![]() |
Cevap: Sivasspor - Kasımpaşa
Şimdiye kadar "umut" kelimesini hala telaffuz edebiliyorsak bu bizim direncimizden değil kayseri'nin feci başarısızlığındandır. "Bu maçı alırsak düze çıkabiliriz" dediğimiz maçların neredeyse hiçbirini kazanamadık. Sezonun herhangi bir döneminde arka arkaya 3 maç kazansak çoktan yırtmıştık bu işten.. ama biz 3 haftada 1 maç bile kazanamadık. Takım hücumda iyi değil.. savunmada iyi değil.. bu maçtada çıkacağız yine kör döğüşü yapar gibi oynayacağız.. şansımız yardım ederse kazanırız.
|
Ya herro ya merro
|
Mesut bakkal klasiği deplasman da mağlubiyet evde ise beraberlik skor veriyorum 1-1
|
[b]Şu bir gerçekki,diğer maçların sonuçlarına bakmadan,kasımpaşa maçı sivassporun bu ligde kalması için son şansıdır,kaybedersek sadece 3 puan değil,azda olsa bu ligde kalmaya inancımızıda,umutlarımızıda kaybetmiş oluruz,kasımpaşayı bazı arkadaşlar gözünde Barcelona gibi büyütüyorlar,yaw bu kasımpaşayı bizim ezdiğimiz rize yendide biz niye yenemeyelim?istanbulda elimizden kaçırdık,tahminen 7 8 bin taraftarımızın desteğiyle niye yenemeyelim,bu ligde kalacaksak,3 lü bir galibiyet serisi şart ,bu maçlar Kasımpaşa,ts,ve bursadır ,yazın bunu bi yere ,evimizdeki Kasımpaşa ve bursa maçlarını mutlaka kazanacağız,tsyede yenilmeyeceğiz hatta biz yeneceğiz [/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;970432][b]Şu bir gerçekki,diğer maçların sonuçlarına bakmadan,kasımpaşa maçı sivassporun bu ligde kalması için son şansıdır,kaybedersek sadece 3 puan değil,azda olsa bu ligde kalmaya inancımızıda,umutlarımızıda kaybetmiş oluruz,kasımpaşayı bazı arkadaşlar gözünde Barcelona gibi büyütüyorlar,yaw bu kasımpaşayı bizim ezdiğimiz rize yendide biz niye yenemeyelim?istanbulda elimizden kaçırdık,tahminen 7 8 bin taraftarımızın desteğiyle niye yenemeyelim,bu ligde kalacaksak,3 lü bir galibiyet serisi şart ,bu maçlar Kasımpaşa,ts,ve bursadır ,yazın bunu bi yere ,evimizdeki Kasımpaşa ve bursa maçlarını mutlaka kazanacağız,tsyede yenilmeyeceğiz hatta biz yeneceğiz [/b][/QUOTE]
zaten kasımpaşa bursa maçını almak kayseriyi aşağıya çekmek demek. |
[QUOTE=34MUAMMER58;970432][b]Şu bir gerçekki,diğer maçların sonuçlarına bakmadan,kasımpaşa maçı sivassporun bu ligde kalması için son şansıdır,kaybedersek sadece 3 puan değil,azda olsa bu ligde kalmaya inancımızıda,umutlarımızıda kaybetmiş oluruz,kasımpaşayı bazı arkadaşlar gözünde Barcelona gibi büyütüyorlar,yaw bu kasımpaşayı bizim ezdiğimiz rize yendide biz niye yenemeyelim?istanbulda elimizden kaçırdık,tahminen 7 8 bin taraftarımızın desteğiyle niye yenemeyelim,bu ligde kalacaksak,3 lü bir galibiyet serisi şart ,bu maçlar Kasımpaşa,ts,ve bursadır ,yazın bunu bi yere ,evimizdeki Kasımpaşa ve bursa maçlarını mutlaka kazanacağız,tsyede yenilmeyeceğiz hatta biz yeneceğiz [/b][/QUOTE]
Maç kazandıracak hocamız yok o yüzden büyütüyoruz. Adamın 4 maçta yaptıklarını gördükçe rakip ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR bile olsa gözümüzde büyütmekte haklıyız. Adam ileri gideceğine sürekli geri gidiyor nasıl büyütmeyelim? |
[QUOTE=DoomsDay58;970449]Maç kazandıracak hocamız yok o yüzden büyütüyoruz. Adamın 4 maçta yaptıklarını gördükçe rakip ÇENESUYU PLAJYOLUSPOR bile olsa gözümüzde büyütmekte haklıyız. Adam ileri gideceğine sürekli geri gidiyor nasıl büyütmeyelim?[/QUOTE]
[b]Ben sizleri anlıyorum ,hakda veriyorum güzel kardeşimde,hiçbir takım yenilmez değildir,eğer yazılarımı okuyorsan ,ne sergenin ,nede okanın ,nede mesut hocanın sivasspora hoca olacak kapasitede olmadığını söylediğimide bilirsin,ben mesut hoca bizi ligde bırakırda demiyorum,futbolculara güveniyorum, hocadan tek istediğim doğru kadro çıkartsın yeter ,takımın gücünü kenarda bekletmesin yeter,texserayı yedek tutup i.akından ,hasan kabzeden medet uman ,huseini oynatmıyan hocadan zaten bişey olmaz ,ben yönetimde olsaydım,mersin maçı sonrası yolardımda ,yapacak bir şey yok,umut olmazsa hayat olmaz,kasımpaşa son şans ,zaten Kasımpaşa,bursa,akhisar,gençler ,bjk ,fb maçlarından 4 tane kazanamazsak ,deplasmandan antep,ts,başkaşehir,kayseri maçlarından 2 galibiyet alamazsak düştük sayılır,hele takım tam düşşünde ozaman düşme muhabbetine gireriz,bu hafta kayseriyle puanlar 2 yedüşebilir,onedenle gereğinden fazla umutsuzluk yaymayın diyorum,inanmak başarmanın yarısıdır,bizler inanmadan futbolcuları nasıl inandıracağız?[/b] |
[B]ömümüzdeki 6 mactan en az 3 galibiyet sart. aksi taktirde son haftalara bu takim hedefsiz girir... bunu bir kenara not edin![/B]
- Kasımpaşa - Trabzonspor (D) - Bursaspor - Gaziantepspor (D) - Beşiktaş - Başakşehir (D) |
Mesut hoca Beykan,i akin,yigit,mehdi ve ziya bu 5 liyi ayni anda sahaya sürdüğün sürece değil kasimpasa hicbir maçtan galip ayrilamazsin..etsaz huseyin ve koneyi ilk 11 de bekliyoruz..
|
[B]Çok fırsatları kaçırdık bu maçta son fırsat son umut maçımız...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:55. |