![]() |
[quote=deli_yigido]bence yazı soyle olsun
EVERYTIME EVERYWHERE :twisted:[/quote] ne bu ingilizce hayranligi senin kendi dilin yokmu? ustunde ingilizce yazi olacaksa olmaz olsun oyle bayrak |
[quote=TeSTeRe][quote=deli_yigido]bence yazı soyle olsun
EVERYTIME EVERYWHERE :twisted:[/quote] ne bu ingilizce hayranligi senin kendi dilin yokmu? ustunde ingilizce yazi olacaksa olmaz olsun oyle bayrak[/quote] gercekten gardas birakalim bunlari ne güzel türcemiz varken ingilizceye ne hacet |
[quote=türkçerap_yakup]ebatları önemli deil ama bence bu bayrak sarıyer maçında açılmalı..Türkiye'nin ilk 3 yıldızlı takımı ve 3 yıldızımız...alttada [url]www.sivasspor.com..ama[/url] adres biraz ufak olsun...hee bide kangal logosu olsa ii olur :D[/quote]GAFAYI KANGAL KÖPEĞİ İLE YEMİŞ :? BU ÇOCUK :lol:
|
Bu dev bayragin resmini sitede görme imkanizmi varmi acaba?
Cok merak ediyorum dogrusu. |
gardas korkma öyle bi bayrak ki bütün dünya televizyondan canli olarak izleyecek insallah biz antalya macinda sampiyonluk turu atalimda
|
[quote=ultraSivas_58][quote=türkçerap_yakup]ebatları önemli deil ama bence bu bayrak sarıyer maçında açılmalı..Türkiye'nin ilk 3 yıldızlı takımı ve 3 yıldızımız...alttada [url]www.sivasspor.com..ama[/url] adres biraz ufak olsun...hee bide kangal logosu olsa ii olur :D[/quote]GAFAYI KANGAL KÖPEĞİ İLE YEMİŞ :? BU ÇOCUK :lol:[/quote]he valla yedim..yedim ulan varmı .. :D :D :D
|
abi kusura bakma ama o bayragin üstüde kangal iyi durmaz SAMPIYON SIVASSPOR yazar altinda bir ufak sivasspor.com yazarsa cok güzel olur kangal li bayragida insallah süperligde sampiyon olunca yaptiririz
|
dalgalansınn göklerde 3 yıldızlı bayragımm sivasspor sen çok yaşaaaaaaaaaaaaa
|
[quote=serserilerin_prensi]dalgalansınn göklerde 3 yıldızlı bayragımm sivasspor sen çok yaşaaaaaaaaaaaaa[/quote]bu arada serseri amma karizmasın ha :D :D aman kızlar görmesin bu fotonu :D :D
ben kangalı şaka sölemiştim ya :D :D |
[size=2][color=blue][b]yakup gel bu işi yapmayalım başka bir dernek için kullanalım kangalı :lol: :lol:
serseri yakup'a katılmamak elde deil... masaallahın var 8) 8) [/b][/color][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:19. |