![]() |
bence çok gerilerdeyiz.
sadece üyelerimiz kullansa 12 000 küsür ediyor. demekki üyelerimizde oy kullanmıyor. eskişehir bizden daha aktif. |
[B][LEFT] [COLOR="Red"]SİVASSPOR 6992 -------------> 6.[/COLOR]
ALTAYSPOR 1869 ANKARAGÜCÜ 1075 BEŞİKTAŞ 17069 ------------> 3. BURSASPOR 1901 ÇAYKUR RİZESPOR 1363 DENİZLİSPOR 671 ELAZIĞSPOR 931 ERZURUMSPOR 643 ESKİŞEHİRSPOR 13066 -------> 5. FENERBAHÇE 31521 ----------> 1. GALATASARAY 24703 --------> 2. GAZİANTEPSPOR 3056 GENÇLERBİRLİĞİ 2692 GÖZTEPE 1660 KOCAELİSPOR 2261 SAKARYASPOR 3221 SAMSUNSPOR 998 TRABZONSPOR 15170 --------> 4. [/LEFT][/B] |
[B]
[url]http://ankette.sitemynet.com/taraftaranketi.htm[/url] linkide unutmayalım :) [/B] |
Arkadaslar bu anket uyduruk bir anket, hic bir sey ifade etmiyor emin olun. Site yonetiminden birisi Eskisehirsporlu galiba, kafasina gore rakamlari degistiriyor. 3-5 dakika icinde 1000lerce oy gelme ihtimali olmadigina gore bu tur olaylarin oldugu bir anket olsa gerek. Bence bosuna ugrasmayin...
|
[B]o zaman kilitleyelim kimsenin zamanını almayalım :)[/B]
|
HAYDİ SİVASLI ANKETE
Bir sitenin hangi takımın taraftarı daha fazla olduğunu belirlemek için yaptığı bir anket
[url]http://ankette.sitemynet.com/taraftaranketi.htm[/url] Çektiğim her duman seni anlatır gözümden yaş akar annem kıskanır alsada bu sevda canlarımızı hayatın anlamı BEYAZ KIRMIZI |
İLK OYU VERDİM 8.000 OY ÇOKMIŞ SİVASIMA.
GÖSTERELİM KENDİMİZİ |
SIRALAMADA ALTINCIYIZ
|
Evet arkadaşlar ben girdim ve oyumu kullandım Haydi YİĞİDOLARRRRRRRRR
|
[QUOTE=rguler]İLK OYU VERDİM 8.000 OY ÇOKMIŞ SİVASIMA.
GÖSTERELİM KENDİMİZİ[/QUOTE] Bu site güvenilir ve ciddi değil diye böyle bir konu daha öncede açılmıştı fakat kilitlenmişti. Bnece sağlıklı bir anket değil. Masa başından sallayarak hazırlanan bir anket bencede.Hiç inandırıcı değil. Haftalardır sürüyor bu anket.Sanırım bu anketi hazırlayan Eskişehir'li biri.:)) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59. |