![]() |
BU KADROYLA SUPER LIGDE COSARIZ
|
SLM YIGIDOLAR
HERSEY COK GÜZEL DE MEHMET YILDIZ DAN HABERI OLAN VARMI BIR TAKIMLA GÖRÜSÜYORDU NOLDU ?????? |
Mehmet Yildiz'la ilgili henuz bir gelisme yok, sanirim yonetim kendisini gondermek istemiyor.
Yidarda ile ilgili bir haber de henuz okuyamadik, yonetim vazgecmis olabilir, ya da oyuncu kampa denenmek icin hic katilmamis olabilir... |
Sivasspor’un Şampiyon kadrosunda yer alan ve şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden olan Serdar Uçgan, Yozgatsporla anlaştı.
Sivasspor Teknik heyeti tarafından Süper Lig kadrosunda düşünülmeyen ve Yönetim Kurulu tarafından kendisine kulüp bulması istenilen Serdar Uçgan, önceki gün Yozgatspor ile masaya oturdu. Yozgatsporla her konuda anlaşmaya vardığı bildirilen Serdar’ın 2 yıllık imza attığı öğrenildi. Yozgatsporlu Yöneticilerin Sivasspor Yönetimi ile bu futbolcunun bonservisi için görüşme yapacağı ve Sivasspor Yönetim kurulunun da bu futbolcunun transferinde kolaylık sağlayacağı bildirildi. |
[i]Muslim'i Diyarbakir aldi...[/i]
Transfer çalışmalarına devam eden Kırmızı-Yeşilli ekip, Kayserispor’dan [b]Müslim Can[/b] ve Gençlerbirliği’nin Tunuslu yıldızı Sami Gtari’nin işini bitirdi. Kaynak: Fanatik |
ARKADAŞLAR YAVUZ ERAYDIN NEREDE YAWWW
|
ıyı transerler yaptık...
ama her zaman takımı yıldızı muhammet alı dır....... |
[quote=skywriter][i]Muslim'i Diyarbakir aldi...[/i]
Transfer çalışmalarına devam eden Kırmızı-Yeşilli ekip, Kayserispor’dan [b]Müslim Can[/b] ve Gençlerbirliği’nin Tunuslu yıldızı Sami Gtari’nin işini bitirdi. Kaynak: Fanatik[/quote] gidenin arkasından ağlanmaza ama napalım şimdi bide sağ kanat sorunu çıktı sağ kanat,ortasaha ve forvete mutlaka adam almamız lazım |
[quote=Bilmiyorum][quote=skywriter][i]Muslim'i Diyarbakir aldi...[/i]
Transfer çalışmalarına devam eden Kırmızı-Yeşilli ekip, Kayserispor’dan [b]Müslim Can[/b] ve Gençlerbirliği’nin Tunuslu yıldızı Sami Gtari’nin işini bitirdi. Kaynak: Fanatik[/quote] gidenin arkasından ağlanmaza ama napalım şimdi bide sağ kanat sorunu çıktı sağ kanat,ortasaha ve forvete mutlaka adam almamız lazım[/quote] ehhh yuh artık kardeş !! bari takımı baştan kursaydık ... |
[quote=Blackkite][quote=Bilmiyorum][quote=skywriter][i]Muslim'i Diyarbakir aldi...[/i]
Transfer çalışmalarına devam eden Kırmızı-Yeşilli ekip, Kayserispor’dan [b]Müslim Can[/b] ve Gençlerbirliği’nin Tunuslu yıldızı Sami Gtari’nin işini bitirdi. Kaynak: Fanatik[/quote] gidenin arkasından ağlanmaza ama napalım şimdi bide sağ kanat sorunu çıktı sağ kanat,ortasaha ve forvete mutlaka adam almamız lazım[/quote] ehhh yuh artık kardeş !! bari takımı baştan kursaydık ...[/quote] zaten lorant ortasaha ve forvete birer adam alınmasını istedi ve 3 yabancı oyuncu almanya kampına 3 yabancı oyuncu çagrıldı 2 si alınacak biraz konuşmadan önce takip edelim lütfen ben artıdan sadece defans ın sağ kanadına adam lazım dedim çünkü sağ kanat boş kaldı kadiri yolladılar bir tek timur kaldı o da sakatlanırsa nolacak bana bunun cevabını ver sen bana bunu söyle |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:01. |