![]() |
-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları
hazırlıklarımı yapıp fotoğraf makinamı alıp çıkıyorum..allah yardımcımız ola!
|
--->: Bu maça yürek dayanmaz
bız ınandık bu macı alacaz baska yolu yok
|
[B][COLOR="DarkRed"]Bu işin tadıda farklı tuzuda ap ayrı bizi ferklı kılacak bir gün 11/11 yani her futbolcumuza bir galibiyet onurunu şerefini nail ine erşmek mutluluğu demekki bugüne Fb ye nasipmiş vayyyyyyyyyyy be Fb seni eze eze buz jokeyi yapa yapa sindire sindire yeneceğiz kaçışın maçışın yok maç sonunda penguen dansımı yaparsınız Sivas ın ismini almakmı istemezsiniz bir ömür orsasını bilelim işin açıkcası sadece şunu çok iyi bilmekteyim'''BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK''[/COLOR][/B]
|
Bu maçı almaktan başka bir ihtimalimiz yok...
|
[B]ya yenecez ya yenecez yenemezsekte(böLe bi ihtimaL yok ama düşünmek Lasım :D ) yeniLmicez[/B]
|
--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar
[QUOTE=alem_halil;309616]gardaş bu dediğin lafı ts taraftarlar demişti peki onların sonu ne oldu...fenerbahçeyi biliyoruz gider interi yener gelir pendiğe yenilir dikiş tutturmuş bitakım değil..ayrıca sivasta bize kimse 3 tane atamadı fb de atamayacak...biz seriye devam edeceğiz..sivas 2 fb 0[/QUOTE]
eğer sen ts ile fb yi bir tutuyorsan ona birşey demiyorum ama çok büyük bir hata yaparsın !! zaten böyle düşünüyorsan eğer fener bu maçı çoktan almış demektir.fenerbahçe bu maçtta kalitesiyle ve tecrübesiyle sivassporu yenecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın :) |
Abi saatler geçmiyor ya bu nasıl heyecandır :D İnşAllah bu maçı alırız yoksa fenerliler beni yarın işte deli ederler yav :D Hadi göreyim aslanlar sizi şu kanaryanın kanadını kırın
|
-->: Bu maça yürek dayanmaz
mac saatı gelmek bılmıo bu mac cok onemlı ıns alıcaz macı oturmak yok 90 dk destek
|
[B]Sayılı Zaman Çabuk Geçer Derlerdide,İnanmazdım
Harbiden Gerçektende Öyleymiş.Haydi Yiğidom 4 Eylüle Bitçesi Büyük OLan Fenerbahçeyi Yen:)[/B] |
[COLOR="Black"][B]HAYDİ SİVASIM GÖSTER KENDİNİ SİZLERLEYİZ.TÜM TARAFTARLARIN DUALARI SİZİNLE İNŞALLAH BU MAÇI ALACAĞIZ.YİĞİDOLARA BAŞARILAR[/B][/COLOR]
|
allah sivassporumuza ve futbolculara güç versin inşallah bu maçı alıcaz
|
MEHMET FENERE BI TANE CAKSIN.. YARIN KI GAZETELER YAZAR.. FENER 10 MILYON DOLARI GOZDEN CIKARDI..(MEHMET YILDIZ İÇİN) FENER KIMDEN GOL YESE SENEYE TRANSFER EDIYOR...
|
sen yeterki Yen kulun olayım
bir dile bin yıl bağırayım 4 eylülü doldurayım MAHŞERE KADAR!!!:D:D |
Fener bugun Sivastan Eli boş doner inŞallah Feneri Yenmesini cok istiyorum her Sivasli gibi ALLAH utandırmasın
|
çok az zaman kaldı umarım ya bu şeytanın bacağını kırarız siftahta olur...
|
--->: -->: --->: -->: --->: SİVASSPOR/Fenerbahçe M
[QUOTE=yigiter187;309521]izmnirliysen git göztepenei altayını tut...onların haline üzül..burda gelip elin takımının propagandasını yapma bence..sivasın şampiyon olacağına inanıyorum zira zaten şampiyonlar bile..şampiyonlar ligine gidersek eğer ve bir takıma 9-0 yenilirsek niye gittiniz dersiniz..[/QUOTE]
ya kardesim her mesajını okuyorum gercek istanbulluysan cart curt diyorsun...Bizim fenerbahcelilğimizi sen mi ölçüyorsun .. İstanbullu değilim ama ALLAH'ına kadar FENERBAHCE'liyim var mı bir diyeceğinn...Sizin bir taraflarınız fazla kalkmıs..Aman ha dikkat.. |
Sizin derken kimi kastediyorsun kardeş?
|
[COLOR="Black"][B]HERKES KENDİ EVİNDE KRALDIR.KİMSE SİVASDAN DOLU GİTMEYECEK.SİVAS BU MAÇI MUTLAK ALACAK.[/B][/COLOR]
|
benim tahminim bence sivas bu maçı 3-1 alır.
