SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8296)

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 16:15

--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

[b] dakika 80 e gerek yok macın tamamında bence sivasspor üstündü balili ilk dakıkalarda karsı karsıya olan pozısyonu atsaydı sımdı daha guzel olacaktı ama bunada sukurler olsun iyi yoldayız [/b]

ofgurleyuk78 18.09.2006 16:22

-->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

Bir puan aldik diye sevindik ama asil sevinmesi gereken fb. liler olmali. Elimizden kaçirdik fb. yi. Biz onlardan daha iyiydik. Helal olsun benim koç' larima. Sivasli olarak gurur dolu bir hafta geçirecegiz. Sahanin içindekilere ve disindaki binlerce tesekkür. Sizlerle gurbetteki bir taraftar olarak gurur duyduk.

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 16:24

--->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

[b]dünki sivasspor karsısında inanın fenerbahce formdada olsaydı yınede puan alabılırdık aslında fenerın ıyı oynamamaısının sebeplerınden bırısıde sıvassporun cok ıyı bır futbol sergılemesıydı dun kalbıyle oynayan futbolcular parayla oynayanlara cok iyi bır ders verdı... helal olsun böyle oynadıkları sürece tebrık edıyorum ve gurur duyuyorum takımımla[/b]

serrrkan 18.09.2006 16:30

-->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

ua_tayfa gardaş öncelikle özür diliyorum senden yazdığım mesajlar için..tamammı
ya bence o maçta fener yerine r.madridle bile karşılaşsak yine ii bi sonuç alırdıkk bundan kimsenin şüphesi olmasın...
fazla değil bundan 4 gün önce
-sivasspor fb den en az 5 yer diyenler neredeler acaba... bence onlar gerçek sivaslı değiller....

---------------------REPUBLİC OF SİVASSPOR------------------------

GeCeVeMaVi58pRf 18.09.2006 16:42

--->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

[b]bu macta sivaslı olupta hala fenerı destekleyenlerın hepsını gorduk dıyecek bıseyım yok takdır herkesın[/b]

serrrkan 18.09.2006 16:49

ne demiştim beyler...

cumartesi günü tüm sivaslıların düşüncesi tabiki olumsuzdu... ama sivassporumuzun en azından 1 puan alacağına inanlarda çoğunluktaydı....
bende tabiiki onlar arasındaydım şükürler olsunki sivassporum beni yanıltmadı ve fenerle berabere kalma başarısı gösterdi
hakkımız galibiyetti ama bunada şükür... fenerbahçeden alınmış 1 puan altın değerindedir....

Dark Force 18.09.2006 17:16

geçen haftaki kırmızı karrt gören futbolculara atıp tutanlar nerede fener maçı varmışta kart görmüşler konuşsunlar şimdi çamur atmak kolay

Dark Force 18.09.2006 17:21

-->: --->: YILDIZLAR SAHADA FUTBOL NEREDE?

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf;153179][b]bu macta sivaslı olupta hala fenerı destekleyenlerın hepsını gorduk dıyecek bıseyım yok takdır herkesın[/b][/QUOTE]

haklısın kardeş ama bu anadolu kulüplerinin hepsinde yaşanan bir olay bunu önüne geçilemez gereken cevabı aldılar

EeSsRrAaRr 18.09.2006 18:22

Golu Atan gokhan kardesımın gecmısını bı arastırın ;) iki sene once hangı takımdaydı ..

bir ÜSKÜDARLI O ...

Hersey karsılıklı kardesler

nazimgulturk 18.09.2006 18:36

--->: SIVASSPOR 1:1 FENERBAHÇE

GERÇEKTEN GÜZEL OYNADIK...HER MAÇTA BÖYLE OYNASAK PUANSIZ AYRILMAYIZ AMA ŞANSSIZLIKLAR OLUYOR BU OYUN KURGUSUNU BİRAZ DAHA GOLE YÖNELTİRSEK GOL YOLLARINDA DA SIKINTI ÇEKMEYİZ DAHA İYİ OLACAĞIZ.........

***REİS 58***

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:04.