![]() |
-->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
Nicolas Anelka + Alex de Souza + Sivas 58 = Nicolasdasouza58
|
yillar once tvde bi hint filmi seyretmistim ,tahmin edecenizgibi ismi avare idi belki seyredenleriniz olmustur o filmden cok etkilenmistim o gunden buyana nezaman takma bi isme ihtiyacim olsa ismim avare dir internetle tanisali henuz iki sene oldu simdiye kadar hangi siteye uye oldumsa ismim hep avare
bu formu hazirlayan arkadasa cok tesekkur ederim beni cok eski gunlere goturdu cok mutlu oldum allahta seni mutlu etsin gardas |
benimkide köyumun eski adi yeni adi catalyol köyu sarkislaya aittir.
|
[QUOTE=mergesenli_58]benimkide köyumun eski adi yeni adi catalyol köyu sarkislaya aittir.[/QUOTE]
:D ya bu nick tam bana göreydi ama önce davranmissin ;) |
benimkide kaynak suyuna yapılan çeşme anlamına geliyor :)
|
[QUOTE=puar]benimkide kaynak suyuna yapılan çeşme anlamına geliyor :)[/QUOTE]
gardas yanilmiyorsam eskiden nickin akincidi degilmi;) |
BENIM NIK MANASINI ACIKLAMAMA GEREK YOKMUSLUMANIM DIYEN HERKESIN BILDIGI BISEYBENIM KALKIP HATTABIN MANASINI SIZLERE ACIKLAMAM SIZLERE BENIM NAZARIMD
|
BENIM NAZARIMDA SAYGISILIK OLUR
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]benim gerçek adım [COLOR="Blue"]FATIMA[/COLOR].anlamını merak edenler için yazayım.arapça bir isim.[COLOR="blue"]FATIMA[/COLOR];Kendisi ve zürriyeti cehennemden uzak kılınmış. Hz. Peygamber'in Hz. Hatice'den dünyaya gelen en küçük kızının adıdır. [/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
benim nickimin 2 anlamı var
- siyah uçurtma (bu anlamı kullanmıyorum) - çaylak İmzam ise şanlı bayrağımızı temsil ediyor. Anlamı: Siz AY'ı Düşlerken Biz Size YILDIZları Da Sunuyoruz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:13. |