Sivas feneri elinde oynatcak bence |
[QUOTE=musty_58;309781]Sizin derken kimi kastediyorsun kardeş?[/QUOTE]
yarası olanları..Gocunanlar cıkar birazdan. |
Abi Fenerbahçe kaset geçiyor Sivastan ve bizim Sivaslı kızlar FB forması giymiş maça gelmişler. Çok moralim bozuldu bu kadar vurdumduymaz insan olur mu yav. Senin ilinin takımı lider olsun şampiyonluğa yürüsün sen hala İstanbul takımı yalakalıkları yapıyorlar. Yazıklar olsun sizin gibi Sivaslılara...
|
[QUOTE=muhammedsahin58;309786]benim tahminim bence sivas bu maçı 3-1 alır.
Sivas feneri elinde oynatcak bence[/QUOTE] hadi canım sende .... 2-0 fner yendiğinde nasıl ağladınız ama yine olacak aynısı.. |
[QUOTE=FenerbahceSK;309791]yarası olanları..Gocunanlar cıkar birazdan.[/QUOTE]
Arkadaşım henüz yeni üye iken sağa sola saldırıyor isen bence yarası olan tek kişi sensindir. Fenerbahçe taraftarı olmana kimsenin lafı yok. Hatta bu güzel birşey. Rakip takımların taraftarlarınında aramızda olması. Ama seviyeyi düşürmeden tartışabilirsek... |
hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiii.
|
[QUOTE=musty_58;309795]Arkadaşım henüz yeni üye iken sağa sola saldırıyor isen bence yarası olan tek kişi sensindir. Fenerbahçe taraftarı olmana kimsenin lafı yok. Hatta bu güzel birşey. Rakip takımların taraftarlarınında aramızda olması. Ama seviyeyi düşürmeden tartışabilirsek...[/QUOTE]
seviyeyi düşüren fenerlilermi... |
[QUOTE=papi06;309798]seviyeyi düşüren fenerlilermi...[/QUOTE]
"Sizin bir taraflarınız fazla kalkmıs..Aman ha dikkat.." Bu seviyeli bi konuşma şeklimi sence papi? |
DEĞİL .EVET AMA SİVASSPOR TARAFTARLARIDA BİZLERİ TAHRİK EDİYOLAR..
|
Abi stat ful çekmiş maşAllah iğne atsan yere düşmez derler ya o biçim. Birde taraftar eğer tek yürek olup hep bir ağizdan tezahürat yaparsa çok mükemmel olur.
|
Diğer mesajları görmedim.
Elbetteki tatlı bir rekabet olacaktır ama dediğim gibi seviyeyi düşürmeden yapabilirsek bunu, çok güzel bir ortam da olusabilir. Sadece size değil sözüm tüm arkadaşlara. Bu arada maça yarım saat kaldı bol şanslar ;) |
SİZE BOL ŞANSLAR AMA FENER YENCEK BAKKK HAZIRLIKLI OLUN :D
|
[QUOTE=musty_58;309810]Diğer mesajları görmedim.
Elbetteki tatlı bir rekabet olacaktır ama dediğim gibi seviyeyi düşürmeden yapabilirsek bunu, çok güzel bir ortam da olusabilir. Sadece size değil sözüm tüm arkadaşlara. Bu arada maça yarım saat kaldı bol şanslar ;)[/QUOTE] eyvallah..ben seviyeyi dusurmem ama sozunu ettiğim arkadas buraya her yazan FENERBAHCE'liye gercek istanbullu değilsen muhattab değilsin falan filan diyor.. Benim FENERBAHCE'liliğime babam laf edemesken o kim oluyor ? Fenerbahce taraftarı dunyanın her yerinde var istanbullusundan daha hasta olabıda var...O takımını konussun burda gelip bizim FENERBAHCE'liliğimizi değil..Sizede Bol sans. |
evet yaaa siz bizim takımımıza laf etmeyin bizde size etmeyelim...
|
Elbetteki bir takımı tutmak icin o şehirde yaşamak gerekmez. Bugünki maça Sivas'ı desteklemek için Hataydan arkadaşlar da gidecekti misal. Onu söyleyen arkadaş yanlış yapmış. Zaten gerçek İstanbullu çok azdır. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların ülkenin her tarafından taraftarı olabilir. Ben bile bir Avrupa kupası maçında sizin kadar Fenerbahçeli olabiliyoruum.
20 dk kaldı. Temiz maç olsun,sakatlık vs olmasın. E tabi 1-0 olsun bizim olsun :D |
Tv açık .
Bir abimizin elinde yarım kiloluk çekirdek torbası vardı maaaşallaahhh! |
hayırrrr 1 0 olsun bizim olsun ŞAMPİYON FENERBAHÇEMİZ..
|
[CENTER][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/9003/010adszdr0.png[/IMG][/CENTER]
|
yapma sivasımız 0-1 toparlan verme şu maçı
|
alex attı 1-0 oldu.....:D daha devamı var....:D
|
tabı Sıvasa karsı oynayın sevılla karsında gorucez sızı sonrada gelın konusun sızın gucunuz sadece lıgte avrupa 4.sınıf bır takımsınız
|
ne oldu beyler sıra bizdeydi hani? Karsınızda 100 yıllık bir klub var 2-3 hafta zirvede kalmıslıgın verdiği sımarık bir klub değil .. Umarım bazı gercekleri gorup kabullenmişinizdir..Haydi Hayırlı Gunler..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:40. |