i][b]EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ[/b][/i][/color][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:48. |