![]() |
--->: Sivas'a Şiir
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ögrenmek istiyorsan
Bana yeni bir dil bulmalisin, Çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamıyoom.[/COLOR][/FONT][/B] |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Seni Ne Kadar Sevdiğimi Merak ediyosaaann
Yağan Yağmurun Her Damlasını Tutmaya Çalış.. TUTAMADIĞIN HER YAĞMUR DAMLASI KADAR [COLOR="Red"]sEVİYORUM sENİİİİİİİ[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] , |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Yatagini gül yapraklariyla,
rüyalarini papatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm tüm kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu [COLOR="Red"] birtanem[/COLOR]![/FONT][/CENTER][/B] |
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Sana dijital bir gül yolluyorum,
çünkü bu uzaklarda elimden ancak bu kadari geliyor.:( Ama bil ki gerçegini,gözlerinin içine bakarak vermek isterdim. Ve seni sevdigimi fisildamak.. [COLOR="DeepSkyBlue"]Seni seviyorum! Askim, birtanem, gülüm[/COLOR], her seyimsin..[/FONT][/CENTER][/B] [img]http://photos28.flickr.com/37692274_3f245f97bb.jpg[/img] [CENTER][img]http://photos28.flickr.com/37692274_3f245f97bb.jpg[/img][/CENTER] [RIGHT][img]http://photos28.flickr.com/37692274_3f245f97bb.jpg[/img][/RIGHT] |
--->: Sivassporuma Sevgi Sözleri
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Green"]Ayrı kaldım dost elinden
Gelsin bana canan olsun Anlarım ben güzelinden (sivasspor) Herkes sana hayran olsun /sivasspor/[/COLOR][/FONT][/B] |
sevdim seni bir kere başkasını sevemem
[COLOR="Red"]ÇILGIN[/COLOR] diyorlar bana dresinler değişemem ölümüne 58 |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Kışın başka yazın başka
Kirpiğinle gözün başka Güzel ama sözün başka (sivasspor) Ben söylesem kanarmısın sivasspor[/COLOR][/FONT][/B] |
[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]S[/COLOR]evda bulutları kanatırken yüreğimin taa derinliklerini
[COLOR="Red"]İ[/COLOR]nanılmaz ve acımasız acıların girdabında boğulurken, [COLOR="Red"]V[/COLOR]akur, işveli ve bir o kadar da inatçı sancılar kor gibi [COLOR="Red"]A[/COLOR]ma ani bir kıvılcım, şaşkın bir şimşek..! [COLOR="Red"]S[/COLOR]avurdu birden inatçı bulutları ve sancılarımı... [COLOR="Red"]B[/COLOR]edenim, bir rüya aleminde bulutlar üzerinde sanki, [COLOR="Red"]E[/COLOR]ngin bir yeşilliğin ucunda, derin bir maviliğin derinliğinde [COLOR="Red"]N[/COLOR]emrut'un ateşine meydan okuyan İbrahimler misali [COLOR="Red"]İ[/COLOR]lmik ilmik, nakış nakış, nağme nağme işliyor toprağımı [COLOR="Red"]M[/COLOR]eçhule giden bir geminin yolcuları gibi umarsızca [COLOR="Red"]H[/COLOR]üzünlü gecelerin aydınlığında varolmuşum ben, [COLOR="Red"]E[/COLOR]n güneşli gündüzlerin karanlığında kaybolmuşum ben, [COLOR="Red"]R[/COLOR]eyhan kokulu, kekik kokulu, madımak kokulu Sivasımı özlemişim ben, [COLOR="Red"]Ş[/COLOR]u yüreğim lime lime parçalanırken diyar-ı gurbette [COLOR="Red"]E[/COLOR]şsiz Sivasımın eşsiz güzelliklerini harmanlıyorum düven misali [COLOR="Red"]Y[/COLOR]ok mu feryadımı duyacak bir dost, acımı dindirecek bir yaren ? [COLOR="Red"]İ[/COLOR]liklerim sızlıyor, Kösedağı düşündükçe, sızlatan suyunu hayal ettikçe... [COLOR="Red"]M[/COLOR]oça Dağı, Tecer Dağı, Bey Dağı, Yıldız, Kızılırmak duyun sesimi... [/COLOR][/B] |
[COLOR="Blue"]İçimde duygular kördüğüm oldu
Çözeceksen buyur gönül haneme Ne yazacak şiir ne de söz kaldı Sezeceksen buyur gönül haneme Ayırıp bedeni can yeleğinden Kurtularak nefsin her dileğinden Top yekün hayatı aşk eleğinden Süzeceksen buyur Gönül haneme Binbir kaygıyla korkular saçtım Kendimi görünce kendimden kaçtım Halimin resminden bir sergi açtım Gezeceksen buyur Gönül haneme Uzanır sonsuza aşkın yolu bir.. Baki olmak için bir gönüle gir Bu yolda ne varsa gurura dair Ezeceksen buyur gönül haneme Ezeceksen buyur gönül haneme.................. Sizde Buyrun Mustafa'nın Gönül Hanesine...... [/COLOR] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;179602][COLOR="Blue"]İçimde duygular kördüğüm oldu
Çözeceksen buyur gönül haneme Ne yazacak şiir ne de söz kaldı Sezeceksen buyur gönül haneme Ayırıp bedeni can yeleğinden Kurtularak nefsin her dileğinden Top yekün hayatı aşk eleğinden Süzeceksen buyur Gönül haneme Binbir kaygıyla korkular saçtım Kendimi görünce kendimden kaçtım Halimin resminden bir sergi açtım Gezeceksen buyur Gönül haneme Uzanır sonsuza aşkın yolu bir.. Baki olmak için bir gönüle gir Bu yolda ne varsa gurura dair Ezeceksen buyur gönül haneme Ezeceksen buyur gönül haneme.................. Sizde Buyrun Mustafa'nın Gönül Hanesine...... [/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Eywallah abiii...Uğurcuyuz SAPına gAdaRRRRRRRR!!![/FONT][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |