SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-2 Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39937)

ihtiyar yiğido 18.05.2016 14:33

Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

[B][I]Biz Fenerbahçe'yi yenip mucize bekleyeceğiz, %1 de olsa umut umut dur. Ne yapalım hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun.[/I][/B]

çorluluyiğido 18.05.2016 15:55

şu işe bak ki antalyayı kurtardığımız sene antalya da fenerle maç yapmış...

çorluluyiğido 18.05.2016 16:02

[QUOTE=çorluluyiğido;975860]şu işe bak ki antalyayı kurtardığımız sene antalya da fenerle maç yapmış...[/QUOTE]

DÜZELTME:sene yerine hafta diyecektim.

taraf 18.05.2016 18:21

Ben umudumu son düdüge kadar koruyorum 3 takımında (gaziantep,eskişehir,sivasspor ) ligden düşme veya kalma ihtimali varsa ben umudumu korurum arkadaş. Bu takım benim memleketimin takımı.Benim için başka sivasspor yok Yarın saat 22 sularında netice belli olur düşeriz veya kalırız düşüncede kalıncada takımımız degişmeyecegine göre ben umudumu korurum arkadaş .Son sözüm Rabbime duam takımım ligden düşmesin

batur0658 18.05.2016 19:08

ne demeli bilmiyorum ama şu kesinki yönetimden transfer beklediğimiz dakka başı siteye girip forumları heyecanla takip ettiğimiz ya da çevreden bir transfer dedikodusu duyduğumuzda youtube dan çoğunlukla bizi aldatan ama en azından bize ufakta olsa görüşler elde ettiren videoları izleyip iyi futbolcuymuş ama bize santrafor lazım dediğimiz o anları bile özledim ...

maça gelincede tabiki tribünde olup takımı destekleyeceğiz son dakikada süper ligdeki sonuncu dakikamız olduğunu bilsekte yine takımımıza ses vereceğiz.Bu sevda lig sevdası değil kırmızı beyaz sivasspor sevdası... takım yine toprak sahadada oynasa son sözümüz sivasspor olacak hakkımızda hayırlısı olsun ..

Muzaffer6758 18.05.2016 20:28

Fenerbahçenin 18 kişilik kadrosu açıklandı. Kadro yedek ağırlıklı. Detay aşağıdaki haberde.

[url]http://www.fotospor.com/haber-fenerbahce-kadrosunda-7-eksik-220796[/url]

34MUAMMER58 18.05.2016 20:38

[B]Sivassporun fb yi yeneceğinden adımın muammer olduğuna inandığım kadar inanıyorum,burda sıkıntı yokda,ipimiz elimizde değil,ben eskişehirin gençleri yeneceğinede inanmıyorum,sıkıntı Antalya ne yapacak,normal şartlarda Antalya antepi hertürlü yener,burdaki sıkıntı antepe beraberlikte yetiyor,uzun lafın kısası sivassporun ligde kalması antalyanın antepi yenmesine bağlı aynı zamanda gençlerin yenilmemesine ,şimdi o kaçan 3 puanları arıyoruz yönetim ve hoca müsvettleri sağolsunlar,33 haftada extra 1 galibiyet alamadılarya bizi böyle yalvartıyorlar hepsinede lanet olsun:mad:her ne olursa olsun futbolun adaleti tecelli edecek sivasspor ligde kalacak,taraftarlar stadı yağmalayacak diye umut ediyorum. [/b]

Külhan 18.05.2016 20:46

Bu hakemler kurulu bize inat yine cüneyt cakiri verdi bu adam bize simdiyedek büyüktakimlara karsi oynadigimiz maclarda bizi hep maglup ettirmistir avrupada iyi görünüyor ama icerideki maclari hicde iyidegil bekleyip görecegiz fakat hicde ümütvar degiliz insallah iyi netice aliriz bir diger can sikintim ben maclarin hafta sonu olacagi hesabiyle biletimi persembe ye aldim malisef ben ucaktaiken mac basliyor hadi hayirlisi kismet degilmis

tavatir 18.05.2016 20:51

[QUOTE=Muzaffer6758;975872]Fenerbahçenin 18 kişilik kadrosu açıklandı. Kadro yedek ağırlıklı. Detay aşağıdaki haberde.

[url]http://www.fotospor.com/haber-fenerbahce-kadrosunda-7-eksik-220796[/url][/QUOTE]

Volkan Şen'in olmaması iyi ve Alper Potuk oynar umarım :) Ama düşününce Antep olmayacak bir şekilde Antalya'dan puan alamazsa bile Eskişehir mutlaka kazanır diye düşünüyorum. Ciddi anlamda şansımız çok ama çok az. Ama çıkmayan candan ümit kesilmez. Yüzde 1 de olsa deneyeceğiz. Stadyumda olan taraftarlar kendini hazır tutmalı. Eskişehir taraftarının düştüğü hataya düşmemeli. Uzun bir süre kendimizi doğrultmamızı engelleyecek, imajımızı sarsacak ve hafızalara işleyecek bir hataya düşmemeliyiz.

adres58 18.05.2016 23:57

Artık ne olursa olsun saatler ve nefesler o gün ya duracak yada çok büyük bir mucizeye tanık olacağız. Zaten diğer gelen sonuçların çoğu bilindik ve bizim için anormal olmayacak...

Sivassporumuzun can havli ile Fenerden 3 puan alması....

Gençlerbirliğinin Eskişehirden puan çıkarması...

Gaziantepin ne yapıp edip 1 puanla ayrılması...

Beklenen sonuçlar dahilinde...

Aksi ise Eskişehirin puan kaybı ve Antalyanın galibiyetleri. İşte kamuoyunun beklemediği ama sırf bizim inanmak istediğimiz senaryo...

Rakibimizde hem milli takımların Avrupa Şampiyonası öncesinde katılım sağlayacak oyuncuların hemde Kupa Finali öncesinde risk taşımasından dolayı bir çok oyuncusunu oynatmayışı avantaj. Oynayacak oyuncuların ne yapacağı burda soru işareti. Bunlardan da bir kaçı kiralık oyuncu ve eski takımlarına dönüş yapacaklar. Ayrıca bu da bir dezavantaj...

Bakalım, dediğim gibi nefesler tutuldu, zaman durdu. Neler yaşanacak artık şahitlik edeceğiz.

Hakkımızda hayırlısı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:56.